Keresés

Részletes keresés

Tossey Creative Commons License 2001.12.24 0 0 763
Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden "jobbosnak" és "balosnak", meg annak, aki egyik kategóriába tartozónak sem vallja magát. Mindannyian néha örülünk, néha bosszankodunk és néha bosszantunk... Ezúton bocsánatot kérek mindazoktól, akiket megbántottam. Végül is, elsősorban emberek vagyunk (még akkor is ha nem egyformák, Nazarene ;-)) Részemről sértődés sosem volt... a megcsömörlést pedig majd csak leküzdöm előbb-utóbb.

Amikor így lesz, ismét feltűnök az index lapjain... ha mindenki örömére nem is, remélem mindenki megbecsülésére a jövőben (is) számot tarthatok.

Szóval... Feliz Navidad!

Carella_ Creative Commons License 2001.11.12 0 0 762
Naza,

nagy fasz vagy te, miért nem maradtál meg a kurvázásnál?

Törölt nick Creative Commons License 2001.11.09 0 0 761
Sokkal csábítóbb, hogy én is átmenjek görénybe, de minek :-)
Előzmény: Törölt nick (760)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.09 0 0 759
Szia Tossey!
Mondom, nem szószátyárkodásra vettem (mert érdemes volt végigolvasni a logikád), hanem csak azt mondtam, hogy a PF nem az igényesen előadott érvrendszerek ütköztetéséről szól. Sajna.

További minden jót,

Trav

Előzmény: Tossey (758)
Tossey Creative Commons License 2001.11.09 0 0 758
Rászántam öt percet és elolvastam pár hónap termését ebben a topikban :-)
Szerény személyemet illetően mindenkinek igaza van... egy kicsit. A valóság az, hogy valóban komolyan vettem (nem gondolom, hogy TÚL komolyan, mert az ember vagy csinál valamit, vagy hagyja az egészet a fenébe...) és rájöttem arra, hogy minek csinálnám?
Leülni haverekkel (hmmm, haverokkal) egyet sörözni (kólázni ;-)) az oké. De minek koptassam fölöslegesen a billenytűzetemet az ilyen kimondhatatlan-félékért? Mint korábban írtam a butaság, rosszindulat és makacsság sajátos kimondhatatlan-i keverékével nem is tudok (meg nem is akarok semmit sem kezdeni). Trav, tényleg bő lére eresztettem a mondanivalómat, de mivel röviden nem lett volna értelme, és így sem sokat értem vele, egy időre abbahagytam. A közvéleménykutatások szerint a népet oktatni nem kell :-))))))) és semmi kedvem a hindukat meggyőzni a marhahús egészségességéről (most ideiglenesen tekintsünk el a kergéktől...).
Ha lesz ismét életkedvem, visszatérek. Addig is... néha benézek olvasgatni.
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.30 0 0 757
Á, majd előbányászom valamelyik nickemet...
Előzmény: Feles Elek (756)
Feles Elek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 756
Dehogy szólunk!
(a végén még tényleg kimoderálnának...)
Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.30 0 0 755
A régit visszakaptam, az eredeti, lángon sütütt, 501-es "Travellert", ez a mostani csak egy másik apropóból született. Megkértem a polmoderákat, hogy ha Travként beírnék a polfórumba, tiltsanak le 1 hétre, különben nem gyógyulok ki a függőségemből. Mondom, álnicken nyomulni meg nincs már kedvem.
Részemről úgy láttam, hogy a PF elsősorban aréna, és csak sokadsorban vitafórum. Nem gondolom, hogy Tossey szószátyár volt meg ilyesmi, de ez a topik is mutatja, hogy komolyan veszi a vitákat, ez pedig a PuPu, Nazi meg egyéb görényektől hemzsegő PF-ban nem vezet sehová, mert nem arról szól. Természetesen lehet, hogy én látom rosszul a dolgot.

Azért ha végképp nem bírtok velük, szóljatok. ;-)

Előzmény: Feles Elek (753)
Feles Elek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 754
Ja, még egy: nekem egy reklám sem töltődik le...
Előzmény: Törölt nick (751)
Feles Elek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 753
Cimbora!

Nincs igazad!
1. Rugdossad csak továbbra is a butákat. Akár álnikken, akár a valódin (mi lett a régivel?)!

2. Tossey szerintem pont úgy fogalmazott, hogy egyértelmű és érthető legyen. Nem volt/van szószátyár. Az meg, hogy a barna törpék még így sem vették az adását, azt nem Neki kell felróni.

3. Az egyik ok, amiért ide járok pont az, hogy kíváncsi vagyok mások véredényére is. Vannak itt azért olyanok, akiket érdemes meghallgatni/elolvasni. (oldalfüggetlenül!)A világ majminden szegmense ilyen, akár a TV-t, rádiót, újságokat, könyveket nézed, a zöm puszta sallang, salakanyag, gané. De találhatsz értéket is. Szelektálnod kell, de hát ez van.

4. El ne némulj!

Üdv!
Elek

Előzmény: Törölt nick (749)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.29 0 0 752
Ez marhaság, max azért, hogy nagy törzsvendégek legyenek 10000 hozzászólás felett. Az már oké, dehogy az indexért jöjjünk ide. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Előzmény: Törölt nick (751)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.29 0 0 751
Hát hogy mutogathassák a reklmámembereknek, mennyi látogatója van az indexnek, hányszor töltődnek le a reklámok stb.
Előzmény: MoJo JoJo (750)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.29 0 0 750
>arra való, hogy fenntartsa a klikkelés-számot

Ez mit akar jelenteni?

Előzmény: Törölt nick (749)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.29 0 0 749
Én meg beláttam, hogy a PF csak az indulatok levezetésére szolgál, és önként némaságot fogadtam. Semmi sem tart vissza, hogy valami álnicken tovább rugdossam a butákat, de minek. Akármi történik a világban, mindenki csak mondja a magáét.
Tossey pedig szeret mindent kissé bő lére ereszteni, az itteni vitastílus már csak ezért sem igazán passzol az övéhez. Gondolom, ő is rájött, hogy nem azért írnak ide az emberek, mert kíváncsiak egymás véleményére. A PF csak egy vödör hulladék, arra való, hogy fenntartsa a klikkelés-számot, semmi másra. Ezért soha nem is lesz javulás.

Üdvözlettel,

Trav

MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.29 0 0 748
Nekem írt, hogy már nagyon unja a fórumot. Egyesek, mint Tossey vagy beany, hamar belefáradnak a ronda ármánykodó vitázásba, mint amilyen itt folyik. Én sem állok messe tőle, hogy elköszönjek.
Előzmény: Feles Elek (747)
Feles Elek Creative Commons License 2001.10.29 0 0 747
Hol vagy, Tossey?
Előzmény: Tossey (738)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.09.11 0 0 746
No comment. Nazi mindig kitesz magáért. Kár, hogy magába még sosem nézett.
Előzmény: Feles Elek (745)
Feles Elek Creative Commons License 2001.09.11 0 0 745
Csak érdekességként teszem be ezt a két hozzászólást. Érdekes, hogy egyes olvtársakban hogy változik a közelmúlt milyen emlékeket hagy, ki milyen tanulságot szűr le egy-egy beszélgetés, vita alapján.

papa,
az elso megallapitasodhoz: igazad van. valoban egyre hangosabban csaholnak a miepesek a forumokon, de nem az embereik, hanem csak a nickjeik szama novekedett.
Mindazonaltal, barmennyire is ugy tunik neha, nem allatok ok. embertelenseguk ellenere emberek, noha nem ehhez meltoan viselkednek.
Tisztelet a kivetelnek, bar meg egyel sem talalkoztam, remelem, sot kivanom, hogy legyen koztuk kivetel.

masodik megallapitasodhoz: szoba lehet allni veluk, espedig azon oknal fogva, hogy sokukban az a teveszme el, hogy ha egy allitasukat nem cafolja valaki, akkor azt igaznak hiszik.
Ezert szukseges, hogy szoba alljunk veluk, egyreszrol emiatt, masreszrol a loveszarkok betemetese miatt, harmadreszt azert, mert legtobbjuk az eszervek hatasara onmagat teszi nevetsegesse, es ez jo.

altalanossagban: ne nezd le oket, ok is emberek,
de jogodban all nem szeretni oket.

majd még egy reakció:

papa,

a veluk valo "vitazas" (ez kicsit fellengzos, olyan mint amikor az ember kisgyerekekkel beszelget) celja nem az, hogy meggyozd oket barmirol is, hanem az, hogy az ingadozo embert ne tevesszek meg a hazugsagaikkal.
ok assak a loveszarkokat, kirekesztenek sok ember, akik orommel latjak, ha van hova "allniuk", ha van valasztasuk, ha tehetnek valamit - szavazatukkal - azert, hogy ezek a szelsoseges elemek ne kapjanak tul nagy teret.

Feles Elek Creative Commons License 2001.09.09 0 0 744
Ni, mit találtam?

elhiszem, es a magam peldajaval elol is jarok abban, hogy ne altalanositsak, hanem mindenkit a sajat tettei utan iteljek meg.

Kommentár kell?
Aszem nem.

Előzmény: MoJo JoJo (743)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.09.07 0 0 743
Nazi nélkül is futhat a topic. A cím nem jelent semmit. :-)
Előzmény: Feles Elek (742)
Feles Elek Creative Commons License 2001.09.06 0 0 742
Gondolod, hogy Tossey esmég nekiáll és megpróbálja a lehetetlent (értelmes érveket kihúzni a vitapartneréből)?
Előzmény: MoJo JoJo (741)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.09.05 0 0 741
Na itt az ideje, hogy felújítsam ezt a topicot. :-)
Feles Elek Creative Commons License 2001.08.27 0 0 740
Változnak az idők, változnak az erkölcsök...

ego me absolvo az ígéretem alól:

draga egyetlen kvanti!
tudom, nagyon szeretnel vegre kozosseget vallalni velem, de el kell keseritselek! megvan neked a sajatod, hidd el, ott meg szeretni is fognak. igaz, kicsit egyszerubb emberek, de nem kell minden embernek egyformanak lennie, nemigaz? biztos vagyok benne, hogy a baloldali liberalisok nagyon szeretnek teged, de olyannak, amilyen vagy - ne akarj egy olyan tarsasaghoz tartozni, ahol kenyelmetlenul erezned magad, es allando komplexusok kinoznanak.
jobb ez igy neked, es mindenkinek. azert szeretunk teged, ne aggodj.

Feles Elek Creative Commons License 2001.07.10 0 0 739
Úgy látom eme régebbi bejegyzésed most is aktuális:

Tossey válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-20 07:25:12 (295)

Hm. Egyetlen beírás sem született tegnap 10:35 óta. És Nazarene sem bukkant fel! A színvonal megint emelkedett igaz, csak nulláig. A mínusznál azért a semmi is több...
"nem semmi ez a tossey..." De ugye a valaminél azért kevesebb? Határesetté váltam!
RT, Micumeber, SZTL, Feles Elek, Szakáll, és Mindenki! Hun vattok?

Előzmény: Tossey (738)
Tossey Creative Commons License 2001.07.10 0 0 738
És má' nem is leszek. Nem tudom melyik az igazi... :-)
Úgy látom az Indexben is kitört a nyaralás...tang ez a popik is... :-) Bár, ha a színvonalat negatív számmal is lehet jellemezni, akkor jobb a mostani nulla...
Előzmény: Feles Elek (737)
Feles Elek Creative Commons License 2001.07.10 0 0 737
"Sehonnan sem zárhatnak ki!" -irod, kedves Tossey.

Látszik, hogy nem voltál még kisgazda!

Előzmény: Tossey (731)
Feles Elek Creative Commons License 2001.07.09 0 0 736
Kopátsi drámakritikus Sándortól tudjuk, hogy a Bánk bán a világirodalom egyik legelfuseráltabb műve, úgyhogy ezt mégse vegyük alapul...
:)
Előzmény: Törölt nick (734)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.09 0 0 735
Ez a Newton biztos valami fasisztarasszista volt!
Előzmény: Feles Elek (733)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.09 0 0 734
Szia Elek,

nekem erre nézve semmilyen forrásom nincs, de ha a mondás a királyi udvarra vonatkozik, máris több értelme van... Bár ha a Bánk bán-sztorit vesszük, akkor talán mégse :-))) Meg nem is tudom, melyik királyt hordta le irgalmatlanul a krónikása, mert "bivaly módon ordító németekkel és fecske módján csivitelő olaszokkal" vette körül magát.
Nemzetközi kapcsolatokat mindenesetre könnyebb multikulturális káderállománnyal építeni, az fix.

Előzmény: Feles Elek (732)
Feles Elek Creative Commons License 2001.07.09 0 0 733
Én mindenhol ott akarok lenni!

Sajnos ezt a fizika nagy kirekesztője, Newton Izsák nem engedi!

(egy test egy időben nem tölthet be két teret, vagy valami efféle)

Előzmény: Tossey (731)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!