Keresés

Részletes keresés

Kocsis Szilvi Creative Commons License 2017.11.27 0 0 746

Régóta vagyok Murguly Erika vendége. Szeretek hozzá járni. Különleges egyénisége, pozitív gondolkodása, precizitása, higiéniája, igényessége – mind önmagára, mind munkájára – kellemessé teszi az ott töltött órákat Szeretem, hogy figyel rám,. Mindenből a legjobbat, a legmodernebbet használja, követi a trendeket és újdonságokat, szakmájában napra kész. 

tothedzo Creative Commons License 2017.10.27 0 0 745

Szalonunkban bűvült a repertoár és már csinálunk sminktetoválást és manikűr pedikűrt is.

Algothermesztetika.hu

Kollárka Creative Commons License 2017.10.19 0 0 744

Sziasztok! Ha valakit érdekel,  most itt elég jó áron és egen jó minőségben tetoválnak! 

NN.Kitti Creative Commons License 2017.05.19 0 0 743

Sziasztok!

 

Keresek modelleket, akiken gyakorolhatom a szem, száj- és szemöldök tetoválást, illetve a artistry szálas szemöldök (microblade technika) tetoválását.

Minden esetben profi oktatóm aki a tetoválás menetét végig követi és minden részletet figyel. Profi géppel, illetve Permanent system pigmentekkel dolgozunk. 

 

Kérlek emailben keressetek meg, ha szeretnétek részt venni az alábbi tetoválásokon. FONTOS! Ne legyen előzetes tetoválásod az alaklomkor tetovált területen.

A tetoválások Budapest készülnek

 

Jelentkezés emailben: nemettkitti@gmail.com

 

Köszönöm!

 

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 742

Hiperrealisztikus szemöldök

Ez jelenleg a létező legszebb szemöldökkészítési technika, amellyel a természeteshez megtévesztésig hasonlító szemöldököt készítünk Önnek. A tetoválás nagyon vékony szálakból áll, amelyek az elkészítés után sem mosódnak össze. A szálak elrendezése részben kötött, részben a Ön saját szemöldökéhez igazodik a lehető legtermészetesebb hatás érdekében.

 

3D szemöldöktetoválás száltechnika
A legtermészetesebb hatású, két vagy három színből összeállított szálas szemöldök technika. Ajánljuk azoknak, akik természetes megjelenésre vágynak. Ritka vagy hiányos szemöldök esetén nagyon jól mutat.

 

Szemöldöktetoválás satír technikákkal
Természetes hatású, szemöldök szálakból összeállított technika. Alkalmazható ritkább és sűrűbb szemöldök formájának korrigálására, vagy hiányosságainak kiegészítésére.

 

Szemöldöktetoválás tribal technikával
A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, aki szeretik a karakteres megjelenést, illetve eredeti szemöldöküktől teljesen eltérő formát szeretnének viselni arcukon.
A szemöldöktetoválás folyamata

 

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 741

Mindenki a saját ízlésvilágát tükrözi vissza a munkájában. Hát, nekünk ez az ízlésvilágom A természetesség nálunk a legfőbb szempont, ezért egyáltalán nem készítünk hagyományos, satírozott szemöldököt.

 

Száraz bőrre ajánlott csak a szálas mert a zsíros bőrűeknek hamarább kikopik ill szétfolyik a szál és paca lesz 

zsíros bőr inkább púderhatás ajánlott 

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 740

Nincsenek szemöldök szőrszálai, akkor sokkal szebb és természetesebb egy púderes hatású szemöldök tetoválás elkészítése. Akkor is ez a púderes szemöldök technika lehet a legoptimálisabb választás, ha a vendégnek már korábbról van szemöldöktetoválása, mivel ha ugyanolyan színű szálakat húzok a szemöldökre, mint a meglévő tetoválás színe, akkor ezek a szálak nem fognak látszódni.

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 739

Nem lesz túl vastag és nagyon markáns a szemöldök tetoválása!

Sohasem készítek olyan szemöldököt, amely öregíti vagy szigorúvá teszi az arcot.

 

Nem kell attól félnie, hogy túl sötét lesz a szemöldök tetoválása!

Már attól hangsúlyosabb lehet szemöldöke, ha annak színe csak egy árnyalattal sötétebb

 

Nem szeretne fekete szemöldöktetoválást, mert az kékes-szürkévé válik!

Az igazán vonzó szemöldök nem fekete színű, még abban az esetben sem, ha a hölgy hajszíne is ilyen. A fekete pigment előnytelen lehet a szemöldökön. Számtalan különböző barna árnyalat létezik, a sötétbarna árnyalatok közül választok a vendég számára megfelelőt.

Sok olyan szemöldököt látott, ami vörös, vagy még rosszabb esetben narancssárga színű?

Először a vendég bőrszínét diagnosztizálom, majd a megfelelő színű pigment kiválasztásával ezt a problémát el lehet kerülni. Ja, és még egy fontos dolog! A legjobb minőségű pigmenteket használom a munkámhoz, ami garantáltan nem változtatja meg a színét.

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 738

Szemöldök tetoválás: félelmek – tévhitek – realitás

Nem kell leborotválni vagy gyantázni a saját szemöldökét!

Ahhoz, hogy szemöldök tetoválás készüljön, nem kell a saját szőrszálait eltávolítani. Sokkal természetesebb hatású a szemöldök tetoválás, ha vannak szőrszálak.

Attól fél, hogy szemöldök tetoválás miatt kihullik a maradék szőrszál is a szemöldökéről?

Mivel szemöldök tetoválás alkalmával a pigmentek a bőr felső rétegébe, a hámrétegébe kerülnek, ezért a jóval mélyebb rétegekben, az irhában illetve a bőraljában elhelyezkedő szőrtüszőket egyáltalán nem károsíthatja. Mivel sminktetoválásnál nem érintem ezt a területet, amiről a digitális tetoválógép gondoskodik, emiatt garantáltan nem hullik ki a szőrszál.

menteranita Creative Commons License 2017.05.19 0 0 737

A szálas szemöldök kiválóan alkalmas egy sötét hajú, vastag szőrszálakkal rendelkező hölgy számára, hiszen az ő szemöldökszálai eleve nem olyan vékonyak, mint egy világos színekkel rendelkező társnőjének. A szálas technika nagyon jó arra, hogy karaktert, volument adjon a szemöldöknek, de előfordulhat, hogy a természetesség hívei idegenkednek a nagyon erőteljes látványbeli változástól, amelyet okozhat az arcukon. Ha valakinek azonban világos színű, vékony, ritkás szőrzete van, vagy évei előrehaladtával elvékonyodik és ritkul a szemöldöke, a hiperrealisztikus hatást inkább a mikroszálas szemöldök tetoválással lehet elérni.

Tudni kell, hogy a mikropengés szemöldök, mivel vékonyabb szálai kevesebb pigmentet tartalmaznak, kevésbé tartós, mint a szálas szemöldök tetoválás, ami kb. 1,5 évig kölcsönöz ápolt és esztétikus hatást az arcunknak.

menteranita Creative Commons License 2017.05.18 0 0 736




Sminktetoválás gyakori kérdések

El lehet-e sminktetoválni nyáron?
Igen, nem befolyásolja az időjárás a kezelést. 
Bőrtípusonként hogy reagál sminktetoválásnál a bőr?

Lehet szimmetrikus szemöldököt?

Nem, mert az arc se szimmetrikus 
A szárazbőrűeknek nagyon jól, nehezebben kopik ki, de sajnos a zsíros bőrűeknek hamarább kopik, és itt előfordul, hogy 1, 5- 2 évente át kell ütni a tetovált felületet. 
Tetoválás kiszedéskor le e kell hozzá borotválni a szemöldököt?
Nem, nem befolyásolja a sminktetoválás folyamatot. 
Marad valami tartós nyoma a sminktetoválás eltávolítás után?
Nem marad hegesedés a után, de egy kicsit érzéken lesz a helye egy ideig. 
Mindenkinél alkalmazható ez az eljárás?
Nem, terhesség és szoptatás időszak alatt szigorúan tilos. 
Két kezelés között kb. hány napnak, kell eltelnie?
Korrekciónak és tetoválás kiszedésekor 30napnak után újra lehet kezelni a felületet. 
Mennyi ideig tart a sminktetoválás elkészítése?
A sminktetoválások általában 1-3 órán át tartanak beavatkozástól függően. Kivételt képeznek a mások által elrontott sminktetoválások javításai. Ilyenkor a sminktetoválási beavatkozás időtartalma egyénenként változhat. 
A Szemöldököket ki szedjük e a sminktetoválás előtt?
Nem, csak formára szedjük, igazítjuk, így természetesebb eredményt érhetünk el. 
Van-e előrajzolás sminktetováláskor?
Igen, minden esetben előrajzolás előzi meg a sminktetoválást! Csak akkor kezdjük el a beavatkozást, ha megtaláltuk a vendéggel együtt az elképzelésének és számára legelőnyösebb formát. 
Hányszor korrekció szükséges?
Igen, egyszer, de egyénenként változó, hiszen előfordulhat, hogy nincs szükség korrekcióra. 
Allergiát okozhatnak-e a festékek?
Allergiatesztelt, ásványi és növényi eredetű, glicerin-mentes pigmentekkel dolgozunk. Ezek európai és magyarországi engedélyekkel és nyilvántartási számmal rendelkeznek. Allergiát okozó hatásuk nem ismert! 
Hányszor kell visszatérni korrekcióra?
Maximum egyszer, de egyénenként változó, hiszen előfordulhat, hogy nincs szükség korrekcióra. 
Fájdalmas e a sminktetoválás készítés?
A tű csak az epidermes második, ideg- és érmentes rétegébe viszi a festéket, ezért kevésbé fájdalmas, de mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, illetve befolyásolhatja a fáradtság, stressz, lelkiállapot, stb. is, hogy ki mennyire érzékeny, ebből adódóan még ugyanazon vendég fájdalomküszöbe is változó lehet. 
Minden esetben egy lidocain alapú érzéstelenítővel dolgozunk, amely minimálisra csökkenti a fájdalmat. 
Mi a különbség a sminktetováló gépek között?
A tű mozgása és a festék adagolása, de leginkább a sminktetoválón múlik az eredmény, mert a gép senki helyett nem fog tetoválni. 
Mi a teendő sminktetoválás elkészítése után?
A sminktetoválást követően 2 hétig kerüljük a szoláriumot, napot, szaunát, közös fürdőket. 
A kezelt felületet otthon ápolni kell egy speciális krémmel, amit mi biztosítunk. 
Fontos sminktetoválás előtt!Menstruáció ideje alatt nem szabad jönni várjuk, meg míg elmúlik, mivel festéknek a egy része marad csak a bőrben.

menteranita Creative Commons License 2017.05.18 0 0 735

Ha most tetováltattál először

Ha Te most készítettél életedben először sminktetoválást, akkor feltétlen olvasd el ezt a rövid összeállítást, amit a Te megnyugtatásodra készítettem:)

Szóval érthető módon, amikor valamit életünkben először tapasztalunk meg, akkor az rengeteg kérdést vet fel és számtalan kétség, félelem kísérheti. Főképp érthető ez olyasminél, ami maradandó, évekre szól és még ráadásul az arcunkon is van, ahol mindenki azonnal látja és elrejteni sem tudjuk. A sminktetoválás pont ilyen és hogy ne legyen egyszerű, ráadásul a sminktetoválás nem olyan lesz mint amikor elkészült és Te először megpillantottad, hanem hetekig változik mire elnyeri végső színét, formáját és állagát.

Tudom hogy ezt a legnehezebb megérteni és türelemmel kivárni, főleg olyas valakinek aki mint laikus nincs tisztában a bőrben végbemenő folyamatokkal, a sebgyógyulás menetével.

Ebben szeretnék most kicsit segíteni, hogy könnyebb legyen a várakozás idejét átvészelni és legyen elég türelmed kivárni amíg a tetoválásod kiforrja magát, a szín a bőrödben kipigmentálódik és úgy általában eloszlassam az általam csak “első tetkós parának” nevezett állapotot:)

Természetesen minden amit itt leírok egy jól, jó minőségben, jó eszközökkel és profi sminktetováló által elkészített tetoválás gyógyulására, alakulására vonatkozik.

Tehát kezdjük a szemöldöknél, talán az jelenti a legkisebb “akadályt”, ott van a legkevesebb ok a félelemre.

A legfontosabb amit minden sminktetováláshoz meg kell érts, az az, hogy a szín amit választasz teljesen másképp néz ki ha rákened a bőrödre, mint kb fél milliméterrel a bőröd alatt! Ez ugye érthető, tehát biztosan rengeteget veszít az intenzitásából és teljesen másképp néz ki a bőröd alatt mint az üvegcsében.

Amikor a szemöldök tetoválásod elkészül, akkor általában a bőröd bedagad, piros, irritált és nagyon tömören, élénken látod benne a pigmentet (festéket). Ez teljesen meg fog változni a következő napokban. A szemöldök ha érzékeny a bőröd, igazi “hurkákba” képes dagadni, tehát az is könnyen lehet hogy nem látod egyformának, szimmetrikusnak a szövetek duzzadása miatt. Nyugodj meg ez elmúlik, ha szeretnél ebben segíteni, jegeld, és akár 1- 2 óra alatt vissza fogja nyerni eredeti állapotát a bőröd.

A következő egy két napban a szemöldököd, úgy mond levedzik majd, azaz savó fog kiülni a bőröd felületére, ez is teljesen normális. Ekkor fogj egy nedves vattakorongot és töröld le az összegyűlt savót majd krémezd be a szemöldöködet ezt követően. Kb. 4-7 nap múlva, ez mindenkénél egyedi a sebgyógyulástól függően, elkezd leesni a var a szemöldöködről. Mivel a tetoválás egy pont ugyan olyan sebet csinál, mintha felhorzsolnád a térdedet. Ezt a sebet igyekezz mindig puhán és nedvesen tartani a krémmel, amit a szakembertől erre a célra kaptál. Ne engedd kiszáradni a sebet, ez nem csak kellemetlen lenne, viszketne és húzódna, hanem következménye lehetne hogy a tetoválásod nem maradna olyan szépen és egyenletesen a bőrödben, mintha rendesen ápolnád.

Amikor a var leesett, ez sem egyszerre fog történni, hanem apró darabokban fog lemorzsolódni a szemöldöködről, akkor ne ijedj meg ha szürkének látod a tetoválásodat, ez teljesen normális, mivel a gyógyulás következő fázisa képpen egy vékony szürke hártya fedi a szemöldöködet úgy 10 napig. Ezután már előjön az a szín, amely a végső lesz.

Ha ilyenkor apró hiányosságokat fedezel fel, például lehetnek helyek ahol nincs festék a szemöldöködben, vagy nem olyan intenzív mint máshol, akkor sincs okod pánikra, ez normális és előfordulhat. A tetováló bármilyen gonddal is járt el nem tudhatja hogy a bőröd hol és milyen mértékben fogja befogadni a festéket, vagy hol és mennyire fogja a gyógyuláskor kidobni azt. Pont erre van kitalálva a korrekció, ekkor van lehetőség minden pótolni, kiigazítani. De meg kell értened hogy a korrekcióra csak akkor kerülhet sor, ha a tetoválásod meggyógyult teljesen! Tehát egy szemöldöknél ez minimum 4 hét, addig légy türelmes és örülj annak ami szép lett, ami előnyösen megváltoztatta az arcodat, ami kényelmesebbé tette a hétköznapjaidat és ne azzal az egy pici ponttal foglalkozz amit nem tartasz tökéletesnek, mert a saját örömödet rontod el olyasmivel, amit mások nem is látnak!

Most térjünk rá a szemekre, amik már veszélyesebb vizek:)

A szemhéjtetoválásnál, bármennyit is készített már az ember egészen addig a mig a tűvel hozzá nem ér a bőrhöz, megjósolhatatlan, hogy az miként fog viselkedni.

Természetesen vannak támpontok, úgymint a fiatal bőrnek sokkal nagyobb a tűrőképessége és ellenállása, mint egy érett bőré. Ugyan ez igaz a nagyon világos és érzékeny bőrre, amit előre tudunk hogy érzékenyebb és a barna bőrre amitől elvárjuk hogy “jobban” viselkedjen a tetoválás során. De az igazság akkor derül ki amikor először oda érintjük a tűt. Na itt aztán minden lehet, meg semmi is.) Lehet a szemhéjad vörös, piros, lilás, véraláfutásos, keletkezhetnek kis vérömlenyek, sőt láttam már lila “monoklit” a szemek alatt is! De ismét csak nyugtatni tudlak, ne félj ez mind, mind elmúlik!

De előfordulhat az is hogy nem látszik semmi, általában 30 év alatt ez is a jellemző.

De ha mégis jelentkeznek nálad a fent említett tünetek, a legjobb amit első lépésben tehetsz, hogy jegeled a szemhéjadat, azért óvatosan, nehogy megfázzon. Megfogsz lepődni milyen gyorsan lemegy a duzzanat! Az elszíneződések, amennyiben vannak is mind fel fognak szívódni, de értsd meg, ehhez idő kell. Tehát türelem! Kend a krémmel, amely seb gyógyít, hámosít és fertőtlenít ezzel csak segítesz a bőrödnek regenerálódni. Itt is 4-7 nap után várható a var leesése, de a szemhéj ellentétben a szemöldökkel nem levedzik. A szemhéj érzékeny és extra vékony bőrénél is könnyen előfordul hogy helyenként nem fogadja be egyenletesen a festéket, de ne aggódj, a korrekciónál mindent lehet pótolni!

Nos akkor már el is érkeztünk a szájhoz, a kétségbeesés igazi forrásához:)

A száj a kozmetikai tetoválás állatorvosi lova, itt aztán minden előfordul mint az iskola példákban.

A legfontosabb itt is a szín! Majd minden vendégem azzal érkezik hogy természetes színű szájat szeretne, nagyon nehezen tudom velük megértetni hogy szuper extra erős pink színű festék, csak az üvegben ilyen, a szájába tetoválva már csak egy kellemes és egyáltalában nem szembetűnő rózsaszín lesz. Ezt azért magyarázom hogy megértsd amikor elkészül a tetoválásod, nagyon sötét és élénk lesz a színe, de azért mert azt a festéket látod, ami a tetoválás után megállta a szád felszínén, de ez a varral együtt mind, mind távozni fog onnan! Tehát itt is csak azt tudom ajánlani, hogy légy türelmes. Tudom hogy ilyenkor minden pillanatban ezt nézegeted, ami érthető mert új szokatlan és mindig ott motoszkál a fejedben hogy ez most már megmarad egy jó darabig, de kérlek értsd meg, hiába nézegeted, semmiféle következtetést nem tudsz arra vonatkozóan levonni, hogy a gyógyulás után a tetoválásod valójában milyen is lesz.

A szájnál is előfordulhat dagadás, duzzanat, irritáció amit szintén jéggel tudsz eredményesen kezelni és ugyan úgy levedzik is minta szemöldök.

Még ami fontos a szájtetoválás megértéséhez, hogy itt tényleg minimum 6 hétre van szükség ahhoz hogy lásd a végleges színét és állagát, amire szépen egyenletesen bepigmentálódik. Ha pedig 3D szájtetoválást készíttettél, azaz még a szád köré kívül satíroztattál egy világos árnyékot is, akkor meg arra számíts, hogy a szádról már lehet hogy rég leesett a var, de felette még mindig lehet sebes és erősen fehér. Ennek is nagyon egyszerű a magyarázata, mivel szádat folyamatosan nyalogatod, nedvesíted, így sokkal hamarabb gyógyul, mint a felette lévő bőr, ami nem érintkezik semmivel, csak kened és ráadásul nagyon érzékeny is. Tehát nyugi, nem marad ott a fehér csík, lefog esni a varral együtt és szépen beérik a bőrödbe.

Tehát mindent összefoglalva, sajnos a tetoválás nem olyan minta smink, ami rögtön szép amikor felkentük, a tetoválásnak idő kell, legalább 4-6 hét, de cserébe évekig szép lesz és örömödet fogod lelni benne!

Szeretném még egy nagy “hiba” forrásra felhívni a figyelmedet, amikor is büszkén hazamész a friss, új tetoválásoddal és a családod, barátnőid elkezdik vizslatni azt a legapróbb részletekbe menően és különböző kérdéseket feltenni. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, ha Te úgy érzed körültekintően választottál szakembert, megbízol a tudásában, munkájában, hallgass rá, hisz közületek ő az egyetlen aki tudja miről beszél, sem Te , sem családod, barátaid, nem vagytok szakértők, ő pedig az. Tehát ha kérdésed van, nem értesz, vagy zavar valami, fordulj hozzá bizalommal, a jó szakember türelmesen és kimerítően meg fogja válaszolni a kérdéseidet, addig amíg meg nem nyugtat Téged:)

Szóval no “első tetkós para” csak türelem és rövid időn belül elégedett lehetsz új tetoválásoddal, ami naponta örömet és elismerést fog szerezni Neked!

 

menteranita Creative Commons License 2017.05.18 0 0 734

Ha most tetováltattál először
Ha Te most készítettél életedben először sminktetoválást, akkor feltétlen olvasd el ezt a rövid összeállítást, amit a Te megnyugtatásodra készítettem:)

Szóval érthető módon, amikor valamit életünkben először tapasztalunk meg, akkor az rengeteg kérdést vet fel és számtalan kétség, félelem kísérheti. Főképp érthető ez olyasminél, ami maradandó, évekre szól és még ráadásul az arcunkon is van, ahol mindenki azonnal látja és elrejteni sem tudjuk. A sminktetoválás pont ilyen és hogy ne legyen egyszerű, ráadásul a sminktetoválás nem olyan lesz mint amikor elkészült és Te először megpillantottad, hanem hetekig változik mire elnyeri végső színét, formáját és állagát.

Tudom hogy ezt a legnehezebb megérteni és türelemmel kivárni, főleg olyas valakinek aki mint laikus nincs tisztában a bőrben végbemenő folyamatokkal, a sebgyógyulás menetével.

Ebben szeretnék most kicsit segíteni, hogy könnyebb legyen a várakozás idejét átvészelni és legyen elég türelmed kivárni amíg a tetoválásod kiforrja magát, a szín a bőrödben kipigmentálódik és úgy általában eloszlassam az általam csak "első tetkós parának" nevezett állapotot:)

Természetesen minden amit itt leírok egy jól, jó minőségben, jó eszközökkel és profi sminktetováló által elkészített tetoválás gyógyulására, alakulására vonatkozik.

Tehát kezdjük a szemöldöknél, talán az jelenti a legkisebb "akadályt", ott van a legkevesebb ok a félelemre.

A legfontosabb amit minden sminktetováláshoz meg kell érts, az az, hogy a szín amit választasz teljesen másképp néz ki ha rákened a bőrödre, mint kb fél milliméterrel a bőröd alatt! Ez ugye érthető, tehát biztosan rengeteget veszít az intenzitásából és teljesen másképp néz ki a bőröd alatt mint az üvegcsében.

Amikor a szemöldök tetoválásod elkészül, akkor általában a bőröd bedagad, piros, irritált és nagyon tömören, élénken látod benne a pigmentet (festéket). Ez teljesen meg fog változni a következő napokban. A szemöldök ha érzékeny a bőröd, igazi "hurkákba" képes dagadni, tehát az is könnyen lehet hogy nem látod egyformának, szimmetrikusnak a szövetek duzzadása miatt. Nyugodj meg ez elmúlik, ha szeretnél ebben segíteni, jegeld, és akár 1- 2 óra alatt vissza fogja nyerni eredeti állapotát a bőröd.

A következő egy két napban a szemöldököd, úgy mond levedzik majd, azaz savó fog kiülni a bőröd felületére, ez is teljesen normális. Ekkor fogj egy nedves vattakorongot és töröld le az összegyűlt savót majd krémezd be a szemöldöködet ezt követően. Kb. 4-7 nap múlva, ez mindenkénél egyedi a sebgyógyulástól függően, elkezd leesni a var a szemöldöködről. Mivel a tetoválás egy pont ugyan olyan sebet csinál, mintha felhorzsolnád a térdedet. Ezt a sebet igyekezz mindig puhán és nedvesen tartani a krémmel, amit a szakembertől erre a célra kaptál. Ne engedd kiszáradni a sebet, ez nem csak kellemetlen lenne, viszketne és húzódna, hanem következménye lehetne hogy a tetoválásod nem maradna olyan szépen és egyenletesen a bőrödben, mintha rendesen ápolnád.

Amikor a var leesett, ez sem egyszerre fog történni, hanem apró darabokban fog lemorzsolódni a szemöldöködről, akkor ne ijedj meg ha szürkének látod a tetoválásodat, ez teljesen normális, mivel a gyógyulás következő fázisa képpen egy vékony szürke hártya fedi a szemöldöködet úgy 10 napig. Ezután már előjön az a szín, amely a végső lesz.

Ha ilyenkor apró hiányosságokat fedezel fel, például lehetnek helyek ahol nincs festék a szemöldöködben, vagy nem olyan intenzív mint máshol, akkor sincs okod pánikra, ez normális és előfordulhat. A tetováló bármilyen gonddal is járt el nem tudhatja hogy a bőröd hol és milyen mértékben fogja befogadni a festéket, vagy hol és mennyire fogja a gyógyuláskor kidobni azt. Pont erre van kitalálva a korrekció, ekkor van lehetőség minden pótolni, kiigazítani. De meg kell értened hogy a korrekcióra csak akkor kerülhet sor, ha a tetoválásod meggyógyult teljesen! Tehát egy szemöldöknél ez minimum 4 hét, addig légy türelmes és örülj annak ami szép lett, ami előnyösen megváltoztatta az arcodat, ami kényelmesebbé tette a hétköznapjaidat és ne azzal az egy pici ponttal foglalkozz amit nem tartasz tökéletesnek, mert a saját örömödet rontod el olyasmivel, amit mások nem is látnak!

Most térjünk rá a szemekre, amik már veszélyesebb vizek:)

A szemhéjtetoválásnál, bármennyit is készített már az ember egészen addig a mig a tűvel hozzá nem ér a bőrhöz, megjósolhatatlan, hogy az miként fog viselkedni.

Természetesen vannak támpontok, úgymint a fiatal bőrnek sokkal nagyobb a tűrőképessége és ellenállása, mint egy érett bőré. Ugyan ez igaz a nagyon világos és érzékeny bőrre, amit előre tudunk hogy érzékenyebb és a barna bőrre amitől elvárjuk hogy "jobban" viselkedjen a tetoválás során. De az igazság akkor derül ki amikor először oda érintjük a tűt. Na itt aztán minden lehet, meg semmi is.) Lehet a szemhéjad vörös, piros, lilás, véraláfutásos, keletkezhetnek kis vérömlenyek, sőt láttam már lila "monoklit" a szemek alatt is! De ismét csak nyugtatni tudlak, ne félj ez mind, mind elmúlik!

De előfordulhat az is hogy nem látszik semmi, általában 30 év alatt ez is a jellemző.

De ha mégis jelentkeznek nálad a fent említett tünetek, a legjobb amit első lépésben tehetsz, hogy jegeled a szemhéjadat, azért óvatosan, nehogy megfázzon. Megfogsz lepődni milyen gyorsan lemegy a duzzanat! Az elszíneződések, amennyiben vannak is mind fel fognak szívódni, de értsd meg, ehhez idő kell. Tehát türelem! Kend a krémmel, amely seb gyógyít, hámosít és fertőtlenít ezzel csak segítesz a bőrödnek regenerálódni. Itt is 4-7 nap után várható a var leesése, de a szemhéj ellentétben a szemöldökkel nem levedzik. A szemhéj érzékeny és extra vékony bőrénél is könnyen előfordul hogy helyenként nem fogadja be egyenletesen a festéket, de ne aggódj, a korrekciónál mindent lehet pótolni!

Nos akkor már el is érkeztünk a szájhoz, a kétségbeesés igazi forrásához:)

A száj a kozmetikai tetoválás állatorvosi lova, itt aztán minden előfordul mint az iskola példákban.

A legfontosabb itt is a szín! Majd minden vendégem azzal érkezik hogy természetes színű szájat szeretne, nagyon nehezen tudom velük megértetni hogy szuper extra erős pink színű festék, csak az üvegben ilyen, a szájába tetoválva már csak egy kellemes és egyáltalában nem szembetűnő rózsaszín lesz. Ezt azért magyarázom hogy megértsd amikor elkészül a tetoválásod, nagyon sötét és élénk lesz a színe, de azért mert azt a festéket látod, ami a tetoválás után megállta a szád felszínén, de ez a varral együtt mind, mind távozni fog onnan! Tehát itt is csak azt tudom ajánlani, hogy légy türelmes. Tudom hogy ilyenkor minden pillanatban ezt nézegeted, ami érthető mert új szokatlan és mindig ott motoszkál a fejedben hogy ez most már megmarad egy jó darabig, de kérlek értsd meg, hiába nézegeted, semmiféle következtetést nem tudsz arra vonatkozóan levonni, hogy a gyógyulás után a tetoválásod valójában milyen is lesz.

A szájnál is előfordulhat dagadás, duzzanat, irritáció amit szintén jéggel tudsz eredményesen kezelni és ugyan úgy levedzik is minta szemöldök.

Még ami fontos a szájtetoválás megértéséhez, hogy itt tényleg minimum 6 hétre van szükség ahhoz hogy lásd a végleges színét és állagát, amire szépen egyenletesen bepigmentálódik. Ha pedig 3D szájtetoválást készíttettél, azaz még a szád köré kívül satíroztattál egy világos árnyékot is, akkor meg arra számíts, hogy a szádról már lehet hogy rég leesett a var, de felette még mindig lehet sebes és erősen fehér. Ennek is nagyon egyszerű a magyarázata, mivel szádat folyamatosan nyalogatod, nedvesíted, így sokkal hamarabb gyógyul, mint a felette lévő bőr, ami nem érintkezik semmivel, csak kened és ráadásul nagyon érzékeny is. Tehát nyugi, nem marad ott a fehér csík, lefog esni a varral együtt és szépen beérik a bőrödbe.

Tehát mindent összefoglalva, sajnos a tetoválás nem olyan minta smink, ami rögtön szép amikor felkentük, a tetoválásnak idő kell, legalább 4-6 hét, de cserébe évekig szép lesz és örömödet fogod lelni benne!

Szeretném még egy nagy "hiba" forrásra felhívni a figyelmedet, amikor is büszkén hazamész a friss, új tetoválásoddal és a családod, barátnőid elkezdik vizslatni azt a legapróbb részletekbe menően és különböző kérdéseket feltenni. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, ha Te úgy érzed körültekintően választottál szakembert, megbízol a tudásában, munkájában, hallgass rá, hisz közületek ő az egyetlen aki tudja miről beszél, sem Te , sem családod, barátaid, nem vagytok szakértők, ő pedig az. Tehát ha kérdésed van, nem értesz, vagy zavar valami, fordulj hozzá bizalommal, a jó szakember türelmesen és kimerítően meg fogja válaszolni a kérdéseidet, addig amíg meg nem nyugtat Téged:)

Szóval no "első tetkós para" csak türelem és rövid időn belül elégedett lehetsz új tetoválásoddal, ami naponta örömet és elismerést fog szerezni Neked!

 

Lart Artandtattoo Creative Commons License 2017.05.09 0 0 733

Sziasztok!

 

Arra az elhatározásra jutottam, hogy nyári szünetben kicsit továbbképzem magam és nem csak testtetoválás, hanem sminktetoválás is választható szolgáltatás lesz nálam. Július 5-ére szerdára szükségem lenne egy modellre Budapestre.

Microblading technikával készülő (szálas) szemöldökre. 
A microblading, vagy más néven japán szálas szemöldök egy kivételesen egyedülálló változata a tetoválásnak, mellyel a legrealisztikusabb hatás érhető el. Érdeklődni a köv. címeken:

email: laju19@freemail.hu

facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013255513780

Sziszy77 Creative Commons License 2017.04.20 0 0 732

Én pár hete voltam Murguly Erikánál, de sajnos nem olyan minőségű szolgáltatást nyújtott, mint ami elvárható lett volna ennyi pénzért (33.000 Ft). Tény, hogy ettől vannak drágább és olcsóbb szemöldök tetoválások is. Azért választottam őt, mert nem akartam se túl olcsó (kuponos) se túl drága helyre menni. A lényeg, hogy a hölgy stílusával is vannak bajok, nem valami kedves. Előbb ne érjen oda senki, mert azon nagyon kiakad. De a legfőbb probléma vele, hogy az arányokat és szimmetriákat egyáltalán nem látja. Pedig ez ebben a szakmában amit ő is végez elengedhetetlen. Nekem sajnos korrekciónál sem javította ki a hibákat amit elmondtam neki többször.  Vagyis a két szemöldököm vége nem sikerült egyforma hosszúra, orrnyeregnél a belső ív sem egyforma a szemöldök végétől nézve, mert rossz helyen helyezkedik el az egyik vége amit korrigálni kellett volna és még a színe sem az igazi egyik világosabb másik sötétesebb. Korrekciónál azt is mondta, hogy ha mindenben a hibát keressük sosem leszünk boldogok. Hát én akkor lettem volna boldog ha olyan szemöldököt készít nekem ami elvárható lett volna a pénzemért és most nem idegesíteném magam és keresnék másik szakembert aki kijavítja azt amit ő elcseszett valószínűleg + pénzért. Ja és számlát sem ad, csak elveszi a pénzt. Egyszóval őt nem ajánlom senkinek.

 

geannika Creative Commons License 2017.03.08 0 0 731

📢‼️NŐNAPI AKCIÓ, MA 16 óráig‼️📢

‼️👩NŐNAPI AKCIÓ!🌷 KIVÉTELES LEHETŐSÉG!🌹HASZNÁLD KI!🌼‼️
🌸Szeretnénk kedveskedni meglévő és leendő Hölgy vendégeinknek nőnap alkalmából💗:
💐💏👨‍👩‍👧‍❗MÁRCIUS 8-ÁN 8% KEDVEZMÉNNYEL👏😘VÁSÁROLHATOD MEG SMINKTETOVÁLÁSODAT SZALONUNKBAN, AKÁR AJÁNDÉKUTALVÁNY🎁 FORMÁJÁBAN IS💝👨‍👩‍👧‍👦🌺🎀

- az akció csak 2017. március 8-án, szerdán (8-16 óráig) történő sminktetoválás megvásárlására és egy összegben történő fizetésre vonatkozik
- az akciót csak azok a vendégek vehetik igénybe, akiknek a mai napig (02.28-ig) még nincs Szalonunkban előre egyeztetett időpontjuk

 

https://www.facebook.com/matkovichzsuzsa/

További információ, időpont-egyeztetés: +36 20 343 7580

menteranita Creative Commons License 2017.02.19 0 0 730

Sminktetoválás előtt jó ha tudod

 

Mielőtt hozzáfognánk magához a sminktetováláshoz, közösen megtervezzük a vendég elképzeléseinek és egyéniségéhez megfelelő formát és a színt, mely előre megmutatja, hogy fog kinézni a sminktetoválás. Rögtön ezután, ha a vendég tökéletesen elégedett a formával és színnel, csak ezt követően készítjük el a sminktetoválást.

Korrekció) 4-5hét múlva következik. Ekkor még finomítunk a sminktetováláson, de igény szerint módosíthatunk a formán és a színen is, mivel első alkalom után foltos hiányos, esetleg világos, ezért is szükséges a korrekció. Zsíros bőrből hamar kikopik a tetoválás évente kell színfrissítést végezni, viszont ha száraz a bőr elég 3-4 évente ismét átütni.


Mikor mehetek emberek közé? Szemöldök vagy szemhéjtetoválás után rögtön munkába lehet menni. Az ajaktetoválás során az ajkak kissé megduzzadnak, de emberek közé így is mehetünk. Aki ügyfelezik, esetleg valamilyen alkalomra készül, időzítse péntekre az ajaktetoválást. Hétfőre teljesen megnyugszik és élheti a napi életét ugyanúgy, csak éppen sokkal szebb, nőies ajkakkal.

Kinek ajánlott sminktetoválás

Sminktetoválással korrigálni lehet a szemöldök hiányosságait, ritkásságát vagy formáját úgy, hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával nagyon szép szemöldököt tudunk készíteni, így az állandó rajzolás és festés problémája megszűnik. Onnantól mindig szép lesz.
Ajkaink a nőiességünk fontos része. Minden nő azt szeretné, ha ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek, formásak legyenek.

Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. Ettől vendégeink minden percben vonzónak érzik magukat, hiszen tudják: ajkaik igazán nőiesek és ez nem rúzs, ami elkenődhet.

Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott egyéniségéhez megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A szemhéjtetoválással minden reggel úgy ébredhetünk, hogy szemkontúrunk rendben van és máris alapsminket viselünk.

Jó munkához három dolog kell.

Jól képzettnek szakember, ugyanis a sminktetoválás a legbonyolultabb kozmetikai terület. Folyamatosan tovább kell képeznie magát. Ezen túl szükséges a profi gép is. Harmadszor pedig minőségi festékekre van szükség, melyek garantálják az allergiamentességet, színtartóak és esztétikusak.

 

 

A forma megfelelő, de fekete, szürkés hatású: Ebben az esetben egy un. bőrszínnel szükséges lefedni az előző tetoválást, majd a választott színnel . Ha nagyon sötét , erőteljes hatású még az előző szín akkor a lefedést több alkalommal szükséges megismételni, egyébként egy alkalom is elegendő.

 

forma előnytelen, esetleg kicsit groteszk hatású: ebben az esetben lehetséges a lézerrel történő eltávolítás., majd az új forma kialakítása. Ez egy több alkalmas folyamat.

 

Lézeres tetoválás eltávolítás, tetoválás kiszedés

 

 

A lézerfény nagy energiájú fénysugár. A lézer fénye akadály nélkül hatol át a világos bőrön. A sötét színű festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelõdik.
A készülék alkalmas a tetoválások heg nélküli eltávolítására. A lézerenergia különbözõ festékekre különbözõen hat. Egyes festékek színtelenné válnak, másokat “feldarabol” és a fehérvérsejtek számára hozzáférhetõvé teszi, majd ezek a sejtek távolítják el szervezetünkbõl a festék maradványait.
A szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétõl és az egymásra helyezett festékrétegek számától.

 

Létezik egy újabb megoldás is a REJUVI tetováló kiszedő anyag.

Az eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található.


Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a festékrétegbe juttatva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, amelyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából. A folyamat során a komplex a bőrfelszín felé migrál, majd a bőrfelszínen kiakakult varréteggel együtt egy idő után (kb. 7 - 25 nap)leválik. Tulajdonképpen a varral együtt a festék (vagy legalábbis egy része) is búcsút int a bőrnek. A kiszedett tetoválás helyén egy rózsaszín és igen érzékeny friss bőr lesz található, amelyik a teljes gyógyulás és az esetleges hegképződés elkerülése érdekében feltétlenül napi rendszeressel vézett otthoni speciális utókezelést igényel: Rejuvi super soothing gyulladás csökkentő krém + Zeraderm vagy Kelo-cote gél (sminktetoválások extrakciója után 1 - 3 hónapig, testtetoválások esetén 3 - 6 hónapig).

Tihana3 Creative Commons License 2017.02.13 0 0 729

IP cím  alapján kiderült, hogy  a Nikolett2017 rosszindulatú hozzászólása egy másik kozmetikustól származik. 

Viktory87 Creative Commons License 2016.10.24 0 0 728

Évek óta terveztem már a szemöldök tetoválást,de mindig attól féltem h nehogy műhatású otromba legyen,teljesen természeteset szerettem volna. A nagy nevű sminktetoválók horror áron dolgoznak 60-70ezer kb. és nem voltam elájulva a munkáiktól,de nem is adtam volna ki ennyi pénzt. Mivel tudom h nem mindig a drága a jó,tovább kerestem,ekkor akadtam a neten Erika munkáira.Mind nagyon tetszett.

Azóta meg is csináltattam 28ezer+5ezer a javítás és maximálisan elégedett vagyok vele.Gyönyörű lett.

Nem értettem az egyik hozzászólót miszerint a 35ezer ft drága lenne,amikor dupla ennyiért dolgoznak sokan.Persze biztos van aki olcsóbb,de az szerintem olyan is.:/

A szalon tisztaságával kapcsolatban nem volt semmi kivetnivalóm.

Erika stílusa pedig igaz h nem az a mézes-mázos,mosolygós,de ez legyen a legnagyobb hibája,ha egyszer ilyen szépen dolgozik.😃Nekem nem volt vele problémám.Örülök,hogy őt választottam.

 

Ketrina95 Creative Commons License 2016.09.23 0 0 727

Sziasztok! Én is jártam Murguly Erikánál, és nagyon elégedett vagyok a munkájával . :) Bárkinek merem ajánlani. Nekem a szemöldök és a szájkontur tetoválást csinálta meg. Az eredmény csodálatos lett :) Nagyon szép igényes tetoválások lettek :).

Horváth Noémi Creative Commons License 2016.09.01 0 0 726

Sziasztok,

 

Megdöbbenve olvastam az utolsó véleményt Murguly Erika munkájáról. Én már többször voltam nála (az elmúlt 10 ÉVBEN), és nagyon sok barátnőmnek ajánlottam is már őt.

 

Mindenki meg volt vele elégedve, és pontosan olyan igényes munkát csinált mint ami a referencia képein látható.

 

A stílusáról és a szalon tisztaságával kapcsolatban írt véleményed alapján kezdem azt gondolni, hogy te nem is nála jártál. :)

 

Erika mindig figyelmesen meghallgatta az igényeimet és soha nem kezdtünk bele addig a tetoválásba, amíg nem tisztáztuk hogy mit is szeretnék pontosan.

 

Nekem ő már szemöldök és szemhéj tetoválást is csinált és maximálisan elégedett vagyok vele!

 

A szalon tisztaságával pedig soha nem volt semmi probléma...

 

Szóval én mindenkinek bátran ajánlom őt!

Nikolett2017 Creative Commons License 2016.08.27 0 0 725

Sziasztok!

 

Nemrég Murguly Erikánál voltam szemöldöktetoválást csináltatni, 3D-set kértem, az a helyzet hogy a bal szemöldökömnél pár szál látszódik a jobbnál semmi sőt a jobb szemöldököm vörös színű,a fekete helyett, egyszerűen gusztustalan.

Mikor a munkáiról nézegettem a képeket tetszett amiket csinált és mivel drágán is dolgozik 35ezer Ft-ba került úgy gondoltam hogy ,,ez" a hölgy tud valamit ért ahhoz amit csinál.

Hát NEM! Rettenetesen fájt amikor tetovált, a stílusa szánalmas arrogáns és bunkó volt.

Vissza kéne mennem hozzá 4 hét múlva de nem fogok, semmilyen bizonylatot nem kaptam hogy én ott jártam nála,a helység koszos volt szerencsémre láttam hogy legalább steril tűt használt.

Azt tanácsolom senki ne menjen hozzá, ha nem szeretne úgy járni hogy a tükörbe sem mer belenézni mert felfordul a gyomra hogy egy ennyire igénytelen munka ,,ékeskedik" az arcán.

szőke anni Creative Commons License 2016.04.28 0 0 724

Sziasztok!

 

Kedden voltam artistry szemöldöktetováláson. Nagyon sötétnek érzem. Olvastam több helyen, és itt is, hogy ez világosodni fog, a felesleges festéket kilöki a bőr, leesik a varr, és a festék egyébként is mélyebbre kerül. De mikor? Én nem is látom, hogy lenne a szemöldökömön varr. 

Persze itt is olvastam, hogy más is pánikolt ez miatt, aztán meg egy hét múlva az volt a baja, hogy túl világos lett, és sötétíteni kell a korrekción. Előfordulhat ez velem is, vagy bosziszemöldököm marad?

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.10 0 0 723

Sziasztok!

 

Szilvihez (7313Szilhez) hasonlóan szeretném kérni a segítségeteket.

Az alábbi időpontokra keresek modelleket, szem, száj- és szemöldök tetoválás gyakorlása végett.

Oktatóm minden esetben mellettem lesz. 

 

Kérlek emailben keressetek meg, ha szeretnétek részt venni az alábbi tetoválásokon. 

Nagyon fontos, hogy ne legyen előzetes tetoválásod a tetoválandó területen.

A tetoválások Budapesten készülnének az alábbi időpontokban:

 

2016. április 18. hétfő 13:00 szálas szemöldök 
2016. április 22. péntek 11:00 szemhéj
2016. április 25. hétfő 10:00 száj kontúr, satír

 

Jelentkezés emailben: barbara.bereczki@alinf.hu

 

Köszönöm szépen előre is, 

Barbi

Blondy001 Creative Commons License 2016.03.01 0 0 722

Szia Tiffany!Olvastam hogy tudsz blue ice érzéstelenítőt olcsóbban.Engem érdekelne!A neten elég húzós az ára.Tudnál bben segíteni nekem?

Előzmény: Tiffany2006 (569)
713Szil Creative Commons License 2016.01.16 0 0 721
  • Kedvesek! :)

 

Köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek.

Minden időpontom betelt, de a későbbiekben várok mindenkit szeretettel kozmetikai tetoválásra.

Keressetek emailben: peet.promotion@gmail.com

 

Üdv. mindenkinek! És köszönöm a segítségeteket! :)

Előzmény: 713Szil (717)
Babika77 Creative Commons License 2016.01.15 0 0 720

Szia!! szeretnék szemöldök és felsö szemhéj tetoválást légyszik segits megvalositani álmomat szivessen modelt állok neked 

kérlek válaszolj köszike Timi

Előzmény: 713Szil (719)
713Szil Creative Commons License 2016.01.12 0 0 719

A január 23-i időpontom betelt.

Előzmény: 713Szil (717)
713Szil Creative Commons License 2016.01.07 0 0 718

Természetesen ingyen készítjük minden vendégnek, mivel gyakorlásnak számít. :)

Előzmény: 713Szil (717)
713Szil Creative Commons License 2016.01.07 0 0 717

Sziasztok!

 

Az alábbi időpontokra keresek modelleket, akiken gyakorolhatom a szem, száj- és szemöldök tetoválást, illetve a artistry szálas szemöldök (microblade technika) tetoválását.

Minden esetben profi oktatóm Bizinger Katalin (https://permanentsystem.hu/ps-oktatoink/) áll majd mellettem, aki a tetoválás menetét végig követi és minden részletet figyel. Bionom profi géppel, illetve Permanent system pigmentekkel dolgozunk. 

 

Kérlek emailben keressetek meg, ha szeretnétek részt venni az alábbi tetoválásokon. FONTOS! Ne legyen előzetes tetoválásod az alaklomkor tetovált területen.

A tetoválások Pilisvörösváron készülnek majd, szombatonként 11:45-re kell majd érkezni, az alábbi időpontokban.

A helyeket jelentkezési sorrendben töltöm fel.

 

2016. január 23. szemöldök teli satír

2016. január 30. szemhéj

2016. február 6. száj kontúr, satír 

2016. február 20. szálas szemöldök microblade technika

 

Jelentkezés emailben: peet.promotion@gmail.com

 

Köszönöm!

 

Üdv.:

 

Szilvi

Előzmény: 713Szil (716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!