Tulajdonképpen igazad van!
Illetve a címemet tudhatja, de ne tudja, hogy az az én címem.
Szóval inkább a krumplit majd más újságba hámozom, jó arra a ... című napilap tegnapi száma is!
Namostan: én vagy két éve küldtem hivatalos nyilatkozatot a KÖNyVnek (a kerületi Önkormányzat útján, dokumentálva), hogy az adataimat ne adják ki semmilyen felhasználásra. Lehet, hogy érdemes volna egy helyes kis próbapert indítani?
Bár lehet, hogy én is úgy járnék, mint Zarándok úr? Na,_ITT_kezdődik a szabadság vége, a bibói tételtől való megfutamodás, hogy kezdek félni, valószínűleg nem merném végigcsinálni... :-((( Ebben az országban ugyanis (de máshol is, sajnos, azt hiszem) nincsen olyan emberi lény, kezdve a csecsszopóktól, aki ellen ne tudnának valamit találni. És ez rémes, hát ennyit az értelmiség elgyávulásáról (is). :-((
üdv,
Ghanima
Csak azt nem tudom, az Imázsközpontban mikor szól már valaki, hogy egy ország képe nem a plakátokon és a bugyutábbnál bugyutább reklámszlogenecskéken, filmeken múlik, hanem azon, mit is csinálnak az ország vezetői és hogy érzik az országban magukat az emberek. Mert a kormány egy-két (sőt több) nyilatkozatával, cselekedetével igencsak megneheziti kis központjának munkájaát! Van mit helyretenni emberek. Az pedig, hogy minket már európában utálnak - kivéve az olaszok és az osztrákok - az országimázs központ ezer verejtékével sem nagyon forditható vissza.
Nem csupán tanulságos, hanem SZVSZ a jövőbe mutató, kedves Fanfan.
Meg is őrzöm a számokat gondosan.
Van a legutóbbiban- július- aug. - egy cikk, Az élő fénykép. Érdekes technikatörténeti archív.
Paur Géza írta a Vasárnapi Újság 1897. 6. számában.
És az oldalon alul: az archív sajtószemlerovatunkhoz küldött ötleteiket köszöni az oldal szerkesztője.
Két gondolatot vet ez fel:
1.A VAU nem uzurpálta a nevet?
/Maga is szokott idézgetni vasárnaponként innen, de általában csupa antibolsevista anyagot./
2. Az ötletadók lehet , hogy tudnak valamit, amit mindenki sejt, de nem mer kimondani?
üdv. mic.
Úgylátszik nem vagy benne a BM nyilvántartásában.
Tehát nem létezel! (;-DDDDD!)
Pritty!.
Nézz a tükörbe!
Ott vagy?
-Igen_
Akkor a baj máshol van!
wizes.
Az ENSZ tobb mint ketszaz orszagot tart nyilvan Tudomasom szerint, ezek kozott egyetlen egyben sem letezik olyan intezmeny, hogy Orszagimazs Kozpont.
Ennek ellenere ugy hiszem, hogy nehany orszagnak kifejezetten jo az "imazsa".
Talan at kellene venni a hasznos peldakat.
.
Mi van olvtársak, meggyütt az ingyen-klotyeszpapir?
Ma, amikor valamelyik Kádáros topicban vitatkoztam, eszembe jutott a 90-es plakátmizéria. Nevezetesen, hogy az MDF kihozott egy öléggé gusztustalan plakátot, egy orosz katona tarkója és egy "továrisi konyec" felirat. Namost, erre a ruszkik nem azt lépték, hogy olaj konyec, hanem kihoztak egy válaszplakátot, egy szimpatikus arcú vigyorgó ruszki kiskatona képével, és "Viszontlátásra magyarok" felirattal. Mindenki jót röhögött, és az ideiglenesek nehány bűnét békévé oldotta az emlékezés sokak szemében...
Szóval meg kellene találni azt az 1 (valszeg orosz) embert, aki akkor ezt kitalálta, és elcserélni érte a komplett Országblamázs Központot. Jól járnánk...
Tanulságos kis lap ez az Országjáró, vagy nem jól irtam a cimét?! Jókat lehet rajta röhögni. Maga az amatőrizmus. Akik irják a cikkeket, nagyon nem nevezhetők újságiróknak, de ez egy dolog. Ám a lap szerkesztése, tördelése..mintapéldája annak, hogyan tilos lapot csinálni. A tartalma meg maga a tömény ötvenes évek.
Boldogan mosolygó arató parasztok, természetesen népviseletben. Népviseletbe öltözött kislányok kézenfogva, szintén mosolyogva. Kormányunk tagjainak szóló áldó levelek, kormányunk tagjainak kezét szorongató kezek.... Rákosi idejében volt ekkora happy minden. Legalábbis a propaganda anyagokban.
A legjobb szám az volt, mikor Áder János bácsinak vitték el leveleiket, képeslapjaikat a gyerekek. És áldották kormányunkat, amiért ilyen sokat tesznek nemzetünk fennmaradásáért, a gyermekáldásért! Ja a D. Tomika...
Egyre több vezetõ távozik az Országimázs központból [09:52]
Idén már több magasabb beosztású munkatárs távozott az Országimázs Központból (OK). Legutóbb Német Attila - aki augusztus elsejéig az OK fõosztályvezetõ-helyettese volt - hagyta ott a már sokat bírált intézményt. A marketing szakember egy ausztrál biztosítótársaság értékesítési igazgatója lesz. (W+P)
Elég ciki, amikor egy cég megkap egy rakás nevet és címet, majd munkatársai elszállingóznak, irányt vesznek például értékesítési állások felé. Ha esetleg pár hét múlva ettől a meg nem nevezett biztosítótól tömegesen kapunk spamot, akkor különösen ciki lesz.
Ez nem igazság!
Már évek óta folyamatosan csak HALLOK az Orbánimázs Központ kiadványairól, de még egyet sem láttam!
Én "barkácsoláskor a fűrészpor felfogására" kénytelen vagyok a kiolvasott újságokat használni. (Juszt se árulom el mit szoktam olvasni!)
Az én példányaimat folyamatosan ellopják, de meg kell mondjam, közeli ismerőseim is "panaszkodtak" már.
Vagy lehet, hogy nekem szándékosan nem postázzák?
De miért? Én csak másodrendű állampolgár vagyok?! Én is menjek Straszburba panaszkodni?!
Diszkrimináció!
" Én azért nem lennék ilyen szigorú, mert a lap, méreténél fogva (Atyaisten,
mennyibe kerülhet ennek a kiadása és terjesztése...) például kiválóan
alkalmas barkácsoláskor a fűrészpor felfogására, meg hasonlókra. Amúgy
teljesen fölösleges, a költségeit fordíthatnák inkább a hajléktalanokra. A cikk
szerintem is nagyon találó. Ja, és egy kérdés: hány évig tart még ez a
Millennium? "
A terjesztése? :) Állítólag volt a tévében, hogy a postának nem fizet az országimázskp. vagy micsoda.
Az újrahasznosítás pedig igazán nemes gondolat! :))) Ne a szemétbe dobjátok, hanem inkább vigyétek a MÉH-be (ne a MEH-be)!
Volt egy olvasói levél, valami olyasmit írt az illető, hogy ...egy dupla 00.
"itt is szerepel a leiratkozási cím, ahol a hálátlanok lemondhatják az újságot." és hogyan? Név, cím és egyéb adatok megadásával, vagyis a "hatalom" azonnal tudja, hogy az ellenfél. Óriási trükk.
Azután kérdezém, kinek a pénzén adják ki e förmedvényt és kinek a pénzén juttatják el ezt a kampány anyagot az kiválasztottakhoz? Az adófizetők pénzén!!!
Vagyis a közpénzt pártpolitikai célra használják. Ha ezt bárki más teszi, akkor ezért eljárást indítanak vele szemben.
És egy nagyon fontos kérdés: a BM pénzért adja ki a címeket. Az én címemet, az általam fizetett adóból az én megkérdezésem nélkül. Így kell megtudni az adófizetők pénzén, hogy ki az ellelábas, így kell kampányolni és így kell + pénzt juttatni a költségvetésből a BM-nek.
Ejnye kedveském!
Mondj nekem egy olyan lapot abból a tiz százalékból, amelyik nem olyan gusztustalan fröcsögő, mint kedvenc magyarnemzeted! :-)
Ugye? Egyet sem tudsz...
De a kedvedért holnaptól venni fogom a MN-t és rendszeresen beidézem ide a mocskolódásaikat... Te meg tedd ezt a Népszabadsággal! :-)