Ilyeneket én is tudok: van 1 piros kocsim, találjátok ki a márkáját! :)
.
Nem, hát ez úgy megy, hogy ha mondjuk van 1 képállományod, akkor önmagában nem elég csak az állomány, hogy megnézd; kell mellé még 1 képnéző program is, hogy megnézhesd. A kamerákkal és hasonló cuccokkal ugyanez a helyzet. Nem elég, hogy telepítette magát, még 1 kezelő program is kell mellé; ami 1 szabványos protokollon elkommunikál. Sajnos abból, hogy kamera az ikonja, nem lehet rájönni a program pontos nevére; mert szinte mindegyik ilyen proginak kamera az ikonja.....
Már több mint egy éve van egy problémám amit nem tudok megoldani... Azt szeretném valahogy, ha msn-ezek és közben webcam-ozok valakivel akkor szeretném video-ba rögziteni a partner webkamerájának a képét, de sajna ezidáig sehogy sem jött össze. Ha valaki tudja, hogy kell azt kérem ossza meg velem, mert tényleg fontos lenne... Előre is köszi........
Van amikor nagyon jó képet csinál, ergo látni, hogy mit lát a kamera, máskor pedig (és ez a több) alig lehet látni, hogy mi van a képen... azaz a monitoron, olyan mintha "honyorítana' és szinte csak szürke sziluetteket vagy még azt sem látni...
Újratelepítettem a szoftverét, utána egy ideig jó volt, aztán most megint nem. De nagyon fényes helyen is alig "lát" néha...
Miért?
Kicsi a kamera fényereje? Csak a természetes fény jó neki?
Kicsit homalyos a kerdesed. Ha webkamera altal kozvetitett kepeket akarsz kitenni egy site-ra, akkor:
1. Keresel valami jo letolto oldalt, pl tucows.euroweb.hu 2. Kivalasztod az oprendszert, mondjuk win2000
3. Kivalasztod a kategoriat: Web Cams. (Ha eddig nem ment volna, akkor itt a link, ami ide mutat.
4. Elolvasgatod, hogy melyik program mit tud, kivalasztod a neked tetszot, letoltod, installalod, stb.
Azt nem ertem, hogy erre egy 10-nel magasabb IQ-val rendelkezo egyed miert nem jon ra magatol?