Keresés

Részletes keresés

Tim MZ Creative Commons License 2010.10.08 0 0 668
Sziasztok,

tetoválással kapcsolatban csak annyit, hogy elképesztő hány nő szaladgál minősíthetetlen izékkel az arcán. Akkora fekete szemöldök, mint a Mc Donalds "arany hídja" :-)

Fotós vagyok, sok tetoválást látok. Egy igazán szépen és ízlésesen elkészített tetoválásról egy nem szakavatott szem meg sem tudja mondani, hogy tetoválás. Csak egy szép női arcot lát.

A lényeg, hogy attól hogy vesz valaki egy gépet és elvégez egy egynapos tanfolyamot, még nem lesz belőle sminktetováló! Amint a szóösszetétel is mutatja, a dolognak a Smink az alapja. És ha valaki nem tud szépen sminkelni, nem ért a formák és színek harmóniájához, abból csak a baj van.

Tehát aki tetováláson gondolkozik, az szerintem mindenképpen profi sminkest keressen, aki tetovál is. Ajánlanám például Jacsó Dollyt. Keressetek rá a neten.

Üdv
T
Tim MZ Creative Commons License 2010.10.08 0 0 667
Sziasztok!

Én fotós vagyok, és nagyon sok elrontott és sok jó tetoválást is látok.

Mindenképpen azt javaslon, hogy csakis profi sminkessel csináltassátok a tetoválást. Aki nem tud jól sminkelni, az nem ismeri az arc anatómiáját, és a tetoválás sem lehet szakszerű. Ajánlok egy profit, aki többszörös magyar bajnok, világversenyeken nyert, és Long Time Linerrel telefonál. A hölgy Jacsó Dolly sminkes.

Üdv

T
Előzmény: Trixykee (666)
Trixykee Creative Commons License 2010.09.27 0 0 666
Sziasztok!

Szeretnék én is Szemöldöktetoválást a szálazásos módszert,csak nemtudom,hogy melyik sminktetoválóshoz menjek aki tényleg szép szemöldököt csinál!! Tudtok valakit vagy valakiket ajánlani? Illetve hallott már valaki Patkós Alexandráról vagy Pilát Erikáról?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Beatrix
Lackiani Creative Commons License 2010.09.26 0 0 665
Szia Mandika,

elküldeném a fotókat, csak kellene egy e-mail cím:)

az enyém: anita.lackinger@g.mail.com

ha ide küldöd a tieidet, küldöm a fotókat. Azóta kaptam tőlük újabb képeket egy olyan csajsziról, akinek a tetoválásába ültették be a szemöldökét, nagyon jól néz ki.

Nézd meg a honlapjukon

Ani
Előzmény: Mandika85 (661)
Peszti 689 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 664
Szia!
Nagyon sajnálatos, ami veled történt! Tanáccsal én nem szolgálhatok, mert még nem merészkedtem el tetoválásra. Azt elárulnád hol csináltattad, kinél???
Előzmény: lia79 (663)
lia79 Creative Commons License 2010.09.22 0 0 663
Sziasztok!
Nekem a következő lenne a problémám..:
Kb. 2 hete megcsináltattam a szemöldököm(kozm.tetv.)
Sötét barnát szerettem volna....de fekete lett belőle...

Amikor rákérdeztem a kozm.tetoválos hölgyeménynél...hogy hogy gondolta , a szőke hajamhoz a fekete szemöldököt...
annyi volta válasza,hogy az előző kozm.tetoválásomat(ami már 4 éves volt és fakó barnás-vöröses) csak így tudta eltüntetni...
Először rettenetesen mély fekete volt a szemöldököm színe (az ismerőseim megijedtek tőlem)...de én számítottam rá,hogy ez fakulni fog....viszont arra nem gondoltam ....még rémálmomban sem,hogy fakó kékes-szürkévé alakul...
Tehát így az lenne a kérdésem....:-most kb. 4 évig ezt a valamit kell viselnem???
Az előző kozm.tetoválásom (amit egy másik kozm. tetováló csinált) rögtön tetszett...de ez......:( :(Hát el vagyok keseredve...
Ráadásul amikor távoztam akartam a köv. hónapra időpontot egyeztetni a korrigálásra....de a kozmetikus közölte velem ,hogy hozzá nem járnak vissza javításra..de ha gondolom...
Akkor most????
Menjek vissza.....????Már nem merek.....félek hogy megint... de már maradandóan ében fekete szemöldököm lesz...

Előre is köszönöm a válaszaitokat!!!
Mandika85 Creative Commons License 2010.09.01 0 0 661
Szia Lackiani,

köszi a klinika elérhetőségét, elmentem hozzájuk konzultálni, sőt, azóta én is megcsináltattam a beültetést augusztus közepén.

Azt mondták, hogy a beültetés után ki fog hullani, és csak 4 hónap múlva kezd el nőni. Nekem eddig nem hullott ki, viszont nő. A beültetés körüli piros pontok halványulnak szinte alig látszanak. Neked elmúltak már?

Tényleg, Neked kihullott? Amúgy köszi a tippet, tényleg nagyon rendesek voltak, és semmit sem éreztem.

Küldj fotókat lszi, érdekelne, ogy neked milyen lett, én is küldök szívesen. Nekem nem csak sűritették, hanem teljesen új szemöldökvonalat csináltak úgy, ahogy azt a sminkesem megrajzolta.

Szerintem nagyon szép lett.

Mandika
Előzmény: Lackiani (652)
Peszti 689 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 660
Sziasztok!
Ma találtam rá erre a fórumra, és holnapra van időpontom veszprémbe Riához. De nem merek elmenni, ahogy visszaolvastam, mindenki az LTL gépre esküszik, neki meg softap-ja van, igaz, csak a festétekre írta ki, de valaki itt nagyon nem ajánlotta! A honlapja alapján választottam, mert senkiről nem tudok eddig semmit. A másik fonyódon a Nouveou Contour sminktetoválás, volt már valaki náluk??? Elsőre is őket néztem ki, csak elég drága, ha mindent meg  szeretnék csináltatni.
ligustrum Creative Commons License 2010.07.27 0 0 659
Hát ezzel én is egyetértek :-))
Előzmény: betonacel84 (658)
betonacel84 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 658
Valahogyan meg tudlak érteni! nekem sem jönnek be azok akik kiszedetik a szemöldöküket aztán meg odatetováltatnak valami hatalmas pacát aztán csókolom.
Előzmény: trancesound (657)
trancesound Creative Commons License 2010.07.26 0 0 657
utálom ha egy nőnek nincs normális szemöldöke, csak tetoválás a helyén, szerintem még annál is műbb, mint egy műmell
ligustrum Creative Commons License 2010.07.25 0 0 656

Szia Szandra,

 

Persze, hiszen a fehérítés is tetoválás, csak éppen fehér festékkel történik a művelet!

Az ár nem hiszem, hogy olyan borzasztó költség. Nálam pl. a fehérítendő felület nagyságától függ az ár.

Szia: Eszter

Előzmény: Szandra0007 (655)
Szandra0007 Creative Commons License 2010.07.24 0 0 655
Kedves Eszter!

Köszönöm a segítséged! Kedves volt tőled! A kérdésem az lenne,hogy ezt a fehérítést az is megtudja csinálni akinél tetováltattam? Vagy van egy bizonyos hely,ahol ezt csinálják? Gondolom azért ez nem olcsó dolog lenne!

Várom válaszod!
Köszi!

Üdv.!
Előzmény: ligustrum (654)
ligustrum Creative Commons License 2010.07.21 0 0 654

Szia Szandra!

 

Ha elégedetlen vagy a régi szemöldök formával és újat szeretnél, nem biztos, hogy szükséged lenne lézerre!

Ki lehet alakítani úgy az új formát, hogy az a lehető lenagyobb területen fedje a régi tetoválásod. Ami ebből kimarad, azt meg le lehet fehéríteni!

Persze fontos, hogy milyen a régi tetoválás színe, mert be kell fednie az új színnek a régit. Vagyis egy erős fekete színt nem tudsz pl. homok színnel eltüntetni!

Ezt akár egy alkalommal is meg lehet csinálni, nem kell visszajárni hónapokon keresztül.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv.: Horváth Eszter

Előzmény: Szandra0007 (653)
Szandra0007 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 653
Sziasztok! Én is megcsináltattam a szemöldökömet,viszont én nem most,hanem pár évvel ezelött! De nem lett szép! A vége lekerekített és ez nem tetszik! Már halványodott,de nem tudom,hogy ezt meglehetne e csináltatni vhogy! Egyáltalán nem párhuzamos a vége a szemzugommal,hanem kerekedik befelé! Nehéz elmagyarázni! Lézerre nincs pénzem sajnos! Bár nem kellene sokat eltünteni belőle,csak éppenhogy a végét kellene csak és párhuzamosra csinálni! Nincs esetleg vmi,amivel ellehetne jobban halványítani vagy nem tudom esetleg vmilyen szerekkel?

emailom: szandra87@gmail.com!

Ha vki vmit tud,kérem írjon nekem! Köszönöm!

Üdv.nektek!!!
Lackiani Creative Commons License 2010.07.06 0 0 652
Szia Mandika,

én megcsináltattam a szemöldök-beültetést. Még nagyon friss az élmény (alíg 3 hetes), de azt hiszem a legjobb döntést hoztam. Kérdezz nyugodtan, válaszolok szívesen.

Az intézet honlapján ahol csináltattam megtalálsz minden info-t. Webcímet szívesen adok privátban, ha kell.

Mivel elvállaltam, hogy referenciájuk leszek névvel, arccal, kb. 30%-os árony csinálták meg a szemöldök-beültetést, és a szempillámra is megkapom ugyan ezt a kedvezményt. Ha letöltöd az esettanulmányukat (ami rólam készült :DD), akkor kicsit jobban képbe kerülsz. Ha bármilyen kérdésed van, várom.

Ajánlom mindenki másnak is! Nem fakul ki, mint a tekó, és örökre megmarad - már a cég ígérete szerint.

Szió,

Anita
Előzmény: Mandika85 (651)
Mandika85 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 651
Sziasztok, teljesen új vagyok itt, nézegetem a szemöldökkel kapcsolatos fórumokat, mert a sok szedéstől nekem is nagyon megritkult.

Gondolkozom a sminktetováláson, de sokat hallottam, hogy idővel kifakul, esetleg megkékül. Ez nem nagyon bíztató.

Nemrégen hallottam egy módszerről, ahol a saját hajszálakból építenek új szemöldököt, meg szempillát. Meg is találtam a neten azt a linket, ahol elérhető ez a módszer, de nem tudok semmit a dologról.

Van itt estleg valaki akinek van tapasztalata a szemöldök-beültetéssel kapcsolatban? Szeretném ha megosztaná velem a tapasztalatait, vagy információit.

köszi

MAndi
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.27 0 0 650
Sziasztok!
Légyszi küldjétek el számomra Szilágyi Anita elérhetőségét, címét, és esetleg fotót a munkájáról.ha nincs honlapja.E-mail címem:brigitta.domjan@vipmail.hu Elöre is köszi
modell27 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 649
Szia Rita!

Tudnál küldeni képet a szemöldöködről? Szálas vagy satírozott?

Köszi:
nikitol@freemail.hu
Előzmény: mrita86 (647)
mrita86 Creative Commons License 2010.03.26 0 0 647

Sziasztok!
Én hetekig nézelődtem a neten, hová menjek sminktetoválásra. Fórumokat olvasgattam, referencia képeket nézegettem, aztán itt egy fórumtag: ezel ajánlotta nekem Szilágyi Anitát. Nemrég jöttem haza, szemöldöktetoválást és szempillasűrítést csináltattam, és gyönyörű lett az eredmény. Anita valóban profi, és mindenkinek ajánlom. Kedves, készséges, és nagyon nagyon nagyon ügyes. Természetes, szép sminket kaptam.
mrita86 Creative Commons License 2010.03.18 0 0 645

Na, már be is jelentkeztem. Képzeld, még tart az akció, minden 50%-al olcsóbb, így nem volt kérdés, hogy itt csináltatom meg. A telefonban nagyon kedves volt a hölgy, minden kérdésemre készségesen válaszolt. Végülis a szempillasűrítést is megcsináltatom.
Az email címemre nem küldenél nekem fotót a tetoválásodról??
Előzmény: Törölt nick (643)
mrita86 Creative Commons License 2010.03.18 0 0 644

Húúú, köszönöm, ez nagyon jónak tűnik. Megnéztem az oldalt, elolvastam mindent, én még nem hallottam erről az új fajta módszerről. Kár, hogy nincs fent a munkáiról kép, szívesen megnéztem volna. :(
Az árakat kicsit sokallom, főleg, hogy a korrekcióért külön fizetni kell nem is keveset. Plusz a kenőcs ára....
De mondjuk a jó munkát és a minőséget meg kell fizetni...
Előzmény: Törölt nick (643)
mrita86 Creative Commons License 2010.03.08 0 0 641
Sziasztok!

Hetek óta olvasgatom a különböző oldalakat, fórumokat, mivel én is a közeljövőben szeretnék szemöldöktetoválást. Óriási dilemmában vagyok, hogy kihez menjek. Tökéletes szemöldököt szeretnék, és félek, hogy olyan emberhez megyek, akinek ezt nem sikerül teljesítenie.
Long Time Linerrel szeretném megcsináltatni. Ha itt nem is, de megkérhetlek titeket, hogy az email címemre írjatok pár nagyon profi, megbízható kozmetikust, akinél már jártatok, és meg vagytok a munkájukkal maximálisan elégedve.
Köszönöm

csincsi741 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 640
Annyit kérdeznék, hogy itt miylen fajta sminktetoválás van? Én a LongTimeLiner-t szeretném újraüttetni, de nem ezzel a fajtával, mert 2 év alatt teljesen kikopik. Hagyományosat keresnék.
Előzmény: rina2 (636)
ligustrum Creative Commons License 2009.11.02 0 0 639

Szia!

 

Milyen lett a szemöldököd? Meggyógyult?

Előzmény: Brenda35 (634)
rina2 Creative Commons License 2009.11.01 0 0 638
Tetoválás kiszedés, javítása, készítése, oktatása belvárosba. http://www.erikacosmetics.hu
Edina_91 Creative Commons License 2009.10.31 0 0 637
Szia Bea! Remélem mostanára elmúlt minden duzzanatod! Amúgy pár napig nekem is meg volt dagadva a szemöldököm, könnyeztem is, de aztán kaptam gyulladáscsökkentőt és hamar elmúlt. A fülemre szerencsére nem ment rá. Szal csak akkor van gond, ha még most is fáj neked.
Előzmény: Brenda35 (634)
rina2 Creative Commons License 2009.10.29 0 0 636
Budapest legjobb kozmetikus szakembere

ERIKA COSMETICS a Nyugatinál

műköröm, manikűr, gyógypedikűr, gyógymasszázs, ayurvédikus masszázs, fodrászat,hajhosszabbítás,sminktetoválás, 3D tartós műszempilla,tetoválás eltávolítás,végleges szőrtelenítés, mezoterápia, smink


Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel
végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.

A kozmetikai szalonunkat felkereső hölgyek és urak igény szerint elkülönített helységben tudnak szépülni,
pihenni. Az elsődleges fontos szempont a helységek kialakításnál az volt, hogy a vendégek intimitását minél
jobban biztosítani tudjuk. Kizárólag egyszer használatos eszközöket használunk.

http://www.erikacosmetics.hu
Brenda35 Creative Commons License 2009.09.10 -1 0 634
Sziasztok, Bea vagyok új a fórumon...

2nappal ezelőtt tetoválták a szemöldököm,kb 3órás volt 3xkontúrozták és 1x satirozták az egésszet, érdeklődni szeretnék, hogy így két nap után természetes e hogy dupa akkora lett a varral együtt a szemöldököm mint tetoválás után (rettentő csunyának látom a varrt is)...a szemem fel van dagadva könnyezik a igy nem igazán megyk utcára sem, továbbá érdeklődnék, hogy természetes e, hogy a fültövemné megduzzadt igen csak a nyirokmirigyem kb mennyi idő alatt gyógyul be a heg... köszönöm előre is válaszotokat: Bea
orchideák Creative Commons License 2009.09.05 0 0 633
Sziasztok!
Új vagyok a fórumban.
Érdeklődnék, hogy nálatok is előfordul-e,hogy triplex , emla ill. blue ice használata ellenére is fájdalmas a tetoválás.Mit használhatnék még a majdnem fájdalommentes tetoválás érdekében még biztonságosan?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!