Keresés

Részletes keresés

N.21 Creative Commons License 3 órája 0 0 16468

Elrontottam sajnos, ez van. De amugy is, arctalan legiosok evrol-evre jonnek-mennek, ki emlekszik rajuk, ki tudja a nevuket? :)

 

Azt se tudom milyen Sinovec volt az, akit most kuldtunk el... :) 

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16467)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 15 órája 0 0 16467

Egyébként bárcsak egy Jokics-unk lenne. (Nekünk Jukics-unk van:) )

Előzmény: N.21 (16464)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 15 órája 0 0 16466

Pont nekem is Horváth Maci és Révész Ádám hasonlósága ugrott be.
Nagyon kell egy ilyen ember a csapatban, aki biztatja és hajtja a csapattársait. 

Előzmény: N.21 (16464)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 15 órája 0 0 16465

Ez most itt ma este csapat volt. Küzdöttek, hajtottak egymásért. Végre senki unott fejét nem kellett nézni. 
Ez az amikor mindenki beáldozza magát a csapatnak. Helyenként elképesztően jó védekezés volt, pláne amikor utána könnyű leindításból pontot szereztünk. Ha mindig így játszana a csapat, és kikapnánk, akkor egy szavunk se lehetne. Ilyen amikor a legelejétől a légvégéig fejben is ott vagyunk a pályán. Gratulálok Mindenkinek!!! De jó lenne Pécsen/Pécsett is nyerni. :)

Előzmény: klima_fan (16463)
N.21 Creative Commons License 16 órája 0 1 16464

Roli brutal dupla-duplat tett most oda, Krnjajski mai teljesitmenye alapjan szerintem a bajnoksag top3-as u23-asa. Revesz ezzel a lelkesedessel nagyon sokat tud adni a csapatnak, ez volt anno Horvath Marci hozzaadott erteke is. Milisavljevic is olyan jatekot mutatott, ami abszolut huzoembere teszi, nagy szep golpasszaivoltak. Rivers kulcspillanatokban szerzett triplakat es lepattanoban is eros volt erzesem szerint. Jokic-tol is lattam szep dolgokat, nem egy Spica, de illik a csapatba.

 

Ma egesz meccsen sikerult ugy dominalnunk, mint a Szeged ellen az elso felidoben, osszesegeben jol jatszottunk. 

 

Adam szerintem most jol es idoben reagalta le a meccs esemenyeit.

 

 

Szep volt fiuk, gratulalok a gyozelemhez!

 

 

Pecsre menjunk ezren, es akkor lehet belole valami hangulatka a Lauberben! :) 

klima_fan Creative Commons License 17 órája 0 2 16463

Na ez már valami volt, Roli brutálisat hozott, mindenki odatette magát. Ha ebből csapatot gyúrunk, akkor azért talán lesz valami. Ehhez meg edző kell.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 1 napja -1 0 16462

A helyére jön valaki, vagy megint spórolunk a következő csúcs szezonra?!? 

*Jason Bourne* Creative Commons License 2 napja 0 1 16461

Sinovecnak megköszönték az együttműködést.

Tocy92 Creative Commons License 2 napja 0 0 16460

A felelősség az övé, de a játékosok nem csinálták azt, amit mondott nekik :D:D:D:D:D Istenem...

N.21 Creative Commons License 2 napja 0 0 16459

Fekete Ádám, a Kaposvár vezetőedzője: Óriási csalódás az a teljesítmény, amit nyújtottunk. Csapatként nem úgy működünk, ahogy kellene. A második félidőben a Szeged védekezést váltott, és ugyan azt próbálták, mint a Körmend. Készültünk erre és megbeszéltük, hogy mit kellene csinálni ez ellen, sajnos megint nem azt csináltuk. A felelősség az enyém, de így nagyon nehéz, ha nem akarunk hinni abba a szisztémába, amit nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabb kosárlabda szakemberek. Mégis valami mást szeretnénk. Napról-napra ebben is előre tudunk lépni, de jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy a játékosok elhiggyék, hogy mi az ami szükséges. Ez nem egy óriási nagy dolog, de ezt mindenkinek el kell fogadni és ez alapján kell kosárlabdázni. Amiatt, hogy ez nem működött az önbizalmunkat is elvesztettük. Olyan szituációkban hibáztunk, ami elvárható lenne, hogy kosarat szerezzünk belőle. Hiába védekeztünk jól, 51 ponttal nem lehet mérkőzést nyerni.

 

bb1.hu

TYHilton Creative Commons License 2 napja 0 2 16458

Évek óta nulla szakmai munka folyik. Melegítjük az edzői stáb seggét eredmény nulla, a Stojan féle tavalyi hároméves tervnek nevezett komédiát már ne is említsük. 

 

Bármi történik semmi következménye,csak magyaráznak, hogy megyünk tovább, majd legközelebb szerencsénk lesz, idő kell még, stb. Arról nem is beszélve, hogy a szurkolók irányába a tájékoztatás a nullával egyenlő. A Monok érában legalább volt valamiféle párbeszéd a szurkolók és a csapat között.

Előzmény: Tocy92 (16457)
Tocy92 Creative Commons License 2 napja 0 2 16457

Sinovec szerintem a jéghegy csúcsa csak, itt nulla szakmai munka folyik, az utóbbi két meccsen ez szerintem kiderült. Az, hogy Sinovec idekerülhetett, az szintén persze egy elbaszott szakmai döntés (valakié), de ha ő egy percet sem játszana, akkor is bőven elég lenne ez a keret ahhoz, hogy 14-nél több pontot dobjunk egy félidő alatt.

Kaposvári01 Creative Commons License 3 napja 0 0 16456

Sinovec go home...

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 3 napja 0 0 16455

Sinovec:
4 meccs alatt
22 rádobás 3 kosár 14%-os mutató
ebből 15 hármas kísérlet és 3 kosár 20%-os mutató
És ezért pénzt kap.

Ki volt az a tudatlan, aki őt le merte igazolni?!?
15-ből 3-at a félpályáról is bedobnék bass*a meg!!! Ingyen... 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 3 napja 0 0 16454

Erre már nincsenek szavak!
Már dühöngeni is felesleges, mert már hozzászokhattunk ehhez a teljesítményhez, és ennek ellenére sem történik soha semmi.

Csak egyvalamit fűznék hozzá, de nem is a meccshez, hanem az elmúlt évekhez:
Hogy a bánatos p*csába nem tudunk már kitalálni valami figurát az utolsó 10-20 másodperces támadásokhoz?!?
Valaki pumpálja a labdát, majd a vége előtt 7-8 másodperccel nekiindul, bele a tömegbe, ahonnan eldobni nem tudja, és kipasszolja (vagy eladja) valakinek, akinek 1 másodperc alatt el kell dobnia. Nem is emlékszem utoljára mikor volt az, hogy egy ilyen végjátékot ponttal tudtuk volna befejezni.
Vicc!!! Csak sajnos nem nevetünk.
Mi miért nem tudunk soha leigazolni egy ilyen Dickey-szerű centert valahonnan?!? 
Nem technikásnak kell a palánk alatt lenni a mai magyar kosárlabdában, hanem atletikusnak, aki szinte letépi a levegőből a labdát, vagy átugorja az ellenfelet. Nem kell 20-30 pontokat dobnia, de szarják össze tőle magukat a játékosok, amikor azon gondolkoznak, hogy bevigyék-e ziccerbe a labdát.


Tocy92 Creative Commons License 3 napja 0 2 16453

A szünetben be akartam írni ide, hogy na ez már valami, játék, sebesség, gondolkodás, van csapatunk! Aztán jött ez a második félidő, ami még a körmendit is alulmúlta. Nem lehet mindig mindent Ádámra kenni, de ez elképzelhetetlen, hogy egy edző egy 11 fős rotációval 20 perc alatt nem talál ki semmit arra, hogy mit is kéne csinálni, amikor a Szeged felrakja ugyanazt a védekezést, amit hétvégén is megkaptunk. Egyszerűen érthetetlen. Nincs is kedvem szidni. Csak azt nem értem, hogy most akkor miért nem jönnek a fekete pólók, meg a tüntetés... mondjuk vele kapcsolatban eddig sem értettem... illetve igen, de...

Fakéz1 Creative Commons License 3 napja 0 0 16452

Fekete takarodj!!!

N.21 Creative Commons License 3 napja 0 0 16451

Emberanyag van, utobbi evekhez kepest talan a legtobb, edzo nincs. 

 

A masodik negyedben megmutattak, hogy mit tudnak / mit tudnanak, extra vedekezes, lepattanok itt is ott is, sebesseg, jo jatek.

 

Aztan osszeomlas a 3-4. negyedben, ha 7+7 pontot dobsz, akkor vedekezhetsz akarmilyen jol, kikapsz.

 

Adam sokadjara keptelen volt valtoztatni, pedig most le is egett a haz rendesen. 

 

Ez szerintem edzobuktatas volt. 

 

Baki, Hock es Bogdan helyett egyetlen nem is "extrabb", hanem csak palyara kuldheto U23 alatti kellene, meg Sinovec helyet egy atlag legios csak.

 

Meg egy edzo. 

 

Es akkor ez a csapat a 8-10. helyert menne. Igy keszuljunk a playoutra, es biztos veszem, hogy palyaelonyunk sem lesz.

klima_fan Creative Commons License 3 napja 0 0 16450

Nulla, semmi támadás. A védekezés aránylag összeállt, de ennyi. 

Ha ez az év még így lemegy, abból nem tudom mi lesz, talán lesz akkora szerencsénk, hogy tényleg senki nem esik ki. 

De kell egy komolyabb edző, nem kell azért 5 légiós, hogy több súly legyen a kispadon.

Arról nem beszélve, hogy az utóbbi években -főleg még a régi csarnokban- a helyezés ellenére szép nézőszám volt, sokszor frankó hangulatban, na ezzel a produkcióval ezt frankón tönkreteszik. 

Elég elkeserítő, főleg, hogy Roli utolsó néhány éve erre a szarra megy el, de még így is dupla-duplát átlagol. Kecskemét ellen félve megyek. HA megyek..

Tophead Creative Commons License 3 napja 0 0 16449

Azt hittem, hogy rosszul látok! 

Katasztrófa....

TYHilton Creative Commons License 3 napja 0 2 16448

Ez a keret ennél többre hivatott ebben egészen biztos vagyok. Ha az Ádám ebből ennyit képes kihozni, akkor sokadik hattyúdala után végleg leléphetne, egyengesse a KASI életét nyugodtan

Előzmény: Surant Sil (16447)
Surant Sil Creative Commons License 3 napja 0 3 16447

Ezt a 2. félidőt valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy mégis mi történt?! Mert én csak kaparó játékosokat látok, akik elfogynak a meccs végére, valamint teljes fogalmatlanságot, hogy mégis milyen játékot (már ha van ilyen) kéne futtatni. Remélem Ádám munkakeresés közben beleírja az önéletrajzába hogy profi kosarasokkal sikerült 14 pontot dobatnia egy félidő alatt. 

klima_fan Creative Commons License 5 napja 0 2 16446

Én nem szeretek senkit sem bántani, Ádámot sem akarom, de ugyanaz van minden évben. Támadásban semmi nem látszik, olyan mintha nem gyakorolnának edzésen semmit. Teljesen igazad van, a tavalyi keretünk nagy szar volt, de az idei meg leginkább az Ivoseves évben Ádámon ment el az egész. Ugyanazt látjuk most is. 

Nyilván jó edzőt sem egyszerű leakasztani meg nem is olcsó, de a mi esetünkben lehet többet érne négy légiós egy komolyabb edzővel, mint ez.

Előzmény: Tocy92 (16445)
Tocy92 Creative Commons License 5 napja 0 4 16445

Ez a keret kurvára nem a kiesés elkerülésére alkalmas csak, simán 8-ban lehetne vele lenni, ha edző ülne a padon. De mivel csak bohóc ül, így kurva nehéz. Ez amit tegnap bemutattunk, vérlázító volt és ha most láttam volna először, nem is lennék kiakadva, de mivel hatvanhatodszor néztem végig, hogy a nyócszáz értelmetlen, lassú, semmitérő zárás után marad 4 másodpercünk, hogy valaki egy-egyben megoldja, így nem tudok mit mondani: edzőbajunk van, évek óta, kész, pont. Ez a játékrendszer, amit Ádám támadásban csináltat, már évek óta idejétmúlt, anno Raivióval, meg Markóval fasza volt, vagy amikor Puljko a semmiből dobott 5 triplát, vagy amikor Fodor zseniből megoldotta. Ezek az idők elmúltak, a kosárlabda is változott sokat, meg a keret se olyan. Nem tudunk egy sima pick-and-rollt játszani a támadóidő első hat-hét másodpercében... ha meg már ilyen sokzárásos, handoffos szart próbálunk, akkor esetleg legyen benne dinamika, lendület, hogy az ellenfélnek reagálni, mozogni, védekezni kelljen. De nem kell, csak totyogni jobbra-balra, mert olyan lassúak vagyunk, hogy az fáj. És ez nem a keret hibája, pontosan ugyanezt csináltuk két éve Lilovékkal, hónapokig néztük ezt. Ez nem azon múlik, hogy Sinovec kezéből kiesik-e a labda...

 

Mondjuk Curry nekem eddig csalódás, az első két meccsen sem volt olyan higgadt és "mester", mint ahogy vártam tőle, de azokon nem játszott azért rosszul. Na most nagyon.

 

 

TYHilton Creative Commons License 6 napja 0 0 16444

Én is abszolút bizakodóan álltam a meccshez. Mi valamennyire játékban voltunk, Körmenden komoly hiányzók és meccshiány, erre egy percig nem volt közünk a meccshez. Ilyen lassan és pontatlanul ne lehet játszani. Currynek is rém gyenge meccse volt, Sinovec is értékelhetetlen eddig, jó lenne őt cserélni, de én is biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk elküldeni.

 

Szerdai nagyon kemény menet lesz, ez a Szeged erősebbnek tűnik, mint mi, de hátha a hazai pálya jelent annyit, hogy összeszedett pontos játékkal valahogy nyerünk, ha nem akkor elég jó esélyt látok arra, hogy idén kinézhet egy playout párharc.

klima_fan Creative Commons License 6 napja 0 0 16443

Szerintem nem fogjuk elküldeni, mert talán sokba is kerülne, meg nem is tudunk helyette jobbat. Pedig látszik rajta is, hogy nem érzi jól magát. 

Teljesen esélytelenek és súlytalanok voltunk. Ez alapján félek a szerdától.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16442)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 6 napja 0 0 16442

Ezt a meccset meg sem akartuk nyerni. Így elkezdeni egy meccset?!? Mintha csak bábuk lettünk volna. Ilyen hazai dobószázalékkal nem lehet mit kezdeni sajnos. Szeged ellen mindent meg kell tenni. Én nem érzem rossznak a csapatot, de nagyon pörögni kell a legelejétől fogva, mert ez így nulla. Várható szerintetek egy Sinovec csere vagy elküldés?

klima_fan Creative Commons License 6 napja 0 0 16441

Emiatt voltam olyan bátor azt gondolni, hogy nyerhetnénk is. De igazából az első negyedben látszott, hogy szinte esélytelenek vagyunk. 

Na így lesz igazán kemény a szerdai meccs..

Előzmény: N.21 (16440)
N.21 Creative Commons License 6 napja 0 0 16440

Vegulis csak egy honapja nem jatszottak edzomeccset sem, es kulcsjatekosok hianyoztak toluk, sikerult is alig huszpontos zakoval zarnunk a meccset. 

Előzmény: klima_fan (16439)
klima_fan Creative Commons License 2020.10.17 0 0 16439

Azért ettől még akár nyerhetnénk is.

Szerdán meg a Szeged ellen nagyon fel kell kötni a nacit, nem kicsit jó csapat..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!