Keresés

Részletes keresés

Zlatko Creative Commons License 2002.06.06 0 0 16
Nekem a szám van tetoválva, de senki nem veszi észre, csak én. Ez azért jó, mert nekem szinte nem is látszódott a szám széle. Most teljesen természetesnek néz ki, de nekem mégis sokkal jobb, szebb, végre látszik a szám, és könnyebb kontúrozni. A vastagabb, barnás, erős színű kontúr viszont undorító. Szemöldököt is lehet szépen tetoválni, "csíkozni" kell, nem pedig vastagon egy vonalben feltenni, mert akkor nagyon mű lesz. Vannak nagyon rossz tetoválók, úgyhogy nagyon meg kell nézni, kinek a keze alá fekszik be az ember! Az enyém két órán át tartott, addig tart a szemöldök meg a szemkontúr tetoválása is kb. Nem vészes, bekenik fájdalomcsillapítóval.
SliDe Creative Commons License 2002.06.06 0 0 15
A sógorom tetováló-művész. Munkáit a www.tar.hu/bodi_peter címen találjátok.
jocky Creative Commons License 2001.10.24 0 0 14
Kérdezzetek meg egy olyan lányt, aki megcsináltatta a szemöldökét tetkósra. Biztos vagyok benne, hogy neki nagyon tetszik és nem ez a legfontosabb? Amúgy, ezt nem lehet általánosítani, hogy egyáltalán nem áll jól senkinek, mert esete válogatja.
Infomaker Creative Commons License 2001.10.19 0 0 13
Egyik ismerősömnek van, szerintem undorító.
Előzmény: Tinódi L. Sebestyén (2)
hirvike Creative Commons License 2001.10.19 0 0 12
Háát, ez az állítás ebben a formában vagy nem igaz, vagy én nem vagyok nő... Az tuti, hogy az enyémet csak csökkentené. ):-)
Előzmény: jocky (11)
jocky Creative Commons License 2001.10.19 0 0 11
Szerintem nagyon megdobja egy csaj linézetét, ha megcsináltatja tetkósra a szemöldökét. Na persze profi kosmetikusnál. Ez megduplázza egy nő önbizalmát.
PussyCat Creative Commons License 2001.06.07 0 0 10
Szerintem nem kell feltétlenül ilyennek kinéznie egy tetovált szemöldökkel az embernek (lárvaarc meg ilyenek :o) Lehet szép is ha mondjuk a szemöldök formáját követi a tetoválás, megerősítve ott, ahol esetleg ritkás vagy hiányos, és főleg ugy hogy csak a felesleges szálakat tépik ki, a vonalon marad. Egy barátnőmnek is ilyen és kifejezetten előnyös neki.Így talán még én is kipróbálnám!
Előzmény: szilvácska (7)
tig_ris Creative Commons License 2001.06.07 0 0 9
Akinek ennyi esze van, az meg is érdemli. Kifejezettem kurvás az ilyen homlokban végződő csík, amellett hogy röhejes is. Láttam már szőke nőn ilyen szemöldököt feketén.

Nekem 5 éve tetoválták ki. Akkoriban nem volt kozmetikai tetoválás, hanem a hagyományos. Nem részletezném hogy miért hullott ki, az a lényeg hogy nem nőtt vissza. Mivel fekete a hajam, belevágtam.
Kicsit keskenyebb mint az eredeti, de teljesen követi a vonalát. Mára már elszürkült, -épp azért is figyeltem fel a topicra-, és épp most beszéltem 3 szalonnal, az egyik 12-ért, a másik 15-ért a harmadik 25-ért vállalta.
Állítólag újra kell kezdeni akkor is ha már van egy vonal amit lehet követni.
Elég soknak tartom, a 25-öt meg irreálisnak. Én tudom mennyi munka van vele.

Tinódi L. Sebestyén Creative Commons License 2001.06.06 0 0 8
Fiatal a hölgy... És még nem biztos benne, hogy megcsináltatja.

Más tapasztalat?

Előzmény: szilvácska (7)
szilvácska Creative Commons License 2001.06.06 0 0 7
Idős hölgyről van szó ? Mert ha fiatal, akkor én mindenképpen lebeszélném róla. Személyes tapasztalatom nincs, de múltkor a kozmetikusnál összefutottam egy fiatal lánnyal. Nagyon furcsa volt rajta valami, egy idő után esett csak le, hogy mi: a saját szemöldökét teljesen eltávolították, helyette nagy, csodálkozó fekete szemöldököket tetováltak a bőrére, ezzel nagyon elcsúfítva (szerintem) szegény kislányt. Amíg nem tűnik el a tetoválás (mert állítólag évek múltán van esély a teljes felszívódásra), addig zavaró a saját szemöldöke, mely nem a kívánt nyomvonalon halad, így azt állandóan ki kell tépkedni. Ha a sajátját szeretné vissza, akkor meg kell várni, míg a tetovált eltűnik, mivel az kívül halad a természetes szemöldök nyomvonalán. Szóval nagyon gáz.
Idősebb hölgyeknél esetleg megfontolható, amikor saját szemöldök már alig, vagy egyáltalán nincs.
Én óva intenék mindenkit ettől a beavatkozástól, de ez persze csak a saját vélemény.
Előzmény: Tinódi L. Sebestyén (4)
nadesico Creative Commons License 2001.06.06 0 0 6
nekem csak szaj-konturt tetovaltato ismerosom van.szerintem nem eri meg a faradtsagot meg egyebeket, es olyan hulyen is nez ki neha csak ugy naturban...de ha akarja, csinalja az ismerosod, ugyis eltunik egy ido utan.ezen nem muljon :))
hirvike Creative Commons License 2001.06.06 0 0 5
Rosszabb: nem rajzol, hanem felkér egy kozmetikust, hogy tetoválja bele a finom kis bőrébe (ergo ne kelljen neki ezzel vacakolni minden reggel...:-)

Szemhéjtetoválást csináltatott egy ismerősöm, ő egy kicsit bosszankodott, amikor első alkalommal kilökte a festéket a bőre (de a kozmetikus néni rendes volt, és garanciálisan megcsinálta még egyszer.)

Én néha el szoktam merengeni azon, hogy milyen érzés az, amikor az ember lánya felnyitja csöpp szemeit reggel, és ott ül az ágyban kócosan, de tökéletes sminkkel... :-)

Előzmény: Kalle (3)
Tinódi L. Sebestyén Creative Commons License 2001.06.06 0 0 4
Kalle kedves!

Én nem csak a nickemben, de IRL is férfiú vagyok... De egy kedves hölgyismerősömet érdekelné a dolog. Konkrétan nem rajzolásról, hanem tetoválásról kérdeznék. A részleteket nem ismerem, ezért nyitottam a topicot.

Előzmény: Kalle (3)
Kalle Creative Commons License 2001.06.06 0 0 3
Sebestyén, ilyenkor egyértelműen következik a következő:
Nem te vagy az a valaki véletlenül?

Tényleg, egyről beszélünk? Arra vonatkozik a topic, amikor valaki kitépdesi a szemöldökét majd rajzol helyette egy vonalat? Szerintem borzasztó, és gyakran vicces a végeredmény.

Előzmény: Tinódi L. Sebestyén (-)
Tinódi L. Sebestyén Creative Commons License 2001.06.06 0 0 2
Remélem azért lányok is írnak, akik konkrét tapasztalatokkal rendelkeznek:o))
Előzmény: tündérlala (0)
hirvike Creative Commons License 2001.06.06 0 0 1
OFF
Bocsi, de a szemöldök az nem igazán a szem körül található... :-)
ON
Előzmény: tündérlala (0)
tündérlala Creative Commons License 2001.06.06 0 0 0
0 tapasztalatom van 0 alakú szemem körbe izélése kapcsán - lévén pasiból... :)
Előzmény: Tinódi L. Sebestyén (-)
Tinódi L. Sebestyén Creative Commons License 2001.06.06 0 0 topiknyitó
Maga az eredmény ugye ismert. A hölgyek körében előszeretettel alkalmazott "beavatkozás". Tapasztalatokra vagyok kiváncsi, mert a környezetemben valaki szeretne ilyet csináltatni. Fájdalmas? Lassan gyógyul? Viszket utána? Tartósság? No és természetesen árak és ajánlott helyek kellenének, ahol ezt profi módon megcsinálják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!