Keresés

Részletes keresés

J-MAN Creative Commons License 2001.09.08 0 0 9
Már régen is írtam Attilio, hogy milyen jó az izlésed..
Előzmény: Attilio (8)
Attilio Creative Commons License 2001.09.08 0 0 8
nocsak egy egész szimpi hangulatos játék (aki ismer az tudja hogy nálam a játéknál az első a nagybetűs HANGULAT)

Attilio

Előzmény: J-MAN (7)
J-MAN Creative Commons License 2001.08.13 0 0 7

Ed „Thompson-gitár” Bane és népi együttese fellépésre indul. A szólót a sokoldalú Angel „vaszlavik-gazember-petőfi-velorex-ullmannmónika-lászló” Munroe jácca, de valami azt súgja; az „ütősök” is fontos szerephez jutnak.

A célpont -az egyébként szimpatikus nevű- Marcus „Whiskey” Lindberg helyében tartós tejet már nem vennék.

Fasee Creative Commons License 2001.08.05 0 0 6
Én is itt tartok... Már végeztem a rózsaszinű gangsterrel, csak kék van vissza, aki a bordélyokat üzemelteti. Remélem ez az a pálya és nem a követrkezőről árultam el infokat.

Parkolás: igen erre én is rájöttem, de akkor is furcsa, hogyha csak az úton kijelölöm, hogy hova menjen akkor le tud magától parkolni még a keskeny úton is. Egyébként nem a parkolással volt a főbajom, hanem az ikon eltalálásával, hiszen hol kiakartak szállni, hol meg az autó ikon bukkant fel a parkolás helyett. Akció közben ez eléggé idegesitő - szerintem, bár a pause - zal tényleg áthidalható ez a probléma.

Fasee

Előzmény: J-MAN (5)
J-MAN Creative Commons License 2001.08.04 0 0 5
Aszittem ez 1 mirály játék lesz.... És mennyire igazam lett!
Épp most végeztem a Farelli testvérekkel...
Akövetkező küldetésben északra megyünk; havas város, FBI, szövetség, árulás, bérgyilkosok, bordélyházak... minden jáccik!
J-MAN Creative Commons License 2001.08.01 0 0 4
Nyilván rájöttél,hogy parkolni csak széles úton lehet, de az valóban igen idegesítő, hogy csak az út végén fordul meg... De aha a térképen akarsz parkolni és leszünelteted, úgy adod ki a parancsot, sokkal jobb a helyzet. Egyébként minél valósághűbbre akarták megcsinálni és ez sajnos héhol a játszhatóság rovására is megy pl. fegyver cserénél be kell menni a kereskedőhöz és társai... De szerintem élvezetes így is; bármelyik küldetésnél ugat fel a Tommy gun..
Előzmény: Fasee (3)
Fasee Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3
Én játszom vele. Szerintem is elég jó a hangulata, a grafikája se olyan gáz csak az irányítás nem sikerült túl jóra valahogy. Amíg a menüben navigálsz, illetve a térkép mellett a karakter választó/parancs kiosztó panelen addig semmi baj nincs, csak amikor a térképen kell valamit kijelölöni akkor egy kicsit gázos. PL: rohadt idegesítő, amikor leszeretném parkolni a kocsit és az istenek se sikerül, mert nem tálálom el a megfelelő pontot a térképen. Másik ami nem tetszik az az autók mozgása. Egyszerűen röhejes, hogy az autó mindig elmegy az utca végére, hogy meg tudjon fordulni. Egy idő után a játék egy kicsit unalmassá válik, hiszen szinte mindig ugyan azt kell csinálni csak a térkép nagyobb, illetve erősebbek az ellnfelek.

Fasee

J-MAN Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2
Én most tudtam megszerezni, de nekem nagyon bejön... Hamar hozzá lehet szokni, a hangulata pedig frenetikus. Jácca még valaki???
aszittem Creative Commons License 2001.05.31 0 0 1
Ehem, időközben én is letöltöttem...aszem, ebben azonos az ízlésünk :(
Valahogy "nem áll kézre" az irányítás...
Előzmény: TiPLi (0)
TiPLi Creative Commons License 2001.05.31 0 0 0
Hi!

Warezcenter-ről letölthető. Kipróbáltam, szerintem nem nagy szám, persze ízlések és pofonok...

Előzmény: aszittem (-)
aszittem Creative Commons License 2001.05.31 0 0 topiknyitó
Szépjónagyot !!

Úgy tudom, megjelent. Valakinek van már esetleg tapasztalata róla ?
Az első részét sajnos nem ismertem, de erről a másodikról láttam valahol egy kis bemutatót és nem nézett ki olyan rosszul. Csak attól tartok kicsit, hogy állítólag RTS (én a hasonló játékokban jobban szeretem a körökre osztott-fajtát). De ha meggyőztök..!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!