emberek, én ezt nem értem. Bejön az oldal, megnyílik új ablakban a lefelé rohanó piros betük képe, és aztán nem történik semmi! most én lennék béna, vagymi? 800x600-ban látom a képet, lehet, h lejjebb van valami gomb? nagyobb felbontásra nemtom állítani a monitort.... missáljak?
Szóval ez a marhák közössége magyarul?
Megpróbáltam a Your nickname here meg Your email here szövegekkel belogolni, azt írta ki, hogy ez már foglalt. Másnak is eszébe jutott? Kár.
Jogos.
Egyébként (főleg a plakáttal) szerintem csak elérték azt, ami a céljuk volt. Ez jó magyarul a rubber neck effect (guminyak-effektus), ami kevés hirdetésnek sikerül.
Azért se nézem meg! :)
Egyébbként meg ne oktassátok már őket ki, mert még a végén használhatóvá teszik az oldalukat. :)))
Szóval biztos, hogy jól van úgy az az oldal ahogy van!
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de utálom az olyan honlapokat, ahová csak úgy lehet belépni, ha van fells-plaginod (dögöljön meg az a felhasználó, aki nem akar minden sz@rt letöltögetni a gépére?), meg ha véletlenül nem billbácsi csodás oprendszerét használod. Azért vehették volna a fáradságot (ha már beleölték a reklámkampányba azt a rengeteg pénzt), és csináltak volna egy normális html oldalakból álló weblapot is...
Csak ennyit toltam el: Join us now - - > Regisztráció (nick, e-mail, ország, priv. pol.) Bocs. Kommentnek vette a nyilamat ez a dög Fórum. De talán így is érthető.
Kedves Kralik Vencell,
nyugi, nyugi. Látod, itt a Privacy policy, nem a f@$#odban. A flash animáción >>ENTER<<-rel túllépsz Join us now nickname, e-mail, country, confirm, privacy policy.
De az egész weboldalnak nem kell szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
Ez ugyanis REKLÁM.
Egy R_E_K_L_Á_M_K_A_M_P_Á_N_Y.
Az új, újabb, a legújabb, sőt még annál is újabb Renault Clio bevezető kampánya.
Kéretik a saját helyén kezelni. Én az ütődött feladataikkal se törődnék sokat...
Na most en teljesen hulye vagyok, vagy valami nagyon masrol beszelunk!
www.community-c.com
1. csinalok egy felhasznalot
2. belepek
3. megcsinalom az elso feladatot
(raklikkelek a jeles emberekre)
4. bejutok egy oldalra, ahol lehet C-Contact es C-Content fomenuk kozul valasztani, meg azoknak a rohatt kis almenujeik kozul.
felul meg vannak linkek a tovabbi rule-okra, de azokat nem lehet elerni, mert not activated-ok.
Hol a faszomba van itt Privacy Policy? Mer vagyok en akkora segg, hogy keptelen vagyok megtalalni? AAAAAAAAA
bazz! Segitsetek! Megoldom az elso gecsat, bejutok, de ott semmi privcy policy-t nem latok amire rabokhetnek. Miafasz van! En is meg akarom talalni a Renault-ot.
És ettől akedves laptól lefagy az explorer...Csatlakoztam a communityhez és most jó nekem, mert megmondják hogy jó nekem..
Na mindegy.. aszongyák öt szabály van és csak akkor vagyok igazán jó fej, ha megoldom a feladataikat. na elsőt megcsinálom, aztán az internet explorer elhuny.
na mindegy...
ennyit erről.