Keresés

Részletes keresés

rács1 Creative Commons License 2011.11.08 0 0 163

A kocsiban hangoltam a rádiót, és rátaláltam a Sport FM-re. Tudtok valamit erről az adóról?

rács1 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 162

Nem akarnak esetleg ismét megszűnni? Annyira nem vágna oda a lelki világomnak.

300eoss Creative Commons License 2008.01.11 0 0 161
Én ha zenét akarok hallgatni, elkerülöm az ilyen csatornákat. Tőlem lehetne 5 szánsájn is. Én egy rádiótól zenét és műsorokat várok. Ez a kettő hiányzik csak.
Ezek szerint nem nekem szól a csatorna :)
dejo Creative Commons License 2008.01.11 0 0 160
Melyik az igazi Sunshine?
BB helyében én megváltoztatnám a rádió nevét. Mondjuk a "Napfény Rádió" frappáns lenne!
vlevi Creative Commons License 2006.10.07 0 0 159
Mármint a dalszöveghez a szavakat.
Előzmény: vlevi (158)
vlevi Creative Commons License 2006.10.07 0 0 158
Most mér' baj az, hogy az "Ablak-Zsiráf"-ból keresik ki a dalszöveghez a dalokat? Kivéve talán a "baby", amit ezért soxor ismételnek :::)))
Előzmény: rács1 (156)
Roadkill Creative Commons License 2006.10.07 0 0 157
Na mondjuk az szívás...de erről nem a rádió tehet.
Előzmény: rács1 (156)
rács1 Creative Commons License 2006.10.07 0 0 156

Egyszer kint voltam a strandon, és hangszórókból egész nap a Sunshine rádió bömbölt. Már azon gondolkoztam, hogy leszerelem a hangszórókat. :-)

Engem nagyon idegesít a számítógépeken kreált zene, és a semmitmondó szöveg. És amikor egész nap ezt a szart kellett hallgatnom, maga volt a pokol.

Előzmény: Roadkill (155)
Roadkill Creative Commons License 2006.10.07 0 0 155
Hihhetetlen, hogy sugároznak olyasmit, ami neked nem tetszik.:)
Szerintem minimum költözz más bolygóra.:))
Előzmény: rács1 (154)
rács1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 154
Hova süllyed még a világ? Újraindul a rádió. :-(
Papci Creative Commons License 2005.06.28 0 0 153
Most akkor csak engem akarsz cikizni vagy mondasz is valami ertelmeset?
Előzmény: TanárSegéd (147)
forro44 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 152

A Védegylet, sajnos, szintén átpolitizált ( bocs, hogy a sajtó közkeletű kifejezését használom, de pillanatnyilag nem jut eszembe jobb), csak másképpen, mint a többi közszereplői fedőszervezet... merthogy azzal is ez a legfőbb probléma: jobb híján jött létre, elfedendő a közvetlen politikai elkötelezettséget, a direkt politizálás buktatóit elkerülni próbálók megsegítésére. Ez hellyel-közzel sikerült is - van, aki azt hiszi a frissen megválasztott köztársasági elnökről, hogy a civil szféra jelöltje. Holott csak és kizárólag a rendkívül céltudatos politikai felső ezer legújabb kreatúrája, most már nyíltan az ultrakonzervatív elitizmus képviseletében - mert már ehhez is elég erősek. Egy olyan, a liberális Európába vágyó országban, amelynek az önrendelkezés, a lelkiismeret szabadsága, a gondolat szabadsága elvileg mindennél fontosabb - volt, egészen addig, míg ki nem derült, hogy a múlt század végén nem rendszerváltást éltünk meg, csupán az elit politikai-gazdasági szükségszerűségek által kikényszerített flikkflakkjait bámultuk.

Nem tudom, merre van a kiút. Hogy nem a Védegylet felé, azt biztosan tudom. Nem a zöld-mozgalmak felé, az is biztos. Nem az ultrabaloldal felé - dettó. Nem az ultrajobb felé - nem kétséges.

Hmm. Valaki? Ötlet? Elképzelés?

Vagy vissza a "te-jobbra-én-balra" egyértelműségéhez?

Előzmény: sziliria (150)
forro44 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 151

Több óra kellett hozzá, mire ezt a néhány szót a maga teljes valójában értelmezni tudtam.

Most már talán éretté váltam arra, hogy fölfogjam, mennyire értemetlenek...

 

A kedvenc könyveim között is kiemelt hely jut Douglas Adams Galaxis Útikalauz... sorozatának. Ott olvastam hasonlóan zseniális okfejtéseket. De az könyv. Ez meg az Élet, a Világmindenség, meg Minden...

Ej, de szomorú...

 

"...az még nem mentesít attól, hogy ostoba légy."

Lenyűgöző.

Előzmény: TanárSegéd (147)
sziliria Creative Commons License 2005.06.27 0 0 150
Sajnos én csak ezt a verziót tudtam ajánlani, jobb híján! A pofázás persze meg van a politika szintjén is, hogy a civil szervezeteket kellene erősíteni, de valóban, ha ez csak a polgári körök - meglehetősen átlátszó - gyakorlatánál marad, akkor nincs sok értelme. Ugyanezt érzem egyébként az MSZP által indított amőba játék kapcsán is. A civil közösségnek nyilván meg van a saját hangja, csak sajnos az még nem alakult ki, hogy ez hogy tud hatékonyan eljutni a politikai elithez. A Védegylet azért úgy érzem, bíztató példa!
Előzmény: forro44 (145)
forro44 Creative Commons License 2005.06.26 0 0 149

A rövid és velős beírások persze mindig frappánsnak hatnak, csupán egy probléma van velük: az igazságtartamuk általában gyengécske.

A helyzet itt is egyértelmű: vagy olvasási nehézségeid vannak, vagy direkt kiszűri az agyad azokat a mondatokat, gondolatokat, amelyek a prekoncepciódat nem igazolják.

Mindkettő sajnálatos. Akár csak a politikai vakság. Ez utóbbi akkor is problémás, ha látszólag minden politikai résztvevővel szemben megnyilvánul...:-))

Mindenesetre ajánlanék egy egyezséget: ha és amennyiben elém tárod azon mondataimat, amelyek azt bizonyítják, hogy én elvakult szoci-fan vagyok (különös tekintettel a polgármesterre és Sőrésné Nemes Ágnesre...:-))), akkor én itt, a fórum nyilvánossága előtt ezt az elkötelezettséget elismerem, és bocsánatot kérek tőled elvakultságom miatt...:-)))

Hát, csak rajta, várom az idézeteket...

Előzmény: TanárSegéd (148)
TanárSegéd Creative Commons License 2005.06.26 0 0 148

>Hogy ezt miből látod, föl nem foghatom...

 

Vagy olvasd vissza magad, vagy emlékez arra amit írsz.

Előzmény: forro44 (143)
TanárSegéd Creative Commons License 2005.06.26 0 0 147

Szinte hihetetlen, de öregem, Te képes vagy magad mindig alulmúlni...

 

Ha nem tudsz bizonyos tényeket és jópofának hiszed magad, az még nem mentesít attól, hogy ostoba légy.

Előzmény: Papci (144)
forro44 Creative Commons License 2005.06.26 0 0 146
:-DDDD
Előzmény: Papci (144)
forro44 Creative Commons License 2005.06.26 0 0 145

Alapvetően egyetértek, bár szerintem az ajánlott módszer, sajnos, ugyanannyit érne, mint a távolmaradás. A politikai elithez úgysem jutna el az üzenet (ahogyan a nem-szavazóké sem jutott el még soha), míg néhány szerencsétlen szavazatszámláló (akiket inkább megbecsülni kellene) még véletlenül magára venné a dolgot...

Valahogyan persze el kell juttatni a véleményt az illetékesekhez. Nem tudok most még a tiedhez hasonlót sem ajánlani, de kell legyen a demokráciában olyan lehetőség, amely nem csupán az adott keretek szétfeszítésével tudja megoldani a képviseleti demokrácia egyre nyilvánvalóbb hibáit, problémáit...

Félve jegyzem meg, hogy pl. a polgári körök éppen indulhattak volna a helyi érdekű politizálás irányába, de a kitalálók érdekei miatt éppen az ellenkező irányt vették: a nagypolitikát hivatottak elvinni a helyi közösségekbe, így nem is lehettek mások, mint amik lettek. A Nagyvezír szócsövei... sajnos. De ott látszik például néha némi mocorgás, olyan jellegű, amilyet mondjuk Németországban láttam, Vlothoban, ami egy picike város, de a helyi polgárok a helyi ügyeket a helyi elképzelések szerint alakítják, maguknak, és tesznek a nagypolitikára...

Előzmény: sziliria (141)
Papci Creative Commons License 2005.06.26 0 0 144
Ha meg azt is kihozod, hoyg az InfomMedia (az ujkeletet megvasarlo ceg) piszkos komcsi berenc akkor lehidalok :-)
Előzmény: TanárSegéd (139)
forro44 Creative Commons License 2005.06.26 0 0 143

Hogy ezt miből látod, föl nem foghatom... A "Vivát, Sőrésné"-t pedig direkt kikérem magamnak...:-)))) Kivéve, ha te gondolod úgy, hogy "vivát"...

 

De komolyan: amit leírtam, abból neked csak ennyi jött le?

Folytassuk az országosan is értelmetlenné és idióták kurjongatásává fajult média-vitát? Kinek van túlsúlya, kinek "járna" még néhány napilap, hetilap, rádió, tévé, szórólap, stb., stb.?

Ha azt gondolod, hogy mondjuk a VárosKép KHT ellensúlyaként FIDESZ-rádió kell, akkor szerintem hülyeségeket beszélsz. Mert egyik sem kell. Mint ahogy a vélelmezett szoci pártsajtóval (mondjuk Népszabadság, Népszava) szemben létrehozott MN, vagy a Heti Válasz sem hozta meg azt a várt áttörést, viszont ahogyan létrehozták őket, az visszataszító volt. A jelenlegi hangvételről nem is szólva... A Népszabadságban, vagy a 168 órában hamarabb találok a jelenlegi koalíciót nem személyeskedve fikázó, hanem valóban bíráló cikkeket, interjúkat, mint a teljes jobboldalinak becézett kreálmányban. Ez utóbbiak csak arra jók, hogy a "mozgalmárok" hevületét megfelelő szinten tartsák. Normális ember hamar elhajítja őket... Nyugodt lehetsz, nem lapszemlék alapján, hanem saját tapasztalatból beszélek. Sőt, azt is tapasztalom, hogy konzervatív gondolkodású barátaim sem értenek egyet ezekkel a sajtótermékekkel, csak éppen nem kapnak mást... hát ők is az ún. "ballib" sajtót böngészik... ja, és oda írnak, ha meg akarják jelentetni a gondolataikat, és ez mindennél többet mond.

 

A teljes OFF elkerülése érdekében az eredeti témához: a Sunshine (amennyire én tudom) nem fizette a fizetnivalót. Lehet, hogy szerette volna, de mégsem fizette. Lehet, hogy jóhiszeműek voltak, de nem teljesítették, amit vállaltak. Ennyi. Aki így tesz (vagyis nem tesz), azt törvényesen eltiltják a tevékenységétől. Pont.

Ezen, remélhetőleg, soha semmilyen pártelkötelezettség nem fog változtatni. Mert ha igen, akkor tényleg semmi nem változott, kár volt az elmúlt 15 évért...

Előzmény: TanárSegéd (142)
TanárSegéd Creative Commons License 2005.06.25 0 0 142

>Végül, de nem utolsósorban: nem te vagy az első, aki itt pártvédelmet remélnél egy kereskedelmi rádióadónak. Nem mondom, hogy hiú ábránd, de ha ez úgy valósulna meg, ahogyan ti gondoljátok, akkor mindenféle médiának annyi ebben az országnak. Ja, és ez az ország egészére is rányomná a bélyeget...

 

 

Látom Téged elégedettséggel tölt el az MSZP-s pártkomisszárok munkája. Vivát Sőrésné! Mert, ugye az jól van, hogy megalakult a Város-Kép... Az nem gáz! Egy FIDESZ sajtó, rádió igen. A magyar szocializmus-liberalizmus már csak ilyen... Egy jobboldali egy se legyen, de a baloldali pártsajtóból soha nem elég...

Előzmény: forro44 (140)
sziliria Creative Commons License 2005.06.25 0 0 141
Szerintem is el kéne már felejteni a "sesztákoszkározást". A helyi sajtóról ugyanazt a képet lehet lefesteni, mint az országos médiákról általában. Inkább nem minősítenék. Viszont egy biztos. Kérem azokat, akik kiábrándultak a jelenlegi politikai elitből (jobb, bal, libeláris, akármi), ne azzal tüntessenek, hogy nem mennek el szavazni! Menjenek el, vegyék a tollat a kezükbe, húzzák át a cédulát is írják rá, hogy "kapjátok be"! Pontosan ezzel mondhatják el a véleményüket, azzal nem, ha nem mennek szavazni! Attól még folytatódni fog minden, ahogy eddig is és ugyanezekkel!
forro44 Creative Commons License 2005.06.25 0 0 140

Ha ez így lett volna (éppen lehetett is, nem tudhatom, nem tartozom a sajtó köreihez - hál'istennek...:-)), akkor jó nagy öngólt lőttek... Maradt nekik a Debrecenből kézivezérelt, FIDESZ-es Inform, a szuperintelligens Kelet-Matyival, meg a lenyúlt és ki nem fizetett Futárral... Legutóbb pl. a KM meg se jelentette Jutkánk és helyettese közös levelét a konzervgyárral kapcsolatban...

Azt hiszem, félreértettél te valamit az Új Kelet esetében, bár szerepel a jelzőid között a tárgyilagos, de valójában nem ezt feltételezed róluk. Pedig inkább azok voltak, mint bármi más. Ennek ellenére én úgy tudom, sima gazdasági összeomlás volt az ÚK vége. Kár érte.

 

Szerintem jó lenne körülnézned: a helyi FIDESZ már régen nem Seszták Oszkárról szól. Rá hivatkozni nem más, mint a döglött oroszlán oldalát csiklandozni - miközben a nagyon is élők ott ácsorognak a hátad mögött...:-)))

A FIDESZ nemi képességeiről nem vitatkoznék, annyira azért nem féltem őket.

 

Végül, de nem utolsósorban: nem te vagy az első, aki itt pártvédelmet remélnél egy kereskedelmi rádióadónak. Nem mondom, hogy hiú ábránd, de ha ez úgy valósulna meg, ahogyan ti gondoljátok, akkor mindenféle médiának annyi ebben az országnak. Ja, és ez az ország egészére is rányomná a bélyeget... Ne akarjatok ilyet. Inkább bírjátok ki Napfény nélkül...

Előzmény: TanárSegéd (139)
TanárSegéd Creative Commons License 2005.06.25 0 0 139

Minden a régi koreográfia szerint megy. Akkor is egy évvel a választás előtt szüntette meg a megyei MSZP az ellenzékinek, vagy tárgyaligosnak tartott Új Keletet. Az egyetlen szócsőt, ahol a megyei ellenzék megszólalhatott. Csak az a sajtótermék maradhat meg a megyében, amelyik véresre nyalja a helyi MSZP vezetők seggét... Akik hajlandóak közvetíteni azt a hatalmas fejlődést, ami a megyeszékhelyen zajlik, miközben mindenki látja, hogy évek óta nem történik semmi, Nyíregyháza betunyult, unalmas város lett.

 

És mindent meg is tehet az MSZP, hiszen ki ne ismerné Seszták Oszkár elhíresült mondását: ,,A FIDESZ-nek nem kell megyei sajtó. Ők anélkül is nyernek."

 

Vagy nem.

 

Bebizonyosodott.

 

Sajnos, Szabolcsban balfasz a FIDESZ. Képtelen bármit is megszervezni. Meg lehet nézni, hogy a megyeszékhelyek közül szinte csak Nyíregyházán nincs Nemzeti konzultációs stand. Hülye, impotens banda. Képtelenek bármire is a megyében. Nincs egy átütő önálló kezdeményezésük. Csak arra várnak, hogy Orbán és csapata építse magát az országos médiában, és abból hátha csurran cseppen valami nekik is. Pontosabban úgy látszik elég az nekik... Vagyis a Seszták Oszkár-féléknek...

 

A balfasz FIDESZ hagyta a Sunshinet tönkremenni, miközben megalakult a Város-Kép Kht. És ki lett nevezve az élére Csabainé balkeze... Miként a Kölcsey igazgató posztjára is belső MSZP-s ember került.

 

Itt tartunk.

 

Nem szavazok egyikre sem...

El sem megyek a választásokra.

Szakadjon meg a FIDESZ az MSZP-vel együtt.

Papci Creative Commons License 2005.06.24 0 0 138
Itt senki nem hibaztatott teged a radio miatt. Ami viszont nekem kicsit furi volt, hogy amikor kipattant az ugy idetalaltal, de amikor volt egy barati invitalas akkor meg arra sem vetted a faradtsagot, hogy ide irj valamit.

De persze nem tartozol egyikonk fele sem erkocsileg sem maskeppen. De te se vaqrj tolunk sem az onigazolasodat elosegiten sem mast.
Előzmény: Rendes Sándor (137)
Rendes Sándor Creative Commons License 2005.06.23 0 0 137

Papci és mindenki!

 

Egyrészt, végtelenül kellene sajnálkoznom, hogy miért nem írtam no meg miért nem voltam ott a fórum talin, nos nem teszem. Mondhatnám azt is: nem az indulat beszél belőlem ezt sem teszem. Volt egy történet nem szép és nem kerek aki szereplője volt lehet kevesebbet érzékelt belőle mint aki kívülről látta. Ha szégyellni kell magam megteszem és nem kezdem sorolni azokat a dolgokat amiért szívesen csináltam a Sunshine Rádiót nem vagyok csalódott csak hülyének érzem magam és szégyellem, hogy nem időben vettem észre ma másként működnek a dolgok.... Ha tetszik el lehet verni akár rajtam is a port, de én magamban már lezártam ezt a történetet. Bármit elfogadok csak azt nem, hogy a szándékot kétségbe vonják: én személyszerint szerettem volna másképp csinálni mindent mint egy klasszikus kereskedelmi rádióban szokás, szerettem volna ha a hallgatóink nem csak készen megkapják a rágnivalót hanem gondolkodásra késztetjük őket. Összejött? Nem tudom... Számított valamit? Nem tudom....  Kevesebb lett tőle valaki, vagy több, vagy túl fontoskodó pojácáskodás ez az egész? Ne tudom..... De egy biztos: Szégyellem, hogy nem az utcán egymást megszólítva beszéltük ezt meg, mert ma úgy látszik a szavaknak semmi súlya nincs az emberek sem a szavak és a tettek után ítéltetnek hanem a pártszínek és a sztereotípíák után, vagy rosszabb esetben az öltözék és az autómárka után. Szerintem kellene egy nagy ordibátort csinálni és ha mindenki kitombolta magát akkor élvezni a csendet. "Ha a csend beszélni tudna....."

UI: Időm mint a tenger mikor van a következő tali ígérem elmegyek de, hogy úgy ne járjak mint a múltkor lenne valaki olyan szíves és küldene egy sms-t: 06-20 57-22-446 köszi!

Papci Creative Commons License 2005.06.20 0 0 136
Ez nem tomegkultura. Ez szemetseg. :)
Előzmény: sziliria (135)
sziliria Creative Commons License 2005.06.18 0 0 135
Papci pajtás! Látod, hogy mükszik a tömegkultúra!
Előzmény: Papci (134)
Papci Creative Commons License 2005.06.18 0 0 134
Kicsit neheztelek Sanyira mert bar igerte nem jott el a forum talira. Es ide sem irta az uj fejlemenyeket. Vagy csak akkor jo ez a forum neki ha baja van es minel tobb embernek akarja elmondani azt?
Előzmény: krix_krax (133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!