a felettesei nem mondhatják meg konkrétan, hány intézkedést vagy bírságot kell kiszabniuk, mert az szabályellenes lenne. Megerősítette, hivatalosan nincs kimondva, de nyílt titok a rendőrségen belül, hogy van kvóta, amit teljesíteni kell.
Ezek szerint nincs semmi változás a cégnél!
A 80-as években ugyanezt mondta 1 rendőr ismerősöm. Persze halkan és 4 szemközt......
Rendszeresen, alkalmanként közel 15 liter gázolajat loptak ki a saját szolgálati gépkocsijukból azok a rendőrök, akiket a Fővárosi Nyomozó Ügyészség sikkasztás miatt hallgatott ki.
Volt videós riport a TV-ben, ahol mutatták, hogy srác szépen, lassan, óvatosan tolta a havat az Opel Corsájával, kibaszottul nem veszélyeztetett senkit sem!
Gondolom nem 170el repesztett a tolólapos csoda de ha nagyon kiszámoljuk az esélyeket akkor lehet nagyobb az esélye annak, hogy belvárosban gyalogosként egy erkély vagy bármi hasonló a fejedre essen, mint az, hogy pont ezzel üt el.
Maximálisan értékelem a közösségi hozzáállását. Sokkal több hasonló gondolkodású emberre lenne szükség a mai önző világban. Respect.
Ugyanakkor -legyünk őszinték- a jármű veszélyes volt. Nem önmagában, hanem a tolólap okozta esetleges sérülés miatt. Ha azzal csap el valakit, aki elcsúszik előtte, nagy lett volna a fejetlenség. :D
A rendszám, meg lökhárító hiánya peanuts. Szót sem érdemel.
Én a rendőrök helyében nem megbüntettem volna, hanem megköszöntem volna az eddig áldásos munkáját és köteleztem volna valahogy, hogy hagyjon fel a tevékenységével. Esetleg tényleg félrenéztem volna, ha meglátom. Ugyanakkor ha balesetbe keveredett volna és valaki megsérül az átalakítás miatt, akkor most meg mindenki a rendőrséget szidná, hogy mi az hogy 300 km-t furikázik valaki egy ilyen szerkezettel és ők nem tettek semmit ez ellen?
egy férfit két hét alatt négy alkalommal büntettek meg ilyen szabálysértésért, és összesen 80 ezer forintot kell befizetnie, és mindannyiszor az öcsödi VÉDA-kapu készítette róla a felvételt. Ebből az is kiderült, hogy minden egyes szabálysértésért külön bírság jár, történjenek azok akár perceken belül.
Meg kell szopatni a VÉDA-t, be kell kötni az övet és akkor fényképezhet! :)