Ez a topik tárgyszerű panaszok, kérések, kérdések megfogalmazására vagy moderátori segítség igénylésére szolgál. Más topikokból áthozott vita vagy személyeskedés folytatása szankciók terhe mellett ellenjavallt. A problémák tisztázásához kérünk linket a topikra, vagy pontos topikcímet és hozzászólás-számot.
Kérem a Jehova Tanúi kiadványaiból c. topicból a 3049. számú bejegyzésem törlését. Köszönöm. Ennek a 3049. hozzázólásnak a tartalmát kopirozza "elterito" 3062 számú hozzászólása, ha lehetséges, akkor ezt is töröljék Köszönöm.
Kedves Aventinus, csatlakoznék Álomhajóshoz és Füegyhez: módszeres és folyamatos topikrombolás folyik a teázóban. Kicsit már unalmas. Szeretnénk egy kis nyugalmat :)
talán emlékszel még rám, 25 éve írogatok ezen a nicken. Igaz, az utóbbi években jórészt csak egy-két kedvenc topicomat látogatom és abba írkálok, mint pl. a "füegy teázója", amelynek 19 éve vagyok a tagja, és amelynek ez a linkje:
Ebbe a topicba kifejezetten olyan emberek írnak, akik - függetlenül attól, hogy milyen valláshoz, hitvilághoz tartoznak -, békésen szeretnek beszélgetni, vitázni, tehát itt egyáltalán nem jellemző a más topicokban megszokott veszekedés, izmozás, személyeskedés.
Sajnos az utóbbi hetekben, megjelent egy-két olyan lelkileg és agyilag sérült zombi, akik pusztán csak kötekedni, provokálni jöttek be, és hiába szólította fel őket a topicgazda is, és én is, hogy menjenek máshova a provokációjukkal és kötekedésükkel, ezt nem képesek felfogni az elszivacsosodott agyukkal.
Az egyik ilyen nick "híg ember", a másikuk "elterito", - ez utóbbi per pillanat is hergeli "füegy"-et, a topicgazdát.
Megkérhetnélek, hogy vágd ki őket, mint macskát sz.rni? (Mármint nem a topicgazdát.)
Köszönöm a válaszát. Így már megértem és akceptálni tudom. Utólagosan elnézést kérek, hogy kellemetlen helyzetet idéztem akkoriban elő, egyáltalán nem állt szándékomban.
Az a baj, hogy még mindig nem érted, hogy mi történt.
Ezt jól mutatja az, hogy azzal érvelsz, hogy lám, igazad volt, hiszen ez meg az a tudós azt mondta.
Csakhogy ez indifferens.
A fontos az, hogy a fórummal mi a helyzet. A fórummal az a helyzet, hogy rendben elketyeg magában, de abban a pillanatban, hogy valami durvább jogi (és ebből következően pénzügyi) szankció fenyegeti az üzemeltetőt, akkor az egészet lelövik, mint annak idején az Origó fórumát. A magyar jogszabályi környezet olyan, hogy az oltástagadó nézetek miatt ezt a fórummal (és nem az egyes felhasználóval) megtehetik. Magyarul akár igazad van, akár nincs, a kockázatot nem te futod, hanem ez a felület és annak az üzemeltetője, aki a legkisebb fenyegetés hatására úgy dönthet, hogy megszünteti ezt a fórumot és mindenki mehet, amerre lát. Te pedig még mindig nem érted, hogy miért baj az, ha egy baromi nagy céltáblát festesz az egész fórumra.
Az, hogy még vannak nickjeid és csak a Vallás-Filozófiáról vagy kizárva, az gyakorlatilag egy engedmény, mert máskülönben minden nickeden teljes fórumtiltásban részesültél volna.
A letiltásomkor se értettem, hogy tulajdonképpen mi volt annak a kiváltó oka. Én akkoriban néhány bejegyzésemben megkérdőjeleztem a COVID-19 vírus természetes eredetét, amiről ma már tudjuk, hogy nagy valószínűséggel igazam volt. Ezen felül utaltam egy olyan kutatóra (a Mainz-ban lévő Johannes Gutenberg Egyetem nyugalmazott igazgatójára, Dr. Sucharit Bhakdi professzorra), akik nem értett egyet az mRNS vakcinák alkalmazásával, és megemlítettem még Yifat Shasha-Biton izraeli oktatásügyi miniszter asszonyt is, aki bűncselekménynek titulálta az oltóállomások létrehozását az izraeli iskolákban.
Én csak az Ön elmondása (1, 2) alapján tudtam meg utólag, hogy ezt felsőbb utasításra nem nézik jó szemmel a fórumokon.
Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint ezzel én valóban kiérdemeltem akkoriban a végérvényes letiltásomat, amit több, mint 3 év elteltével se hajlandó feloldani?
Ez a két nick nem az aktuális topik témájáról ír, az egyik nick jellemzően egyik topikban sem a témáról ír, hanem trollkodnak, és pletykálkodnak egymással egy vallásos tévtopikban. A topik témájában írni akarót személyeskedő és lealázó módon sértegetik, holott személyesen nem is ismerik. Ez a viselkedés nem ide való szerintem.