Keresés

Részletes keresés

ricsip Creative Commons License 2001.08.21 0 0 5
Hali !

Annyira örülnék, ha valaki tudna nekem segíteni :) , mert sajna nem találom a CD-jét :D pedig szeretnék vele jáccani.

Emilben is várok minden segítséget.

ricsip Creative Commons License 2001.06.21 0 0 4

noo.. emberek ? se kép, se hang ?

ricsip Creative Commons License 2001.06.06 0 0 3
...esetleg valami meg tudna dobni egy levéllel, a rip-elt ügyében ?

Én a shockwave tankot szeressem...:))

meg a decoy egységeket... mikor egy kis bokrocska megy ezerrel a bázis felé..:))

ying-yang Creative Commons License 2001.06.05 0 0 2
Nekem is megvolt.Sot eredeti full CD-es verziom volt nekem is.De mar eladtam. A zenek meg az egysegek meg az epuletek nekem kurvara tetszettek.
Foleg a feketelyuk generator:)))Abbol mindig epitettem vagy 10-20-at:)))Azert volt egy feelingje a gamenak.
bayzee Creative Commons License 2001.06.05 0 0 1
Én is jáccottam vele, de csak rippelt volt. Az egységet konfigolása írtóra tetszett. Azóta se láttam ilyen jót.
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.05 0 0 0
Jéé egy 0-ás!!! (Csak hogy hű legyek a klasszikus hagyományokhoz) :-)
Egyébként szerintem Dark Reign-t akartál írni. Az első rész megvolt nekem valamikor (eredetiben!) szép volt, joo volt, de ugy erős egy éve elcsereberéltem valami másra. A folytatást is láttam, de azt valahogy meguntam pár misszió után.
PS: nagyon király zenéje volt a DR1-nek...
Előzmény: ricsip (-)
ricsip Creative Commons License 2001.06.05 0 0 topiknyitó
Hali !

Helló mindenki !
Engem érdekelne, hogy ki jáccogat ezzel a gaméval. Tudom, nem mai darab, de szerintem az egyik legjobb stratégia. Éspedig azért, mert az AI nagyon jóra sikerült benne.

Én pl. még idáig egy játékban se láttam ilyen jól megoldva az útvonalak problémáját. És még az tetszik benne, hogy a játék végén, mikor már csak a megmaradó 1-2 ellenséget kell felhajtani, akkor beadom nekik a Search and destroy-t, és elmnennek megkerseni az ellenséget. Pl. ez is 1 nagyon jó 5let, mégsem láttam megvalósítva sehol sem...

+még egy kérdés is.

Nincs meg valakinek a full CD-s változat ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!