Üdv mindenkinek!
Jól elcseszték a rendőrök az estémet, mert kaptam egy Tiltott helyen várakozik című papírt!
A történet a következő:
Barátnőm a belváros egyik kerületében lakik. Barátainkkal pizzázni voltunk, azután pedig hazavittem páromat. Az autóval az Andrássy úttal párhuzamosan az egyik utcában parkoltam le, kb 30 méterre barátnőmék házától.
Felkísértem, és ott voltam náluk kb. 20 percet. Mikor mentem vissza a kocsihoz, akkor látom hogy ott vírit egy lapocska a szélvédőmön. Megnézem mi az, nem más mint egy tiltott helyen várakozik-os papír!
Körbenéztem az utcában, de semmi tábla nem utalt arra hogy én rossz helyen állnék, míg nem aztán rájöttem hogy mivel belelógok egy autókijáróba a kocsi felével, ezért kaptam.
Az ügy azért is bosszantó, mert az utcában piszok sz*r a vílágítás, így nagyon nehezen vettem észre kijárót, másrészről pedig mert egy fa takarásában volt, beárnyékolva azt. Kb húsz percet voltam ott, és az eset időpontja is elég röhejes: a bűntetőcetlin 23:55 áll!!!
Ki a #&@^˘˛°˛ gondoltam volna hogy ilyenkor valakit is én zavarni fogok ott?
Jó beismerem höje voltam, de azért mégse kéne ezért feljelenteni!
/ennél jobb már csak az volt amikor 14-15 éves kispurdré lehettem és reggeli edzésként bicikliztem. Rendőrök autóval megállítanak, személyit, adatokat! Mondtam hogy nincs nálam a személyi. Akkor is fel akartak jelenteni, végül többet izzadtam azalatt a két perc alatt mint az egész bicajozás alatt, de végül elengedtek/
Újabb eset is eszembe jutott: kb két hónapja történt, mikor ismét mentem barátnőmhöz, de akkor BMV-vel (gyengébbek kedvéért: busz, metró, villamos). Ilyenkor a fülemben a walkman és úgy közlekedem. Szállok le az egyik megállónál, és a szervízúton keresztül át akartam menni (szervízút: ami ott az Andrássy mellett van közvetlenül, lekanyarodáshoz kell). Körbenézek, látom nem jön autó és mint 2535256 arra járó közül az egyik én is átmegyek a piroson!
Na ott is terem a rend őre! Álljon meg fiatalember! Vegye ki a walkmant a füléből!
OK ok.
Tudja e hogy piroson haladt e át?
Mondom tudom,
És tudja hogy ezért fel is jelenthetném?
Tudom, de mondom ez nem lenne tisztességes, mert még kismillióan úgyan ezt csinálják.
/az eset alatt kb öten haladtak át a piroson, csak mindenki a másik írányba, aki után meg ordított, az meg meg se állt. CSAK ENGEM pécézett ki, bakker! /
Végén elengedett, de akkor is majdnem megbűntettek.
Kérdésem a következő: mi az eset az ilyen Tiltott helyen várakozikos papírokkal?
Mire számíthatok és mit tudok tenni az ügy érdekében? (tudom ne parkoljak autókijáró elé : )