Keresés

Részletes keresés

Halhatatlan Laikus Creative Commons License 2025.04.12 0 0 19586

Érdeklődnék, miért nem rendelkezem jogosultsággal az "Isten létezésének bizonyítékai" topichoz?

suta3 Creative Commons License 2025.04.10 0 0 19585

Arra kérlek Moderátor, hogy töröld, mert ugyan az, mint az egyik előtte lévő.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=169295033&t=9121140

Józsikácska-3 Creative Commons License 2025.03.28 -1 0 19584
Józsikácska-3 Creative Commons License 2025.03.28 -1 0 19583
Törölt nick Creative Commons License 2025.03.17 -3 0 19582

Szereti csinálni.

Sőt!

Élvezi?

Előzmény: elterito (19581)
elterito Creative Commons License 2025.03.16 -3 0 19581

Vele az ilyen megesik néha

Előzmény: Törölt nick (19580)
Törölt nick Creative Commons License 2025.03.15 -3 0 19580

Szeretnél bejelentést tenni bizonyos dolgokkal kapcsolatban?

Előzmény: Zellem Estelen (19578)
Rozálka3 Creative Commons License 2025.03.15 -1 0 19579

Tisztelt Moderátor!

Kérem törölni az Embertársaidban hajolok le hozzád topichból a 30463 as hozzászólást.

Köszönöm.

Zellem Estelen Creative Commons License 2025.03.14 -1 1 19578

Szerintem megszűnt a moderáció.

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2025.03.02 -3 0 19577

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=169030993&t=9253379

memetikatan kihagyta az etikatant : törölni kérem

suta3 Creative Commons License 2025.02.21 -1 1 19576

Kicsit meglep, hogy a moderáció még itt is megtűri a személyeskedésedet. Pedig az index fórum szabályzata szerint ez helytelen. De mint már céloztam rá, a moderátorok az index tulajdonosától kapják a lehetőségeiket, így érthető, hogy ma már a topik témák, a vallásszabadság és az idősök védelme közel sem olyan fontos tényezők, mint a hozzászólások száma. "Pénz beszél, kutya ugat."

Előzmény: Elminster Aumar (19575)
Elminster Aumar Creative Commons License 2025.02.19 -2 1 19575

A lényeg, hogy a szóban forgó fórumozó NEM az életkora miatt gúnyolta ki a védencedet (moderációs elveket nem sértve!), hanem az együgyű vallásos tudatlanságáért és naivitásáért, amik a tanulatlan falusi templombajáró idős asszonyok ismérve.

Mellesleg meg jogos a gúnyolódás: aki képes az Internetet annyira használni, hogy fórumos hozzászólásokat írogasson, az arra is képes, hogy saját magát képezze és okítsa, ha ez egyáltalán igényként felmerülne! Tehát a "tanulatlan falusi templombajáró idős asszony" sztereotípiáját saját maga elkerülhetné, ha akarná.

Előzmény: suta3 (19573)
polária Creative Commons License 2025.02.19 0 1 19574

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168864773&t=9253379

matematika tan nick

a Szüz Mária topikban női nemi szerv alakba berajzolt Máriával SÉRTEGETI A KERESZTÉNYEKET

Ez nem véleményszabadság hanem .......

Sokadik ez iván gábortol.Hibás a moderatura mert eltüritek

suta3 Creative Commons License 2025.02.18 -1 1 19573

Ha esetleg így lenne, akkor még inkább indokolt lenne, hogy egy idős nőhöz tisztelettel szóljon, ha a morális képességei rendben vannak. Ha pedig nem, akkor a moderációnak illene közbelépnie, de más elvek nyilván fontosabbak.

Előzmény: Elminster Aumar (19571)
Törölt nick Creative Commons License 2025.02.16 0 2 19572

Jó dolog az ilyen korú ember értelmes írásait olvasni.

Előzmény: Elminster Aumar (19571)
Elminster Aumar Creative Commons License 2025.02.16 -1 1 19571

"hogy legalább az idős embereket megvédik az ilyen aljaskodásoktól."

A jegyzőkönyv kedvéért közlöm, hogy @Zellem Estelen a saját ide megírt hozzászólásai alapján 70+ életkorú. (Bocs, ha öregítettem volna!)

Előzmény: suta3 (19567)
Törölt nick Creative Commons License 2025.02.16 0 0 19570
Előzmény: vámmentesss (19564)
elterito Creative Commons License 2025.02.16 -2 0 19569

Amúgy úgy hallottam, hogy a moterációs topicban

nem szabad beszélgetni egymással a felhasználók-

nak. De lehet hogy rosszul hallottam és rosszul tudom

Előzmény: Törölt nick (19565)
elterito Creative Commons License 2025.02.16 -2 0 19568

3. Amiatt is kérem ennek a bő 3 éves kitiltásnak az eltörlését, mert nem logikus amiatt sem a jelenben, mert “elterito” szabadon írhat a egy másik HGy-s topikba (“A Hit Gyülekezete tévtanításai”), és ha itt írhat, akkor nem logikus, hogy miért ne írhatna ismét a fő hgy-s topikban is?

Ez mehet másik irányba is. Nevezetesen, ha onnan ki lett tiltva,

innen is jó alaposan ki kell tiltani, hogy helyre álljon a szimmetria.

Nem erre vágyok és nem azért írtam hogy tanácsokat adjak bárkinek is.

suta3 Creative Commons License 2025.02.16 -2 1 19567

Tisztelt Moderátor! Kérem, törölje a linkelt hozzászólást az emberi méltóság tiszteletben tartása miatt. Bízom abban, hogy legalább az idős embereket megvédik az ilyen aljaskodásoktól.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168990331&t=9112206

vámmentesss Creative Commons License 2025.02.13 0 0 19566

Szia Philipsz,

Én ma reggel már megírtam a boros téma fő képviselőjének (19878), híg embernek azt, hogy én a magam részéről befejezettnek nyilvánítom a borral kapcsolatos téma kitárgyalását a gyülekezetemről szóló topikokban, lévén a legnagyobb jószándékom és (szerintem) érdemi és igei érveim ellenére sem tudtam egy jottányit sem változtatni híg ember ezzel kapcsolatos álláspontján. Pedig ez volt a célom, de be kellett látnom, hogy csak a falra hányom a borsót.

Tehát a kérésed nélkül is eljutottam arra, hogy én a magam részéről befejezettnek nyilvánítom ott ezt a témát, és innentől én magam fogom azt kérni, hogy menjenek át erről beszélgetni az ezzel kapcsolatos szaktopikokba, amelyekből (S)Zellem nicktársunk is tett be linkeket, merthogy léteznek ilyen topikok.

A hgy-s topikok a HGy-ról kell, hogy szóljanak, és a HGy pl. általam is már kifejtette erről a véleményét bőséggel akár csak az elmúlt napokban is.

Amiatt írok erről ennyire részletesen most itt, mert ha ismét elkezdi valaki a hgy-s topikokban ezt a témát, akkor ide ezen érveim alapján én magam fogok írni, és kérni ezen téma átmozgatását vagy szaktopikokba, vagy a Hetednapi Adventista topikba, akiknek ez fontos a mindennapjaikban. 

Szóval innentől egy az egyben támogatlak ebben Téged, én adtam ennek 5 napot, ennyi elég volt a részemről, és ezzel kb. a HGy részéről is, lévén egyedül én írok ide jelenleg hgy-sként.

Minden(t és) jót Neked! 😀

vm

Előzmény: Törölt nick (19565)
Törölt nick Creative Commons License 2025.02.13 -1 0 19565

Kedves Vámmentesss!

Teljes mértékben támogatom azt, hogy elterito kolléga tíltása fel legyen oldva a kérdéses topikból

Viszont jó lenne, ha a fő troll boros témájára nem reagálnál te sem, mert súlyosan elviszi a topik témáját.

Erre az írásodra viszont szeretnék majd reagálni a tévtanításos topikban.

Akit érdekel az keressen majd rá.

Üdv a Modiknak is!

Üdvözlettel!

vámmentesss Creative Commons License 2025.02.13 -1 0 19564

Sziasztok Modik!

Kérlek Benneteket, hogy “elterito“-t engedjétek vissza a “Kérdések a Hit Gyülekezetéről” c. topikba 2021.12.14-e után ismét!

E kérésemnek több oka van.

1. Elterito többszörösen bizonyította már azt, hogy a hangvétele és az indulatai sokak számára túlzottan sértőek is lehetnek, emiatt több helyről kapott már kitiltást, én is kénytelen voltam felhívni telefonon egy számomra sértő megjegyzése miatt múlt hét pénteken. 

Ha túlzottan (a hangsúly jelen esetben a “túlzottan” jelzőn van) sértő kijelentés hagyja el vmelyik nicktársunk virtuális száját, akkor azt vagy jelezzük Nektek, modiknak, vagy személyesen, pl. mélben, vagy telefonon rendezzük el, ha rendelkezünk a nicktársunk ezen elérhetőségeivel.

Én ez utóbbit választottam, és ez a téma elrendeződött Vele kettőnk között, olyannyira, hogy mivel épp a reptérre ment, emiatt felhatalmazott arra, hogy én magam igazítsam helyre a nevében a topikon belül egy számomra túl sértő kifejezésének a használatát.

Elterito is szenvedélyes ember, mindannyian azok vagyunk, de vannak olyan topikok a valfilen belül, amelyek elbírják ezt a szintű szenvedélyt, azt, amely olykor valóban túlzottan sértő lehet más nicktársak számára. 

Jelenleg a Hit Gyülekezete tagjai közül egyedül én írok ide érdemben, de átolvastam a HGy-s topikokat, és azt tudom mondani, hogy ez az elmúlt kb 3 évre igaz. Én pedig elbírom “elterito” stílusát, nekem nincsen Vele gondom. Ha van, akkor pl. felhívom.

A gyülekezetemmel foglalkozó topikokba sok nem hgy-s ír, azok eleget savaznak akár személy szerint engem is és az általam látogatott közösséget. Nem szoktam Hozzátok szaladgálni moderációért kiáltva, akkor sem, ha épp Endi barátunk x+1-ik nickje kiabálja fennhangon azt mindenféle érdemi alátámasztás nélkül, hogy “a HGy a Sátán teológiáját hirdeti”.

Mivel a Hit Gyülekezetével foglalkozó fő topik a 2. leglátogatottabb topik a hsz-ok számát tekintve a valfilen, emiatt nem tartom jó ötletnek fenntartani abból “elterito” kitiltását, egy olyan személyét, akivel igenis lehet érdemben beszélgetni, ha megfelelően áll hozzá az ember.

2. Mondom ezt amiatt is, mert a legrégebbi hgy-s topikban (“A Hit Gyülekezete tévtanításai”) jelenleg bőséggel ír “elterito”, és nem érkezik hgy-sek részéről panasz a személye és az írásai miatt.

Az Ő személyét bőven elbírják a hgy-s topikok, sok odaíró HGy ellenes nicktársamnál visszafogottabb, tárgyszerűbb a stílusa.

Azt teljesen jogosnak tartom, ha “füegy teázöját”, vagy más, eleve békés hangvételű, egymást építő írások igénye miatt létrehozott topikokból kitiltjátok pl. a topikgazdával nem igazán baráti kapcsolatot ápoló “elterito”-t, vagy más, oda trollkodni betévedő, kötekedő embereket.

Ez teljesen érthető, ahogyan az is, hogy a HGy-val kapcsolatos topikokban írt írások már 26. éve nagy indulatokat képesek felmutatni itt is, de a való életben is.

Én 35,5 éve vagyok a HGy tagja, ide “vámmentes” néven 2004-ben kezdtem írni, bírtam mindig is a gyűrődést, és a gyülekezetem is bírja. Mazochisták nem vagyunk, szeretjük mi is a békességet, de realisták vagyunk atekintetben, hogy érnek, érhetnek és fognak még érni minket szidalmak Jézus neve miatt, lévén azt tanította Jézus, hogy ne lepődjünk meg azon, ha az Ő neve miatt szidalmaznak minket!

Én így fogom fel, és a HGy is, nem keressük a konfliktusokat, de ha vannak, akkor azt felvállaljuk.

Elterito bőven elfér a HGy-s topikban, ahogyan elfért a 2021.12.14-i kitiltása előtt is. 

3. Amiatt is kérem ennek a bő 3 éves kitiltásnak az eltörlését, mert nem logikus amiatt sem a jelenben, mert “elterito” szabadon írhat a egy másik HGy-s topikba (“A Hit Gyülekezete tévtanításai”), és ha itt írhat, akkor nem logikus, hogy miért ne írhatna ismét a fő hgy-s topikban is?

Sokkal egyszerűbb lenne Vele együtt visszatérnünk a fő hgy-s topikba, és nem itt kempelni a “Hit Gyülekezete tévtanításai” fórumrészen. Amiatt is, mert a fő hgy-s topik rengeteg olyan előzményt tartalmaz, amit e jelenleg futott topik nem.

Ennyit szerettem volna elmondani Vietnámról! 🙂

Szép napot kívánok Nektek!

vm

Rasputin Creative Commons License 2025.02.11 0 0 19563

Van ott még, ahonnan ez jött,  elfér

Előzmény: polária (19562)
polária Creative Commons License 2025.02.11 -1 0 19562

Csont hideg a muszlim paradicsom ?

off kamu idétlen topik

LvT Creative Commons License 2025.02.04 0 0 19561

Tisztelt Moderatúra!

Szeretném kérni az alábbi topikidegen hirdetés törlését: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168905516&t=9056730

elterito Creative Commons License 2025.02.03 -2 1 19560

Igen, mert az ő bűne semmiképpen nem a topikszétverés, ő nagyon is ontopik, neki csak az áskálódás, az indokolatlan bemártás a bűne. Az meg csak erkölcsi hiányosság, és nem offolás

Előzmény: Törölt nick (19556)
elterito Creative Commons License 2025.02.03 -2 1 19559

Ne bánkódj emiatt, ez csak hazugság

Előzmény: Törölt nick (19558)
Törölt nick Creative Commons License 2025.02.03 -1 0 19558

Mikor bántottalak én téged miért állìtasz valótlanságot?

fügice Creative Commons License 2025.02.03 -1 1 19557

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131539

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9000651

Kedves modik, kérlek, nézzetek be a fenti két topik utóbbi 2-3 napjába. Elterito és Philipsz egyre durvább, olykor irl-re hajazó személyeskedéssel, offolással élnek, Vámmentessst és engem különösen "kitüntetve".

Köszönettel 

Füge

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!