Keresés

Részletes keresés

kocsissanyi Creative Commons License 2013.10.26 0 0 24

Nekem a Piratestorm a kedvencem:) Ki játszik közületek? Ti melyik szerón vagytok?:) 

Előzmény: Hunyadeto (-)
Huntelar Creative Commons License 2013.09.13 0 0 23

Előzmény: wpm64 (22)
wpm64 Creative Commons License 2013.08.31 0 0 22

nem 3D de azért nem semmi ez sem :-)

eurót tudsz gyűjteni ezzel a stratégia játékkal és át tudod utalni magadnak :

http://www.marketglory.com/strategygame/draglion

még kevés magyar játékos van (237) de lesz az 10000 is remélhetőleg :-)

minden játékos a saját országában játszik 

Forintot, aranyat és eurót  lehet gyűjtögetni

sok sikert :-)

Anna8899 Creative Commons License 2011.01.14 0 0 21

Imádok játszani!!!  3d!!     XDXDXDXDXD

kis_ákos Creative Commons License 2009.04.17 0 0 19

ELADÓ!

- Imperium Galactica II. (99-es kiadás)

conquistador_02@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 18
Hollywoodot is lekörözi a videojáték – magyar műhely a világ élvonalában! A 3D Brigade 2002 óta eljutott odáig, hogy Európában piacvezető a grafikai-művészeti és tartalmi videójáték-piacon. A vezeték nélküli hálózatok – pl. Nintendo, PlayStation és többek közt a mobiltelefonos játékok is - egyre népszerűbbek a videojáték-piacon. Olvassátok el az egész cikket itt:http://infovilag.hu
Controled Creative Commons License 2007.08.22 0 0 17

Voltak a gyereknek feltelepített játékprogramjai, működtek is rendesen, majd egyik napról a másikra egyik sem!

Azóta újra is lettek telepítve, de az indításkor a 3 D lejátszást hiányolja.

A videokártya mehetett tönkre, vagy a gyerek állíthatott el valamit a Windows-on? És ha utóbbi, akkor mit, és hol kelllene visszaállítani?

Gerfild13 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 16
Szevasztok tudna valaki mondani egy jó stratégiát a Swine-hoz ?
laveusa Creative Commons License 2004.11.22 0 0 15
Sziasztok!Én még új versenyző vagyok itt.Segitséget kérnék.Szeretném a 8 éves fiamnak megszerezni a Bionicle játékot és a filmet.Pl:valakinek meg van,vagy megírnátok,hogy hol lehet letölteni.Köszi egy Apuka!
THISS Creative Commons License 2004.11.12 0 0 14

szevasztok!

a hidden & dangerous-sal kapcsolatban kéne infoo

megoltem mindenkit a pályán és uána valamit csinálni kell az egyik emelvényen

mit?

hogyan?

ha nem vagytok illetékesek akkor továbbitsáok má!

koszi!

thiss@freemail.hu

kerberos_team Creative Commons License 2002.02.27 0 0 13
Csináltunk egy szuper on-line játékot. Jelenleg ugyan béta tesztelés állapotában van, de azért érdemes megnézni!

HunElit: Harcolj és kereskedj!
.
fulgur Creative Commons License 2002.02.01 0 0 12
Hamarosan itt az új trónkövetelő, ráadásul magyar szerzők műhelyéből!!!

A játék neve: Haegemonia: Legions of Iron, a fejlesztők pedig a Digital Reality csapata. (www.digitalreality.hu)

Mond valamit az, hogy Reunion?
És az Imperium Galactica I - II?
Ha igen, akkor máris képben vagytok! :-))

Az új csoda trailer-e letölthető többek közt a www.hardwired.hu oldalról. Megéri, higgyétek el!
;-)

DonnieBrasco Creative Commons License 2001.06.11 0 0 11
Hostile Waters ? Ne mondjátok hogy senki sem ismeri :)
Lassan végignyomatom, a Thief óa a leghangulatosabb játék. Emellett szép és bugot sem igen leltem eddig benne. Patch nélkül !

Donnie

Hunyadeto Creative Commons License 2001.06.09 0 0 10
A legjobbak ebben a ketegóriában:Ig2,earth2150,Homeworld,(a shogunt még nem próbáltam ki).Még az emperor nagyon fasza lesz!!!!!!+warcraft3.
Atreides Creative Commons License 2001.06.06 0 0 9
Hali

A hiresebb jatekok kozul a Shogun es a TA a kedvencem. A Ground Control is jonak tunik, de sajnos a vidkartyam nem birja, igy csak bovites utan tudom kiprobalni.

Viszont talaltam egy masik kiraly jatekot. Hallottatok mar a WarTorn-rol? Tavaly ev vegen jelent meg, de akkor nem volt ra idom. 3D RTS, bar van benne vmi 'strange' turn based opcio is. A kuldetesek/hadjaratok 2 modban jatszhatok: Skirmish (nincs nyersanyag-gazdalkodas, az opciokban beallitott penz, max.egyseg keretein belul kell egysegeket valasztani), Full Strategy (bazisepites, ny.a. gazd.)
A Skirmish eleg 1xu, az elejen kivalasztott egysegekkel kell legyakni a masikat. Van CtF, es Hunter/Hunted, ill. a hagyomanyos All Out War mode. Ez tournamentben annyival bovul, hogy lehet 2vs2, ill 4vs4-ben nyomni.
Az igazi jatek a Full Strat. modnal kezdodik. Kapsz egy mobil const. yardot (asszem nem ez a neve, de ugyis ertitek) es fel kell epiteni a bazist. Ny.a.-ok: coal, oil, iron ore, phosnit. Ezekre epul az acel-, es loszergyar. Vannak gyalogosok, tankok, legi-, ill. vizi egysegek. A gyalogosok gyartasahoz csak penz kell, ami a ny.a.-ok eladasabol lesz. A jarmuvekhez kell acel, ill. loszer, vmint uzemanyag, amit itt fuggetlenul a dizel, ill. benzinmotor tipusatol egy egyszeru olajfinomitobol kapunk. Utanpotlasra is szukseg van, igy a repulok gyakran vissza kell terjenek a repterre.
Es most az extrak :)
1. Egysegek, ill. vedelmi epuletek tervezese. Nagyon kiraly! Alaptipusra motor, pancelzat (anyag, vastagsag), fegyver valasztas.
2. Formacio tervezes.
3. Tamadas terv keszites.
A kamera jol kezelheto, es 8 pozicio el is mentheto. Van group, es waypoint hasznalat (ezek alapnak szamitanak, de sok jatekbol megis kihaggyak).

Bocs, hogy ilyen hosszu lett, de nagyon beleeltem magam :) Ajanlom figyelmetekbe!

bayzee Creative Commons License 2001.06.04 0 0 7
Én csak a Homeword-el jáccottam, az nagyon jó volt. Még láttam a Dark Reign2-t is, de azon nem látsztott semmi, és csak rontott a 3d. Kicsit félek is a war3-tól is, mivel nem biztos, higy ott is előny lesz a 3d. Ami még baj, hogy jelentősen megnöveli a gépigényt. Sok egység 3d-s mozgatása bizony elég nagy meló.
ZR Creative Commons License 2001.06.04 0 0 6
A Shogunnal csak annyi a problémám, hogy hadjárat multi nincs benne...miért kellett kihagyni?
Az ütközetek pedig elég áttekinthetőek, tetszik ez a megoldás...
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.04 0 0 5
Meg mindig az IG2 a legjobb. A 3D - ben az a hatrany ,hogy kurvara atlathatatlan is tud lenni ,az IG2-ben viszont van szunet alatti parancskiadas ,ami sokat segit es az a 3D - s kepmozgatas ami a legrugalmasabb az eddigi latott prg-k kozul. Egy kicsit az igazsaghoz hozzatartozik ,hogy a grafika es a 3D - s mozgatas ami megfogott benne. Maga a jatek tul rovid es egy kicsit kiabrandultam ettol. Ha nekifekszem 3 ora alatt le lehet nyomni a kuldetest es hat egy 4 CD-s gametol nem ezt vartam. Ez a resze jobban meg volt csinalva az elso reszben. Mind1 akkor is az IG2 a legjobb.
Rephyx Creative Commons License 2001.06.04 0 0 4
Fogalmazzzunk ugy, hogy legalabb lehet veluk jatszani valamennyit, nem ugy mint a sok kaptafa 3d-fps-el. Mondjuk itt is van szemet. Es sajna keves az igazi strat, en WC3-tol is felek, ki fogja szurni a monitort az a keves poligon. :)

r.

Előzmény: Predator Senator (3)
Predator Senator Creative Commons License 2001.06.04 0 0 3
Johogy! Shogun a kiraly! Nameg Warcraft3 RoC, ha megjelenik. varom mar nagyon. Strategiai jatekok a legfrankobbak a piacon.
Előzmény: ZR (1)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.04 0 0 2
Hat Shogun es IG2 meg az elfogadhato/jo kategoriaba tartoznak, de en idegbajt kaptam az elmult evek, de foleg a tavalyi ev 3d-rts-aradatato. Sok idiota kaptafajatek, egyformak, unalmasak, es randak is. Neveket nemigazan tudok mondani, mert elfelejtettem oket, de a Battlezone 2-ot is idesorolnam, nem jott be igazan. Meg volt meg 2-3 tenyleg rossz, szinte legoszeru jatek, borzasztoan unalmasan. Ami tetszett, az pl a Homeworld volt.
Laszlo, szivem csucskebe zartalak, hogy nem nullaztal :)

r.

ZR Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1
A Shogun ide tartozik?
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.04 0 0 0
Imperium Galactica 2 a legjobb !!! Jobb ha mast nem is irtok :)
Hunyadeto Creative Commons License 2001.06.04 0 0 topiknyitó
Na lehet ebbe a topicba is írni.
Bármit lehet írni a 3d stratégiai játékokkal kapcsolatban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!