Nagyon idegesítő, hogy az ember elmegy egy szórakozóhelyre, és a ruhája olyan büdös a bagótól, hogy meg lehet veszni. Jó lenne már kitiltani a szórakozóhelyekről a bagózást. A kálmánházi Rebels Pubban megtették, a Rock innben, a Jafiban miért nem lehet? Ráaádsul nekem, mint antibagósnak a Jafiban már a levegővétel is a nehezemre esett.
Emlékeztek még a reklámra: “Hé öreg csak előttem égsz, ha égsz. Állj le a cigivel, vagy állj tőlem odébb!” A szívemből szólt! Ezen az oldalon megtaláljátok:95. - Társadalmi célú hírdetés címszóval.
Ma eset kezdődik a Vidor fesztivál, amit mostmár Happy Artnak hívnak. Nagy lesz a tömeg a szabadtéri helyszíneken is. Sajnos, törvény nálunk még nem tiltja, mint pl. Dombóváron a közterületi dohányzást, de arra kérem a bagósokat, hogy a tömegben tartózkodjanak a dohányzástól.
Igaz valószínűleg ezt fölösleges kérni, mert a kultúráltabb dohányosok amúgy sem gyújtanának rá, a bunkók meg bármilyen kérés ellenére is a pofámba fogják fújjni a füstöt, mert ha nem tilos, akkor neki ehhez joga van! Így rontják el az én és még sokak szórakozását és a második naptól kezdve valószínűleg már ki sem megyek sehova sem. Ők nyernek megin! Én visszavonulok.
Akár 30.000 forintba is kerülhet egy elhajított csikk Éljen Dombóvár polgármestere és képviselő testülete! Szolgáljanak követendő például Nyíregyházának és az ország összes településnek. Sőt a magyar parlamentnek is!
Hát persze hogy nem az ...egészséges füst gondolom nincsen is.
Viszont a nikotinnal kapcsolatos függőségtől segít megszabadulni, úgy hogy a rituálétól való függőségedről nem kell lemondanod addig amíg a szervezeted meg nem tisztul egy kicsit. Az utolsó hozzászólásom óta (akkor vettem még egy doboz Ginseng-es csodát) összesen 5 szálat szívtam el ebből is ( amikor már végképp nyüslettem nélküle..). Vagyis az akkori dobozból van még 15 szál ... :-) Eleinte hordtam magammal a biztonság kedvéért, de már több mint 1 hónapja itt hever az asztalfiókban...Szóval 3 hónapja nem dohányzom . Semmilyen különbséget nem érzek azon kívül, hogy nem büdösek a ruháim , de azért a sikerélmény sem rossz. Igyekezni fogok továbbra is kitartani. Ma már nem olyan vészes, csak rövid hullámvölgyek vannak.
Szerintem vegyél nyugodtan ha úgy érzed hogy nem tudod megállni a mozdulat nélkül.
Nekem bejött , igaz az íze szar, de ha ilyenből elszívok napi 10-et ,akkor egyáltalán nem szenvedek. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy az egész bagó dolog inkább a megszokás miatt nehezen letehető mint a nikotin miatt.
A nikotin szerintem az első 5 - 10 napban játszik bele a dologba, aztán kiürül és kész. A továbbiakban kizárólag a megszokás miatt hiányzik a cigi.
22 év erős füstölés után ma 16 napja hogy egyáltalán nincs bennem nikotin.
Az első két héten a Honeyrose segített át , most pedig úgy döntöttem
hogy abból sem veszek többet.
Vesszen a megszokás. A leszokás indokai egyébként nálam teljesen racionális, anyagi jellegű indokok voltak. Remélem sikerül elég eltökélt vagyok . Korábban is voltak már erőtlen próbálkozásaim, de sosem bírtam ki 48 órát egyhuzamban cigi nélkül.
A műcigi nélkül szerintem most sem ment volna.
Mindenesetre ha úgy érzem muszáj rágyújtanom akkor csakis ilyen műcigit fogok venni.
Five months, three weeks, six days, 23 hours, 56 minutes and 59 seconds. 3599 cigarettes not smoked, saving 74 681,55 Ft. Life saved: 1 week, 5 days, 11 hours, 55 minutes.
Szerintem kicsit másra gondolsz, végülis mind1. Amiről te beszélsz az valószínüleg tényleg szar lehet, nem is vágyom rá hogy kipróbáljam:)
Én továbbra sem érzem a cigi hiányát, ezen néha csodálkozom is, persze örülök neki,-)
...óóó de kár:-(
...pedig abban a szép pillangós "díszcsomagolásban" nagyon csábító!
Nem is gondolná az ember lánya, hogy az tényleg olyan förtelmesen rossz....!
...Na én nem is gondolom persze, úgyhogy lehet hogy mégiscsak beugrom a herbáriába!:-))
...természetesen csak a kíváncsiság miatt ugye!:-))
NEMNEMNEM!!!
Ebből is van ugyan vaniliás, de a szivarkával, nem is lehet egy napon emlegetni:-(((
A szivar, az SZIVAR!:-)
Ez az a bizonyos Műcigi!
Régen már volt róla szó, igen soxor, mert én is, és az efegy is igen sokat szívtunk belőlle:-(
De csak a nagy kínok átvészelésére jó, mert tényleg nagyon nagyon sz@r!!!:-)
Akkor uccu neki!
Lehet kapni, ha nem is ezt a fajtát.
Bármely Herbáriában, gyógynövényboltban, pl. Tescó előtere, vagy a Lehel piac, emeletén is kapható.
Honeyrose a neve, van asszem négy féle ízben!
"Herbal Ecstacy Brand - Herbal Nicotine Free Cigarettes
100% nicotine free herbal smoke cigarettes. Quit smoking with ecstasy herbal cigarettes, or just enjoy the most relaxing herbal smoke of your life! A Tobacco-free, herbal smoke.
According to our customers, a wonderful light herbal smoke with mild relaxation properties, great taste, feel and smell.
...Kitartok, persze hogy kitartok.:-)
...Nekem tényleg szívügyem a leszokás-téma:-)
...Nem rossz az ötleted, alszom rá egyet, és lehet legközelebb valami "új nicknévvel" jövök!:-)))
...De ma már nem, mert már nagyon álmos és fáradt vagyok:-(
Köszi a biztatást és neked is további kitartást és persze jó éjszakát!:-))
Kitartás kedves Nikotinka! Ha eddig sikerült megállni akkor már csak hozzászokik a szervezeted a nikotinmentes élethez. Bár én továbbra sem tudom megérteni azokat akiknek sok szenvedéssel jár a leszokás - szerintem több kárt okoznak ezzel a kellemetlen "játékkal" maguknak. Na persze most a fejemhez lehet vágni a fekete keretes szövegek tartalmát, amelyekben nem is kételkedem.
Neked tényleg szívügyed lehet ez a leszokás-téma, lehet nem tetszik az ötletem de én a helyedben egy új nick nevet választanék,-) Remélem nem haragszol [ez inkább csak egy kis vicc volt:], tudom nem szívesen válik meg az ember megszokott nick-nevétől, ez nekem is nagy "gondot" okoz (persze nem itt).
...Igen tényleg írtad! Esetenként nem = esténként:-))
Valószínűleg akkor ezután sem lesz semmi gondod, ha eddig aránylag könnyen ment! Hát igen, ilyen egy erős jellem:-))
Én most egy kicsit hullámvölgybe kerültem, pedig már a "hatodik hónapban vagyok"....:-(( ))
De igyekszem, igyekszem, nagyon igyekszem, mert ez már túl hosszú idő ahhoz, hogy csak úgy eldobjam magamtól és megint visszaszokjak...:-))
További kitartást azért Neked is! Persze ez inkább már nekem szól nem is neked:-)