Már régóta nagy Demjén rajongó vagyok. Szerencsémre volt rá többször is alkalmam, hogy találkozzam Rózsival és közös fotót is készítettünk egyszer. Nagyon kedves, közvetlen ember. Jó a humora.
Felteszek pár jó képet, hogy ti is letölthessétek magatoknak ha tetszenek. és a közöst is. Igaz az már nem most készült de én nagyon örülök neki, hogy legalább egy közös fotóm van Rózsival.
Sajnos, nem.
Itt még Fruhl az, aki igazán lelkes Demjén-rajongó.
Most hallgatom a Sláger Rádiót!
Anita a vendég új lemezével kapcsolatban.
Aranyosan beszél, meg ugyebár Ő is nagy Demjén-rajongó. :))
Mi az, hogy "egy darabig"?
Feltehetek egy hülye kérdést? Lány vagy?
Mindjárt elnézek a Rózsihoz.
De szerintem jobb lenne ez a fórum, ha működne. Rózsinál ugyanis nincs. És ez szerintem rossz. Nem lehet dumcsizni. :-)
Sziasztok!
Én új vagyok. Van itt még valaki?
Felfedeztétek Rózsi saját honlapját: www.demjen.dunantulinaplo.hu-t?
4g: ha sikerült megszerezni a szám szövegét, légyszi' nekem is küldd el.
Üdv
Brisa
Egy másik fórumon említette valaki, hogy Rózsi beteg.
Remélem, csak rémhír, de engem megrémített!
Tehetséges bizony!
És már idáig is sokkal több értéket tett le az asztalra,
mint azok, akik most szétszedik!
Gyakran azt is Demjén zenéjének vagy szövegeinek köszönhetik,
amijük van!
Just a little pinprick.
There'll be no more ...Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick.
Can you stand up?
I do believe it's working. Good.
That'll keep you going for the show.
Jo,h emlitetted azt a soproni fellépést!
Volt szerencsém ott lenni,és látni.
Tényleg elég szánalmas volt,amint részegen
probálta követni,h mit is kellene énekelnie.
Még friss az élmény, ezért megosztom veletek:)))
Sikerült ma látnom Sitkén Rózsit.Előtte a Bikini gitárosa se volt rossz(végére már azt se tudta mit játszott, s a szakszis pali vette át a gitárt), de ami később jött az minden képzeletet felülmúlt.Rózsi bejövetele is komikus volt, s mihelyt a mikrofonállványhoz ért, s majd elengedte azt, rögtön gyorsan megindult a szinti felé, s majdnem beleesett a színpad előtti árokba.Utána már rutinosan az állványba kapaszkodott.Én még életemben nem láttam ennyire részeg embert a színpadon, pedig jópár koncerten voltam.Szegény zenészek is csak kínjukbamn vigyorogtak, ui. Rózsi nem énekelt szinte semmit, és merev alkoholista mozgása is komikus volt.2 szaám után mindenki (volt kb 8000 ember) elkezdett fütyülni.A 3. szám felénél belemotyogta a mikrofonba hogy"kicsit rosszul vagyok, kimegyek":))), s lement a színpadról.Zenészek befejezték a számot, s vége is volt a "koncertnek".Hihetetlen volt, még közelre is mentem hogy mindent lássak:))), s hogy tudjak neki ordítani vmi finomat.Hehe.Érdekes módon pont előtte beszéltük hohy láttuk 96 ban Sopronban, s ott is szó szerint orvosi segítséggel!!!(inekcióval meg minden) tudott színpadra állni, de abba se volt köszönet.
raba mester, írod: "Ne vicceljél már! Rózsi már vagy 15 éve nem iszik alkoholt!"
Na ne vicceljél már! :)
Lerch Pisti koncertje után, pl. azt mondta, hogy pár nappal korábban "fejre esett" és attól jött a sötétség... Második sorban ültem. Olyan részeg volt mint az ....., A többieken is látszott, Lerch mondta is: mikor még együtt voltak, igen gyakran "esett fejre" a Rózsi. Erre tanu is vagyok, sokszor láttam őket, mert a hangját, meg a szövegeit azt nagyon szerettem...
Az új lemeze katasztrófa...
Na nem bántom tovább, mert ettől még a "Soha se félj", a "Mikor elindul a vonat", a "Gyere és szeres" a "Várj míg felkel majd a nap" mind továbbra is a kedvencem marad.