Timeshift - Topseller Tibreium wars első kiadás kicsit rossz állapotban. Broken sword 3 - magyar kiadás Red alert 3 ea classic -magyar nyelven Boiling Point - cool games Far cry
Baldurs gate 1,2 nagydobozos
Az elsőhöz jár térkép, kézikönyv, quick refernece card a második rész magyar kézikönyves
Stalker: Shadow of chernobyl angol kézikönyvvel.
Vikings - nem indul vistán, és win 7-en, erről van szó:
újságmellékletesek: Fallout 1 , Fallout tactics, Icewind dale 1, Broken sword 1,2, Spellforce, Sacked!,Enclave Murder on the orient express, Psychonauts, Knights of the temple, XIII, Ghost master, Sherlock holmes: the silver earing (talán magyar nyelven), Deus ex/ s.w.i.n.e Dreamfall:the longest journey, Bad day la (magyar nyelven) Rebels prison escape (talán magyar nyelven)
Megnevezthetetlen c dvd film papírtokban
Odaadom az egészet 5000 ft+ pk-ért. Képet tudok küldeni ha kell.
Sziasztok! Én nem eladni akarok, hanem keresek játékot. A ZUMADeluxot és az AxySnake-t szeretném megvenni, de külföldre nem tudom kifizetni. Nem túl drágák, de képtelen vagyok eljuttatni oda az árát. Segít valaki? A lányaimnak kellene.
Eladó egy eredeti Train simulator, valamint egy Sunflex Game bundle.
A játék tartalma egy Double Force kontroller, amin 8 digitális akciógomb, turbó és lassító funkciók, gumiborítású analóg joystickok, 4 utas digitális isrányítás, 2 m kábel.
Valamint 1 MBIT memory Card, hosszabbító kábel, illetve egy játékszoftver. használható PS1 és PS2 alapgépekhez.
Én magyar nyelvű Diablo II-mtől és egy Diablo II Movies DVD-től válnék meg 9.000 Ft ellenében. A cuccot lehetőség szerint a Nyugati pu. közelében adnám át. Akit érdekel, küldjön e-mailt az egyeztetés végett.
Jo ez atopic mindenki elmondja hogy mit keres,aztán nem történik semmi......
Pedig én azt hittem sokan akarnak megszabadulni régi játékaiktól.
Tévedtem.
Szevasztok. Jó lenne ha valaki tudna segíteni. Keresem a Battlezone 2 nevü játékot. Nem kérem természetesen hogy valaki adja el nekem a sajátját, de egy biztonsági másolatot nagyon szivesen vennék. A részleteket beszéljük meg levélben, előre is köszönöm a segítséget. Ide irhattok: lavos@freemail.hu
SuperHans köszi ,jelezz ha van valami.
Kedves YERICO nem kicsinyes vagyok hanem most valahogy nincs kedvem kiadni 2rongyot.Ja hogy te 4rúgó egy gunship-ért ?Örülj neki,de ne szólj le senkit aki nem ilyen becsületes.Hidd el ha lehetne én is a boltba mennék vásárolni.NIncs mindenkinek erre a célra 4rúgója.sőőt.
Erről ennyit.
count_zero: Ha érdekel valami irj levelet, válaszolok.
Yerico: Lécci ne rontsd itt a boltot :)
Tamás: Swat3 az biztos van csak nem biztos hogy EE. Megnézem és szólok, a másik kettő sajna nincs.
Úgy mégis, milyen árban adod a másolt CDs progikat? Csak mert magamnak úgy 120 forint környékén írok egy CDt, és érdekelne, hogy ha esetleg alá tudnál ajánlani... :)))
Nem is megy ojan rosszúl mint hinnéd :) Kaptam már leveleket bőven, úgyhogy tessék irni mert elkapkodják! :)) Amúgy csak fentartom a szobát, kitudja mikor téved erre egy potenciális vásárló :))
Colin Mcrae Rally 2
Roller Coaster Tycoon
Delta Force 2
Age of Empires 1&2
Warzone 2100
Braveheart
Need For Speed2 (eredeti)
Quake 2
Extreme G2
Warcraft 2
C&C Tiberium Sun
The House of the Dead
Populous The Beginning
Imperium Galactica
Dungeon Keeper (eredeti)
Rollcage
StarCraft+Broodwar
Viper racing
Star Wars Racer
Panzer General 2
The Phantom Menace
Nascar Racing '99 (eredeti)
Nuclear Strike
Railroad Tycoon 2
Super Bike 2000
Heroes 3
Soldier of Fortune
Rogue Squadron
Alpha Centauri 1CD
Tiberian Sun 2CD
Imperium Galaktika 2.4CD
Might and Magic VII. 2CD
Civilization 2. 1CD
Heroes Might and Magic 3. 1CD
Master of Orion 2. 1CD
Warhammer, Warcraft 2. 1 CD
Mi az, hogy nem adhatom el azt amit en a boltban hivatalosan, szamlaval kemeny Ft-ert vettem?
Mindegy hogy az adas-vetelt minek nevezed amit te torvenyesen legalisan megvettel azt el is adhatod.
Ha nagyon torvenyesen akarod akkor irni kell egy adasveteli papirt es kesz.
Azonkivul mindegyikrol tarthatsz 1 db biztonsagi masolatot amit csak te magad keszithetsz es az is torvenyes.
Termeszetesen amint eladod az eredeti jatekot a masolatot meg kell semmisitened azt nem adhatod el.
Na csak annyit hogy természetesen megvannak eredetiben a cuccok, csak nincs már helyem a biztosági másolatoknak, ezért akarom eladni őket :)
Naszóval akit érdekel irjon.
Nem akarok belekotyogni, de pont ezt az eladás-dolgot veséztük ki egy másik topikban pár hete (a címe: Eladnám következő EREDETI játékaimat).
Szal: a szó szoros értelmében valóban nem adhatod el a játékodat (nem vagy tulajdonos) de a rád ruházott használati jogot általában átadhatod (lásd "Transfer of rights" címszó alatt a adott game EULA-ben).
A szerői jog értelmében az általad megvásárolt termék örökös HASZNÁLATI jogát vásárlod meg, nem szimplán a cd-t, dobozt, könyvet stb. Ez a jog nem ruházható át, nem adható el, nem évül el. (kivétel az ajándékozás). Ennek értelmében aki továbbadja pénzért az általa megvásárolt terméket (játék, zene, film stb) az pontosan ugyanolyan bűncselekményt követ el, mint aki kalózmásolatokat terjeszt. Hülyén hangzi, de ez a törvény (nyilván jól megkenték a honatyákat a mádiamultik).
Sok szerencsét !
Jja hogy itt lehet árulni?akkor van:
Need for speed 4.
need for speed 5.
actua soccer 2.
fifa 2000
fifa 99.
champ.man.99/00.
nhl.99.
érdekel:gta2
akit erdekelnek a dolgok küldjön e-mailt.
Colin Mcrae Rally 2
Roller Coaster Tycoon
Delta Force
Delta Force 2
Age of Empires 1&2
Warzone 2100
Braveheart
Need For Speed2 (eredeti)
Quake 2
Extreme G2
Warcraft 2
C&C Tiberium Sun