Jaaaaj... emlékszem első Civilization-beli megmozdulásomra -- nekiláttam miliciával támadni mechanized infantry-vel védett várost. AAAAAAAA (mellesleg egy egységet lenyomtam :))
Hogyishívták heroes3-ban azt a savas sárkányt? Az első találkozásunk nem volt a lehető legbarátságosabb -- nem okozott nagy kárt, mert jó erős volt a hősöm, de idegesített a savas lehellete. Annyira morcos lettem rá, hogy mikor végre vehettem egyet (a gatyám is ráment) ráeresztettem néhány fekete sárkányra valami noname hőssel, és hagytam, hogy kinyírják. Tudom, szánalmas. :)
Szörnyen sajnálom, hogy akkoriban lemaradtam róla..
Viszont idén megszereztem Megadrive-ra (retro ruulz ;), meg ahogy láttam, újrafeldolgozták a játékot, és PS2-re kiadták Quest for the Dragonbone Staff alcímmel. Jee.
Köszi, de én legközelebb úgyis csak november végén tudok Bp-re utazni.. Úgyhogy még ráér. :)
A Compendium az első és második rész, valamint utóbbi küldetéslemezének díszdobozos kiadása, tech-tree-kkel, szörny-diagrammal, és komoly vaskos manuallal.
Ja és bónuszként rátették a King's Bounty-t is asszem. :)
Ugyan, nekem az se faj, ha nem lesz nekem ungarise HeroesIV. Ez esetben persze az ara emelkedik jocskan -- teljes 3990 magyar buznyakra. A lenyeg mindossze annyi, hogy ma delig vagyok pesten,a het tovabbi reszeben nem lesz idom ilyen csacskasagokra. Szoval ha kell, szolj, es megveszem.
A Compedium az mi is? Merthogy az van amazon.co.uk-on, es nagy az elhatarozasom, hogy ha mar ugyis rendelek, egy kicsivel tobb ugyse faj.
Köszi, ez nagyon kedves tőled, bár időközben eszembe jutott, hogy egyik nagyon kedves barátomnak nincs meg a magyar alapjáték, ezért úgy terveztem, megajándékozom vele. :)
Te ezek szerint láttad valamelyik 576-ban?
Az ünnepek után majd beszélek velük, hogy nov végére tartsanak fenn egyet nekem. :)
CDgalaxisban se nincs (igaz, ott meg van Sherlock Holmes :).
Ha nagyon nem akarsz róla lemaradni, és a helyi MM nem segítőkész, megvehetem neked holnap az egészet, aztán ha erre jársz, találkozunk, és 3000 HUFért odaadom a két kieget (és megtartom az alapjátékot :).
Igazából asszem ezt kerestem korábban is - csak sehol nem kaptam. De 3999 Ft-ért minden egyben, ez simán megéri, még ha 2x is lesz meg az alapjáték. (Mondjuk inkább, mint 1x se. ;) Pláne, hogy a kiegészítők külön-külön 1990-ért vannak, szóval... :D
Reménykedem, hogy hónap végén, amikor újra Bp-en járok, meglesz 576-éknak.. Mert a MM-ban 2 hete nem találtam. Csak az egyik kiegészítőt, 2999-ért...
"A Heroes of Might and Magic IV. a díjnyertes Heroes sorozat várva-várt legújabb epizódja. Ez a csodálatos új fejezet az eddigi részek játékélményét egy teljesen új körítésben tálalja. Olyan megújult, nagy részletességgel kidolgozott fantasy-világba repít, ahol a küzdelem az erőforrásokért és területért folyik. Vezess képzett harcosokból és fantasztikus lényekből álló hadseregeket az ütközetekbe. Gyűjts létfontosságú nyersanyagokat és varázstárgyakat. Küzdj meg ellenfeleiddel és foglalj el városokat A stratégiai tervezés és a taktikus cselszövés egyaránt létfontosságú ahhoz, hogy e világ mindenható urává válhass! És most először a sorozat történelmében az angol nyelvű program mellett kapható a teljesen szinkronizált változat is, magyar hangokkal és szövegekkel!"
Tegnapi hatállyal a budaörsi MM-ban van WoW kieg. magyarul. A Westendben nem láttam külön.
Egyébként egy kiegészítés 1990, a "complete" (4 cd egy csomagban) meg kb. 5000, szóval ha beleszámolod a rohangászást is, megérheti ezt megvenni.
Nekem tud valaki segíteni?
Angolul szeretném, az új complete-et. (Amin van Heroes V-videó is, meg új telepítőképernyő, meg... Na értitek. És nehommá egymás után kelljen bedugaszolnom 4 lemezt, jó lesz nekem a DVD is. ) A ch-n masszívan állítják, hogy Európában kapható, ezzel szemben boltokban nemigen, itt-ott különféle boltokban igen, de már előre rettegek, hogy jó pénzért bezsákolok egy török nyelvű 4cdset. Amazon.co.uk-n szinte semmi heroes-ra emlékeztető nincs, viszont ha lenne se szállítanák ki kis hazánkba... na szép.
MM-ben tuti lehet kapni a kiegeszitoket is kulon-kulon, legalabbis en lattam nem olyan regen. vagy mondjuk a Kispesti Saturnban is. az arat fejbol meg nem mondom.
Mit gondoltok (vagy mit tudtok :), a most megjelent heroes iv complete angolul van vagy magyarul? Tegnap felhivtam a mediamarktot, azt mondtak, van nekik, de azt mar nem kerdeztem meg, hogy milyen nyelven.
A III-mal én szívesen multiznék veled. Armageddon's Blade 2.2 van most fenn. A heroes.hardwired.hu-ról le tudsz tölteni majd minden peccset emlékeim szerint.
Most látom, hogy a III. résszel lehet neten is multizni. MOst, hogy belegondolok tényleg volt rá valami rész, de amikor próbáltuk akkor nem ment. A IV-ben pedig végképp ha jól emlékszem.
Ha tud valaki valami megoldást rá, akkor az engem is érdekel.
Ha jól emlékszem, az Oracle az út feléje. Van egy Red város mögött egy portal, azon át kell csusszanni és pár sárkány őrzi az utolsót (feltételezve, hogy a többit már meglátogattad, persze.) Ha kész a térkép, valahol a közelben ásol, és máris a tiéd a páncél.