Keresés

Részletes keresés

_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.27 0 0 0
H0ppá!

Ez azért felvet néhány érdekes kérdést:
Ki lektorál, ill. főszerkeszt? Ki ellenőrzi a beküldött anyagok valóságtartalmát? Mert ugye akármit mégse lehet megjelentetni (pontosabban meg lehet, csak nem biztos, hogy érdemes és helyes). Pl. X csapat a 90. percben nem kapott meg egy jogos 11-est, írhatnám én. Mi van, ha nem igaz? És akkor még direkt nem beszéltem a politikai témájú cikkekről... (No, nem mintha a nyomtatott, valamint az elektronikus sajtóban nem írnának le valótlanságokat, ill. nem sütne időnként innen-onnan a hovatartozás.)

Lefordítom magyarra, hogy én mit látok ebből: létre akartok hozni úgy egy online újságot, amit még szerkeszteni sem Ti akartok. Végülis, ez egy munka, dolgozzon más... Ügyes.

Veszélyes dolog ez.

Más: Mitől aktuális május 29-én az április 29-i Forma-1 Spanyol Nagydíjról szóló beszámoló?

Előzmény: E-news (-)
E-news Creative Commons License 2001.05.27 0 0 topiknyitó
Az Agóra (http://e-news.fw.hu ) egy speciális internetes újság, amely az olvasók által beküldött cikkeket publikálja kötetlen témában. Célunk egy széleskörű adatbázis felállítása, heti frissüléssel, amely témákra bontva az ország minden tájáról tartalmaz cikkeket, a régebbi írásokat pedig az Archívumban folytonosan elérhetővé teszi az olvasók számára. Szeretnénk, hogy újságunk minél több olvasó tetszését nyerje el, és érdemes legyen visszatérni ide hétről hétre.
A mennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne hétről hétre friss hireket vagy különbőző témájú cikkeket olvasni , vagy esetleg szeretné megjelentetni cikkét internetes újágunkban, keressen meg minket a http://e-news.fw.hu címen és mi díjmentesen publikáljuk azt! Minden olvasót és cikkírót szerettel várunk!
Az Agóra Szerkesztője

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!