(Szerintem ezt a topikot vissza kellene tenni a Tasztalra, mert azért van témája, de rögtön a 'Pletyiklub érdeklődőknek' és a 'Társkereső tapasztalatok' mellé (van még vagy 400 hasonló a Tasztalon), mert azoknak az ég adta világon semmi támájuk nincs, és még csak laza duma se megy, hanem csak zavarodott hablatyolás, és akkor úgy lenne jó következetlen az egész. Nem tudom, hogy a topikgazda miért nem kéri a visszatételét.)
Ja, akkor térjünk a témára. Biztos forásokból tudom - ha kell meg is nevezem -, hogy nem fogják megszüntetni az internetet. Rémhír! Csak jelentős átalakuláson fog keresztülmenni, szabályozni fogják az adatforgalmat. Minden páratlan órában csak kimenő jel lesz, és minden párosban csak bejövő jel. Így legkevesebb megkétszereződhet a sávszélesség. Ez egy kábeles felhasználónál akár 1 gigás adatáramlást jelenthet, ami ugyebár nem semmi.
...meg, hát! -Messze lax? -Nem, kétszer is! (C;
...Komolyra ferditve a szót:-Kezdetben vala az információ...És mint akarat és képzet. Lázsd méég:
/nóta benne/ Alakformáló
mező/morfogenetikus/morfogén mező //Sheldrake//
...a kódexmásolók ki-bekapcsolódásképpen netelhettek-e? Válasz:Rend/őr/főnöki engedéllyel.
...-Nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állitani!/Fülig Jimmi/
...és minden infó mellé sem lehet...
Nyomasek Bobó: Tavasz
Lágyan fú a tavaszi szél...
miközben két őz izé...
N-Agy-tisztel: Etel
Ezt a verset azért szeretem ted bácsitól, mert a feszültségeitől megszabadul boldog, ámbár éhes ember, valamint a vicsorgó és szintén pokolian éhes állat ellentétpárját alakítja groteszk geometriává, vagyis olyan ez, mint a párhuzamos szelők étele.