Keresés

Részletes keresés

lujza Creative Commons License 2001.06.01 0 0 0
Nem ez a 0. topic ebben a témában..
Előzmény: Myself (-)
Myself Creative Commons License 2001.06.01 0 0 topiknyitó
Kissé kiakadtam a cikken, hogy a Megamorv csók-csapat mindenáron meg akarja gyalázni Petôfi édesanyjának a sírját - nem beszélve arról, hogy a magyarságot világszerte nevetségssé tevô 9-lyukú Grespik is bele van keveredve ebbe rendesen.

Kérdem én (népszavazás), mi joga lenne _bárkinek_ (Petôfi leszármazottain kívül) eldönteni, hogy fenyissák azt a kriptát??? Mi joga lenne ennek a csók-csapatnak és áltudományos támogatójuknak megzavarni egy ember végsô nyugalmát azért, hogy a saját hülyeségüket bizonyítsák??? Ha én kitalálom, hogy X.Y (tegyük fel vki feldobja a patkót ebbôl a bizotságból) nem is anyja fia, akkor népszavazást kezdeményezek, kihantoltatom, nem zavar, hogy nôt szedek ki, majd kiásom az anyját is, és DNS vizsgálatot csinálok??? És ha ez nem tetszik az épelméjűeknek, akkor megszavaztatom a tömegekkel, ill. polgári engedetlenkedem???

Van elég gond ebben az országban. A tôzsde a padlón, nincsenek normális utak, az emberek a töredékét keresik annak, amivel jövôt lehetne teremteni... Minek ez a sok gumicsont? Minek bizonygatni, hogy a magyar DNS csavarodik (mint a disznópénisz?), bolygatni Petôfi emlékét, bolygatni az édesanyja sírját... Ha ez egy komédia lenne a TV-ben, akkor lehetne rajta röhögni. Így rajtunk röhög mindenki.

Szerintem kezdjünk népszavazást (azok, akik szerint elég volt ebbôl), hogy ne Petôfi édesanyját vegyék ki a sírból, hanem ezeket az önkritika nélküli bohócokat ássuk már el valahova. Ha nem is a földbe, de valami naaagyon békés intézménybe, ahol nem bátja ôket senki, és ôk se bánthatnak másokat, meg magukat se... (Igen, a gumitapétásra gondolok).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!