Keresés

Részletes keresés

Salez Creative Commons License 2002.01.10 0 0 253
info: mexüntették az eljárást...
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.16 0 0 252
;-]
Előzmény: Polly Pudlipötty (249)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.16 0 0 251
:)) aha. jó.pont.
P.P.
Előzmény: zsánpól bemondó (250)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2001.06.16 0 0 250
kedves pudlipötty!
előszöris nem micuember, hanem nézd meg a feladót, másodszor sok ember sokfélét mond ugyanarról a dologról, de valahogy én azt fogadom el autentikusnak, ami az Akadémiai Kiadónál megjelenik, még ha nem is rokon a szerző.

Amúgy meg abban igazad van, hogy az antipatikus egy fokkal jobb mint az unszimpi, de engedd meg szerénytelenségemnek:

1. talán dőreség kioktatni valakit
2. talán balgaság ilyenkor teljes magabiztossággal tagadni egy nyilvánvalóan létezőt
3. talán butaság megsértődni, és kioktatást emlegetni, amikor valaki felhívja a figyelmedet as tévedésre.

Ennyi.

Előzmény: Polly Pudlipötty (249)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.16 0 0 249
off.na igen, lehet, hogy ott azt írják. de az antipatikus helyesebb. azt hiszem. ha tévednék, akkor se kövezz meg emiatt. nem is kell kioktatnod. tudod, Bakos Ferenc nekem nem rokonom, miért pont neki kéne elhinnem, amit írkál. tuti, hogy van olyan, aki ugyanilyen nagy név (hehe) és mást állít. olyan dolgokban amikről azt gondolom, hogy úgy vannak, ahogy gondolom, sajna(?) néha kijavítom az embereket. jujj. megbocsátasz nekem, kedves Micuember? bár, te nem emeltél szót ellenem, inkább egy poénnal hárítottál. de mindig akad foga(da)tlan prókátor. ugyi?
on.
P.P.
Előzmény: zsánpól bemondó (247)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2001.06.16 0 0 248
láttam ma Schusztert nyilatkozni. Azt hiszem, nem olyan súlyos, mert vitáznak a szakértők, hogy 8 napon belül vagy túl gyógyul a sérülése. ÉS tud beszélni. És előadott egy teljesen életszerűtlen sztorit, ami alapján bárki azt hihetné: merénylet volt.
Netessék már ilyet, kérem!
zsánpól bemondó Creative Commons License 2001.06.16 0 0 247
kedves pudlipötty!
még mielőtt mindenki elájulna a nyelvzsenidtől:

Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára, Budapest, 1989, Akadémiai Kiadó, 879. oldal:

unszimpatikus ném, biz - ellenszenves

mint ahogy nekem is az, amikor valaki veszi a bátorságot kijavítani egy másik embert - ráadásul rosszul.

Előzmény: Polly Pudlipötty (243)
Rhodosi Mennon Creative Commons License 2001.06.16 0 0 246
de leküzdöm egy pillanatra: szerintem is sz*rt sem értek soha a szövegeik, pariban a ricsével...

Nincs igazad.
A P. Mobil messze a magyar átlag felett volt. Gondolj bele kik voltak akkoriban Erdős doktor futtatott zenekarai, enyhén szólva hányinger. Még szinte gyerekként láttam egy Mobil koncertet, szerintem az egész jelenség nagyon hiteles volt. Ennek a zenekarnak nagy image-e volt, ilyesmit ma már nem látni. Szép időszak volt. Később aztán más zenék jöttek, de annak a korszaknak a hangulata már meg sem közelítette a rockkorszakét, pedig én akkoriban jártam koncertekre.

Az általad kihangsúlyozott Kontroll Csoport szövegei is jók voltak, de zeneileg gyenge volt, koncertjeik sose jöttek igazán össze. Akkoriban tetszett, de visszanézve már mást gondolok. Elbaszott értelmiségiek jártak az ilyen koncertekre, egyszerűen demoralizáló volt, és erre csak később jöttem rá.

Előzmény: Törölt nick (240)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.15 0 0 245
off:nem-nem a haverom, az Anti. asszem nem miépes ;)
han empatikus. (han solo).
bocsi. :)))
on.
P.P.
Előzmény: Törölt nick (244)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 244
Az antipatikus az olyan, aki nem bírja a gyóccerészeket ? :-))))
Előzmény: Polly Pudlipötty (243)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.15 0 0 243
nemazér', hogy "piszkál"jalak, de nincs olyan szó, hogy unszimpatikus. antipatikus. ilyen van.
hoppá.
P.P.
Előzmény: Törölt nick (241)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 242
Azt elfelejtettem mondani, hogy nem fogom hagyni elsüllyedni a topicot, addid foglak "piszkálni" téged is és Contrát is, amíg nem derül ki, hogy mi van.

Ennek az az oka, hogy k**vára nem szeretném, hogy egy szimpla kocsmatulajdonos maffiatempója miatt is a "ballibre" verjék rá a balhét.

Előzmény: Törölt nick (241)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 241
Kedves Széptüzek Lángja,

na akkor most arra kérlek, hogy "játszd le" Contrával, hogy mi is történt, miután ő egyértelműen azt mondta, hogy nem politikai célzatú volt a dolog.

Mivel Contra egyértelműen "keményjobbos" nick, (számomra unszimpatikus is, megmondom őszintén) ezért a te szempontodból nézve a dolgokat feltehetőleg nem hazudik, ezért szerintem tisztázzátok ezt a dolgot.

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 240
Nos, számomra morálisan kissé problémás, hogy egy zenekarról kénytelen vagyok abban a topicban negatív véleményt mondani, ami a részükre elkövetett súlyos testi sértésről szól, de leküzdöm egy pillanatra: szerintem is sz*rt sem értek soha a szövegeik, pariban a ricsével...

Aki számomra szövegszinten rendben volt régen Magyarországon, az a Kontroll Csoport. Róluk mit gondolsz ?

Előzmény: contra (222)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.15 0 0 239
Ne tudd meg.
Előzmény: Törölt nick (236)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 238
semmi összeesküvéselmélet
nem kap és punktum.... :))))
Előzmény: Polly Pudlipötty (237)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.15 0 0 237
jah. és miért nem? csak nem egy kis összeesküvéselmélet miatt? :))

egyébként tényleg gáz, hogy egyszer a pénz másszor a politika miatt verik meg... el kéne dönteni már.

Szép Tüzek Lángja: azér' nem hinném, hogy a MF meg a PR ezügyben pártatlan lenne.
P.P.

Előzmény: Törölt nick (236)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 236
mesélj zoltánka,
mi lesz, ha a zsírtáltos lesz a belügyér?
(egyébként meg ne reménykedj: a zsírtáltos a büdös életben nem kap semmilyen kormányzati posztot)
Előzmény: Aradi Zoltán (235)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.15 0 0 235
Jövő ilyenkor, amikor már Csurka lesz a belügyminiszter nem lesz ekkora pofád.
Előzmény: valleyboy (234)
valleyboy Creative Commons License 2001.06.15 0 0 234
Az egészben ez a legröhejesebb:
"Betegágyánál kerestük meg Schuster Lórántot. A POLITIKUS kifejezte abbeli reményét...."
Politikus, szép mondhatom. Úgy tűnik itt már tényleg nem szégyen semmi. 94-ben még csak fájdalmasan kacagtam mikor Pécsi Ildikó bejutott a parlamentbe most viszont, hogy már Schuster, meg Nagy Feró nevű politikusok vannak......inkább nem is mondok semmit. Végülis nem csodálkoznék ha kiderülne nem is izomagyú verőlegény volt aki megpüffölte ...... egyszerűen csak a sors keze, és eljárt.
juzer Creative Commons License 2001.06.15 0 0 233
Ja, nekem is van egy olyan erzesem, hogy politikai tokefelhalmozas tanui vagyunk...
Barmi tortent is, barki barkit vert meg, nem ez a lenyeg, hanem az, hogy most mar a vak is lathatja, NINCS rend....
Es ki fog rendet tenni a kov. ciklusban? Hat persze hogy a MIEP (karoltve a FIDESSZel)...(:)

Rosszul vagyok...(:(

Előzmény: salez (229)
Széptüzek Lángja Creative Commons License 2001.06.15 0 0 232
Értettem! Kérek engedélyt...
Előzmény: salez (231)
salez Creative Commons License 2001.06.15 0 0 231
gondolom

hogy mit csinálsz? ne terheld magad, olvass sok agyarfórumot, majd ők megmondják a frankót...

Előzmény: Széptüzek Lángja (230)
Széptüzek Lángja Creative Commons License 2001.06.15 0 0 230
salez!

Látva a hozzászólásod, gondolom a helyszínen Te is beszálltál volna a verésbe, csakhogy (a szavaiddal élve) ez a " vérfertőző büdös miépes patkány tovább ne pofázhasson". Gratula. TGM sem írhatta volna szebben.

Előzmény: salez (229)
salez Creative Commons License 2001.06.15 0 0 229
na, akkor nézzük:

Leszámolás politikai felhangokkal

persze csurka az ingyenkaját megzabálta 03.15-én politikai felhangok nélkül....

Póka Egont és feleségét is megverték a Mega Pubosok

persze, csak érdekes módon nem maradt rajtuk nyoma... ez aztán a verés...

előre kitervelt támadás áldozata lett a politikus

hogy mi?

Schuster Lóránt volt a célszemély, mert támadója többüktől megkérdezte, ki a zenekar főnöke

mi van? a hely emberei(?) nem tudták, hogy ki a zenekar főnöke? hogy is van ez?

politikus biztosra veszi, hogy politikai szándékkal kapta ezt a nemkívánatos üzenetet

akkor nem a pénzvita miatt? döntse már el lóri végre, hogy mi történt...

agyarfórum, ennyi. ezek büdös patkányok, az anyjukat is megerőszakoltatnák, ha egy "jajj mi szegény miépesek" cikket lehetne belőle írni...

sőt, ezek után el tudom képzelni, hogy lóri direkt ezért provokált, hogy a balhé ürügyén foglalkozzanak vele, és a "rendről" pofázhasson...

Előzmény: Széptüzek Lángja (228)
Széptüzek Lángja Creative Commons License 2001.06.14 0 0 228
Tisztelt Hölgyek, Urak!

Nem tudom, hogy honnan veszitek az információkat, mindenesetre a mai Magyar Fórum (gondolom Lóri esetében a Pannon Rádión kívül ez a leghitelesebb médium) így tájékoztat a "bal-esetről":

"Leszámolás politikai felhangokkal

Súlyosan bántalmazták Schuster Lórántot

Brutális támadás áldozata lett Schuster Lóránt, a Fővárosi Közgyűlés MIÉP-frakciójának politikusa, a P. Mobil együttes frontembere. A Mega Pub elnevezésű szórakozóhelyen verőlegények bántalmazták, valamint a segítségére siető Póka Egon iskolaigazgatót, a zenekar basszusgitárosát és feleségét is. Az ütlegelésből kijutott azoknak a rajongóknak is, akik az eseményeket látva, rendőrért kiáltottak. A Mega Pub tulajdonosa nem nagyon akar emlékezni semmire sem.

A zuglói Mega Pub elnezésű szórakozóhelyen lépett fel június elsején a P. Mobil együttes. A nagy sikerű koncert után teljesen váratlanul egy "kigyúrt" férfi megtámadta, és súlyosan bántalmazta Schuster Lórántot. A politikusnak még sikerült a taxisok közreműködésével a rendőrök segítségét kérni, de súlyos sérülései miatt azonnal kórházba szállították.
A Schuster segítségére siető zenésztársat, Póka Egont és feleségét is megverték a Mega Pubosok, az egyik rajongónak, egy hölgynek szintén "megsorozták" az arcát.
A bűncselekmény elkövetésének ideje alatt Schusterral kapcsolatosan elhangzottak olyan kijelentések is, mint "a MIÉP gyöngyszeme", így ez arra enged következtetni, hogy előre kitervelt támadás áldozata lett a politikus. Szemtanúk szerint az is érdekes, hogy a verés előtt, illetve alatt a pincérnők nem engedték kifizetni az elfogyasztott italokat, sőt sűrű kínálgatással buzdították a hallgatóságot az alkoholfogyasztásra. A rajongók elmondásából kiderül, hogy Schuster Lóránt volt a célszemély, mert támadója többüktől megkérdezte, ki a zenekar főnöke.
A súlyos sérülések miatt kórházi ápolásra szoruló politikus biztosra veszi, hogy politikai szándékkal kapta ezt a nemkívánatos üzenetet. Figyelmeztetés nélkül rontott rá a csupa izom, szemlátomást valamitől másállapotban lévő férfi, célzottan ütötte, hogy minél gyorsabban, minél nagyobb és fájdalmasabb sebeket okozzon. Schuster elfogadhatatlannak tartotta a szórakozóhely vezetőjének cinizmusát, aki először úgy nyilatkozott, hogy a zenészek elestek, noha a tanúk szerint a bár tulajdonosa saját maga is részt vett például Póka Egon ütlegelésében.
Betegágyánál kerestük meg Schuster Lórántot. A politikus kifejezte abbeli reményét, hogy elfogják, s az érvényes törvények alapján megbüntetik az ok nélkül erőszakoskodókat. Schuster ismételten felemelte szavát, hogy az élet minden területén legyen végre rend az országban. A városatya nyomatékosította: nemre, fajra, vallásra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül két embertípust különböztet meg. A törvényeket betartó, a szabályokat elfogadó, becsületes állanpolgárokat, és a mindezzel szemben álló bűnözőket. A tisztességes többség érdekeinek védelmében szükségszerű, hogy a rendvédelmi szervek és a hatóságok a törvény szigorával lépjenek fel a bűnöző kisebbséggel szemben.
Sürgette a XXI. századi viszonyoknak megfelelő jogszabályi háttér kidolgozását, olyan rendelkezéssorozatok alkalmazását, amelyek segítségével nyugodtan lehet közlekedni az utcákon. A szülők békében és biztonságban mehessenek el a szórakozóhelyekre, s nyugodt szívvel engedhessék el gyermekeiket is. Egyszer s mindenkorra véget kell vetni annak, hogy a nyers erő uralkodjon az utcákon, és az erőszak legázolja a törvényt. Fel kell számolni ezeket a bűnöző csoportosulásokat, s a törvény szigorával kell lecsapni azokra, akik erőfölénnyel rendezik le ügyes-bajos dolgaikat, vagy csak spontán szórakozásból verik véresre a budapesti járókelőket - fogalmazott a MIÉP-es képviselő.
A lapunknak nyilatkozó koncertlátogatók szerint is tudatos támadás áldozata lett Schuster Lóránt. A nyakán, a gégéjén és a fején súlyos sérüléseket szenvedő politikus leánya is a bűncselekmény helyszínén tartózkodott, s menekülnie kellett, mert apja támadói azt kiabálták: "gyerünk, gyerünk, kapjuk el, mert megszökik!" - tudtuk meg a nevük elhallgatását kérő, a verőlegények bosszújától tartó mobilosoktól.
Schuster Lóránt lapunkon keresztül is felszólította a barátokat, az ismerősöket és a rajongókat, hogy az ügy kezelését bízzák a hatóságra. Intett mindenkit: nehogy elégtételt vegyen a 32 éve színpadon lévő zenekar tagjainak megverése miatt, hiszen a demokráciában az erre létrehozott hatóság feladata rend védelme és fenntartása. A politikus óvott attól is, hogy magyar-cigány ellentétként minősítsék a történteket. Mint mondta, mindig csak a bűnözők ellen emelte fel a szavát, bármilyen legyen a bőrszínük." (az eseteleges gépelési hibákért bocs)

Ezek szerint az elsődleges ok minden bizonnyal nem a pénz volt (ha egyáltalán szóba került). SZVSZ vagy egy túlbuzgó, vagy egy fizetett banda esett Lóriéknak! A Mega Pub vezetője viszont nyakig benne van, ha valóban bántalmazta Pókát.

Hála Istennek nem esett nagyobb bajuk. További jobbulást kívánok, és azt, hogy mihamarabb együtt énekelhessük a zenekarral "nem kétforintos" dalaikat.

Hókuszpók Creative Commons License 2001.06.13 0 0 227
A P. MOBIL volt a legjobb koncert zenekar a 70-es években! A lemezeken már nem jön át az a fantasztikus hangulat mint ami a koncerteken volt, de azért még úgy is nagyon jó.

Ami az esetet illeti: önbíráskodás.
Ugyanaz mint amikor a taxis kikapcsolt óránál szóbeli megállapodás után plusz pénzt követel és megfenyeget, hogy hívja a többieket ha nem fizetsz.

A bevétel és az esetleges haszon a kocsmárosé. A fix pénzt ki kell fizetnie a fellépőknek. Ha kevés a bevétel az a szervező gondja.

Sajnos nagyon sokszor előfordul ilyen sztori.

Lóri számomra egy hiteles személy, mert ő már akkor mert lázadni a komcsik ellen amikor ezért még verés járt.Ő már akkor elkezdte a rendszerváltást és azóta is korektül kiáll az igazáért. Most is ezért verték meg.

UI.: Tisztel Moderátor!

A P.Mobil egy igazi magyar lázadó zenekar.
Az akkori gyerekekben erősítette az összetartozás, a magyarság érzését a proletár diktatúrával szemben.
Miért kellett ezt a véleményemet kimoderálni?
Várom válaszát itt vagy e-mailban, bízva abban, hogy nem csak a Népszabadságban és az ATV-n van szólásszabadság.

Tisztelettel : HXP

Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.06.12 0 0 226
szerintem bele lehet asszociálni egy kis iróniát, meg kétértelműséget. elemezzem neked, az én olvasatomban, és a kor szellemében, mikor íródott?
ugye nem kell?
P.P.
Előzmény: RAMBO (225)
RAMBO Creative Commons License 2001.06.12 0 0 225
Szia contra!

Te vagy a fény az éjszakában,
Gyere dolgozz a lámpagyárban.

kábelbúvár Creative Commons License 2001.06.12 0 0 223
Hétvégén fellépnek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!