Sziasztok ismeri valaki? Delta időmérő óra.... Csak akkorr ad életjelet, ha a piros gombot nyomva tartom. Mi lehet az üzembe helyezés, beállítás titka?
Most vettem egy Lancia Musa 1.4 8v.-t. Osztrák tulajdonosa volt. Keresnék magyar nyelvű gépkönyvet. Ha valaki tud internetes elérést, vagy kézzel fogható könyvet, megköszönném.
Hátha kapok segítséget. Lancia Deltám kalaptartójának az egyik rolója kijőtt. Ez esetleg javítható? Tudtok netán bontót, vagy megoldást hol tudnék másikat beszerezni? Újat biztos nem veszek 80-ért... Köszi előre is a választ
Gondolom már régen megkaptad a választ, de talán másnak hasznos. A motor jobb oldalán a termosztát-ház közelében a fekete müanyag doboz egy kipufogógáz/hűtővíz hőcserélő, a gyors motor felmelegedést segíti induláskor és visszahűti a gázt az EGR szelep előtt a szívósor felé. Az ECU vezérli a nyitását és zárását, gyakran elkormosodik és egy vékony gumigyűrű a belső tömítése, ahol bizony el szokott kezdeni szivárogni a hűtővíz a relatíve nagy hőmérséklet eltérések miatt. Valójában a motor ez az egész szerkezet és az EGR nélkül is üzemképes.
A Lancia Thesis 2,4 JTD 10V 2003-as paripámhoz keresgélem a nélkülözhetetlen Setup CD-t és Navigációt, nem baj, ha nem naprakész, csak valami villogjon. Nagy örömmel fogadnám, ha valaki bármilyen megoldást tudna a pótlására, vagy linket, vagy embert, kölcsönadót, másolót stb. Természetesen elmegyek érte és egy mobilt is írok 0620-4985892 hátha, visszahívlak.
Lentebb nem 1x írtam. Itt nincs már senki nagyon. Az itteni lybrás topikban sem. Facebookon vannak. Amúgy típus hiba. Én beletörődtem inkább,mint szétborítsam a műszerfalat :/
segítséget szeretnék kérni. a lybra kombimban annak ellenére nem jön meleg egyik beömlő ponton sem, hogy a motor meleg, a hőfokbeállító "rendesen" működik, a ventillátor meg csak hideget nyom. hol keressem a hibát, mi lehet a megoldás?
Sziasztok! Eladó sorba került az én 2 szeretett Lancia Kappám. Nem szeretném máshol meghirdetni, mert azt akarom, hogy szerető, fanatikus új gazdákra találjanak. Az autók 2000-es évjáratúak, 2000-es benzines motorral vannak felszerelve, automata váltósak, luxus felszereltségűek. Mind a kettőjük motorja felújításra szorul. 2020 márciusig, illetve augusztusig van érvényes vizsga rajtuk. További információkkal szívesen állok rendelkezésre az istvan.kovacs2014@gmail.com e-mail címen. Kérem, hogy csak komoly szándékkal érdeklődjetek. Köszönöm.
Sziasztok. segítség kellene egy lancia zeta 1.9 jtd vel kapcsolatban. motor csere után nem akar indulni. porlasztókig el jut a gázolaj de a motorba már nem. valaki tud valami okosat ezzel kapcsoltban?
Sziasztok, üdv mindenkinek! Lancia Delta, 1.6 multijet, 120 lovas... Ha szembeállok a motorral, szemben jobbra ahol megy a felső csöve a hűtővíznek, attól közvelen balra lentebb van egy műanyag doboz féle, amiben szintén valami olyan alkatrész lehet, aminek köze van a hűtővízhez. Elkezdett szivárogni a műanyag doboz bal felénél. Meg tudja valaki mondani, hogy mi lehet az, valakinek egy jó tippje?