kb két hete napi 5-10-et is kapok, hol rendes polgári címről, hol netes fríméjl típusú szerverekről. Szarnak rá, írtam nekik, azt mondták, hogy őket nem zavarja, a kiirtásuk meg nagyon komoly erőforrásokat kötne le, és egyébként is, ha valaki olyan hülye, hogy kinyit egy feladó nélküli exe fájlt, azt törölje le a saját vincsesztere... :)))
Az egyik polgári címes feladót meg is találtam, ki is irtotta, de körbement, két nap múlva újra megkapta, de akkor már legalább nem nyitotta ki...
A sokadik levelet kapom ami az indexes handelmhez megadott email cimre, benne egy felado nelkuli attacsmentes level amiben egy exe van, es tobbeknel lattam mar ilyet. (az attachment gondolom a virus ami kuldozheti magat)
Meg kellene probalni ide beirni hogy ki/mikor kapott ilyet (magyarul a levelek headerjet ide bemasolni) - hatha a viruzsgazdak is bejonnek ide es eszreveszik magukat.
A furcsa az egeszben csak az, hogy olyan virust eddig nem lattam ami weboldalakbol nyeri ki az email cimeket es oda kuldi el magat.
Szandekos lenne? Lehet hogy csak paranoias vagyok.