Keresés

Részletes keresés

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 15 órája 0 0 15974

Saját fiatallal? Hát hajrá... Igazából Benin és Gergőn kívül nem nagyon látok a többiekben tüzet. Zalán is amikor lehetőséget kapott, csak elvolt a pályán, de különösebb akarást a "kötelezőn" kívül nem láttam benne (az alsóházi meccsekre gondolok). 

Az meg, hogy 5. legióst hozni, akkor amikor alacsonyabb költségvetéssel kezdjük az évet a tavalyihoz képest meg hatalmas baromság. (persze saját vélemény)
Bár igaz, nem tudjuk, hogy tavaly mennyi pénzből gazdálkodtunk, mert azért bőven kellett év közben perkálni a felbontott szerződések miatt. 

Más csapotok felől lehet hallani dolgokat? Amiket én olvastam, hogy...
- Voja marad Szolnokon
- Csorvási, Molnár, Halász Alba
- Rosco Allen Alba/Körmend?
- Márkó Falco
- Keller Iván Pécs
- Ruják Pécs
- Keller Ákos esélyes, hogy Falco
- Taylor (Pécs) pedig már megállapodott a Szolnokkal

Előzmény: N.21 (15972)
Tocy92 Creative Commons License 15 órája 0 2 15973

De az azért egyértelmű, hogy ha Luka nem marad, akkor azért nem, mert azt Ivkovics kikényszeríti, minden kommunikáció, ezek a félmondatok, ez az egész szerződésbontósdi erre megy ki, a többi bullshit.

 

Szép-szép ez, hogy mit csinált Pécsen meg Kecskeméten, majd ha itt is döntőzünk, akkor visszatérünk erre. Jelenleg az eddigi döntései abba az irányba mutatnak, amit lehetett is várni: tökéletes középszer, maximális diktatúra és minden téren csak az van, amit ő mond, mindenki másnak kuss.

N.21 Creative Commons License 16 órája 0 1 15972

Szavak szintjén olyasmi hangzott el, amit irtal, de szamomra az egesz anketot belengte valami ketseges bizonytalansag erzet. Egyaltalan nem olyan volt, mint az elso, meg telen. Ezert is irtam, hogy megnyugtato lenne tudni a valaszokat, ha mar nem volt / nincs ra hatarido.

 

Volt meg egy olyan felmondat, hogy ha Luka nem, akkor eloszor megprobaljuk sajat fiatallal potolni, ha nem megy, akkor esetleg lesz 5. legios szezon kozben valamikor.

 

 

 

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (15971)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 16 órája 0 0 15971

Azt meg tudja valaki erősíteni, hogy Luka marad-e vagy sem?
Roliban és Gegében biztos vagyok, meg talán Beni és Gergő is marad.
Ha Luka is elmegy, akkor tényleg megint szinte a nulláról kezdhetjük az egészet. :(
Lecso, Tocy, N.21, bárki bármit is tud? :)

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 17 órája 0 1 15970

Előzmény: Ivkovic15 (15968)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 27 órája 0 0 15969

A kérdés az, hogy nekünk meddig kell még várnunk, hogy újra értékelhető szezont, netán elődöntőt/döntőt tudjunk játszani.

Szerintem minden elismerést megérdemelnek a kaposvári szurkolók, mert a végsőkig kitartott a csapat mellett. Rászolgáltak már egy sikeres időszakra.

 

Előzmény: Ivkovic15 (15968)
Ivkovic15 Creative Commons License 28 órája -7 0 15968

Mikor Pécsre kerültem szakmai igazgatóként, gyenge alsóházi csapat volt a PVSK. pár éven belül döntőt játszottunk, a kupát pedig megnyertük. Mikor Kecskemétre kerültem , előtte konkrétan megszűnt a kosárlabda!!! mert az Univer kivonult,  nem volt semmi, se játékos, se csapat.Pár  éven belül stabil klub lett és nem mellékesen ott is döntőt játszott a csapat a bajnokságban és a kupában is. Szolnokon számtalan bajnoki cím,  kupa arany , nemzetközi kupa sikerek, Champion League  főtábla.

kérdés?

N.21 Creative Commons License 1 napja 0 1 15967

És azért az is jó lenne, illetve megnyugtatóbb talán a szurkolóknak, ha elkezdenénk bejelentgetni, hogy ki is marad, ha már ugye az adott játékos első pillantásából tudta, hogy mi lesz a válasza, és nincs rá határidő.

N.21 Creative Commons License 1 napja 0 2 15966

Mondjuk bennem az is ott motoszkál, hogy azok a magyarok, akik nem fogadják el a szerződésbontást és az új feltételeket, mert hiszen ez szívük joga, és nyilván lesznek feltételeik a közös megegyezés során, ami valószínű ugyanúgy fájni fog a Klubnak, mintha egyoldalúan mondanánk fel az adott szerződést, na szóval az ilyen játékosokra ugye nem lesz rámondva, hogy"áruló", meg hálátlan, meg nem fontos neki a kaposvári kosárlabda...?!

A Matróz Creative Commons License 1 napja 0 0 15965

De voltak, miért?

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (15964)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 1 napja 0 0 15964

Kérdések nem is hangoztak el az ankéton? :O

gezag171 Creative Commons License 1 napja -5 0 15963

Nem értem a nyavajgást. Évekig a M.éra alatt azt tülköltétek, hogy minek erőlködünk középszerű alatti célokkal és eredményekkel, be kell áldozni egy évet, csapatot kell építeni, építkezni kell. Most jön ez az év. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarnak rájátszásba kerülni, nem is volt ilyenről szó. Arról volt szó, hogy ne (CSAK) a pénz legyen a motiváció a MAGYAR játékosoknál, hanem valamennyire a klub, a város és a kosárlabda iránt tanúsított alázat, megbecsülés is. Meglátjuk mi sül ki belőle, én jónak látom azirányt. akinek ez megfelel, úgyis marad, akinek meg nem az csak hadd menjen.

Tocy92 Creative Commons License 1 napja 0 2 15962

Majd megyünk női röplabdára, ott legalább történik valami. De hogy ettől a kommunikációtól és ettől a csapattól nem lesz tele a csarnok kosármeccsen, pontosabban félig se (sőt), az tuti. Pfejj. Hazudnak a pofánkba. Vagy inkább hazudik ő, egy személyben.

A Matróz Creative Commons License 1 napja 0 5 15961

Tegnap elmondta, hogy "generál manager" lesz (így ejtve) nem szakmai igazgató, mert annál többet fog ő tenni.

 

Ja, nem tudom, hogy ezt most le lehetett-e írni, vagy csörren a telefon és/vagy jön a fekete mercedes.

Előzmény: Tocy92 (15959)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 1 napja 0 0 15960

"az elmúlt szezonhoz képest alacsonyabb költségvetés mellett kell eredményesebb csapatot kovácsolni"

Ez valami vicc már megint?!? Mert én nem nevetek.

Én még anno valami "brutális" támogatásról hallottam, hogy kapni fog a csapat, és ezzel együtt képesek leszünk egy bajnokesélyes csapatot összehozni.
Tudom, hogy a Pécs meneteléséhez kellett szerencse is (Jászberény/Szolnok a végére elfogyott), de nem akarom elhinni, hogy annyival több pénzből gazdálkodtak, hogy ekkora legyen a különbség.

Mi a cél? Merre tartunk? Ki akarunk nevelni megint játékosokat, hogy mire "felnőnek" el is vigye őket a Paks/Alba/ZTE/Falco?!?
Azt becsülöm, hogy próbálják tartani a kapcsolatot a szurkolókkal, de aztán ennyi az össz pozitívum. 


Tocy92 Creative Commons License 1 napja 0 1 15959

De még az sincs hivatalosan kimondva, hogy Ivkovics itt bármi is "városi sporttanácsadón" kívül. Hülyének néz mindenkit, egytől egyig. Ki mennyi pénzt merne feltenni arra, hogy Ádám és Puska a szezon közben lemond?

drive. Creative Commons License 1 napja 0 1 15958

Ivkovicstól vársz te valamit ami pozitívum? Ahol megjelent csak romok maradtak és Kaposvár is szépen halad ebbe az irányba.

Előzmény: Tocy92 (15956)
TYHilton Creative Commons License 1 napja 0 1 15957

Sajna elég nagy a kupleráj ezekből a hírekből kiindulva...

Tocy92 Creative Commons License 1 napja 0 0 15956

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2019-06-18/uj-megallapodasok-a-jatekosokkal

 

Továbbra sem értem, hogy mi történik, de kíváncsian várom, hogy a jó Sztojan ténykedése alatt mikor jön az első olyan hír, ami pozitívum.

Dcswiss Creative Commons License 2 napja 0 0 15955

Senki nem volt az ankéton, senki nem ad tájékoztatót, mi hangzott el ott???!!!!

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 3 napja 0 1 15954

A holnapi ankétról legyen majd szíves valaki egyből írni. Sajnos nem leszek a városban, hogy el tudjak menni. Előre is köszi mindenkinek.

Kengyel13 Creative Commons License 2019.06.07 0 0 15953

Váradit lehetett hallani, hogy Szolnok! Erre a szombathelyiek írták, hogy biztos marad. Ezek pletykák.

A másik probléma, hogy sok játékos a csapatánál belengeti a "vinne a ...", mire emelnek egy kicsit a fizun. (Simi effektus)

Előzmény: Tocy92 (15952)
Tocy92 Creative Commons License 2019.06.07 0 0 15952

Kíváncsian várom én is, hogy mi lesz, egyelőre ugye még az se hivatalos, hogy Sztojan A Minden (pedig ez teljesen egyértelmű már jó ideje, az első ankét óta), az meg pláne, hogy Halász és Harazin megy, szóval a már régóta lebegtetett Dramicanin pl. nem tudom mikor lesz az :D Vagy majd bejelentjük egyszerre, hogy oké, érkezők, távozók, így leszünk, szevasztok :D 

 

Pletykaszinten hallani persze továbbra is Váradit, de Sztojanon kívül a világon semmi nem vonzaná ide őt (sem). Az ilyen jellegű pletykákat persze szeretjük terjeszteni, meg komolynak beállítani, hiszen extra pozitív dolog lenne például ő, de a realitás nem ez sajnos. De persze szeretnék meglepődni :) 

TYHilton Creative Commons License 2019.06.06 0 0 15951

Világos :) igaziból mondhattam volna bárkit, tök mindegy nem is a név a lényeg. Hanem, hogy rengeteg rengeteg pletykát lehetett hallani a korábbi években is kisebb nagyobb játékosokról, hogy megkerestük jó eséllyel jön stb. Aztán látjuk hogy az elmúlt 5 évben hány olyan magyar jött aki érdemi erősítést jelentett.

 

Persze nagyszerű lenne akár Szilit vagy Voját hazahozni, de én nem látom ezen igazolások realitását, igaz nem is tudunk semmit a tárgyalásokról, de kíváncsian várom a fejleményeket.

Előzmény: HDO (15948)
N.21 Creative Commons License 2019.06.05 0 0 15950

Halásszal és Harazinnal mi a helyzet, sikerült szakítani velük? 

N.21 Creative Commons License 2019.06.05 0 0 15949

Aki A-t mond, mondjon B-t is!! :)

Előzmény: Lecso11 (15946)
HDO Creative Commons License 2019.06.05 0 0 15948

Bán szerintem tuti nem. Opciós szerződése van nálunk a következő szezonra. Másrészről nálunk a büdzsé nagy része a légiósokra fog elmenni (gondolom én, illetve ahogy hallani vagy 4, vagy 5 légióssal számolunk), nem hiszem, hogy a megugrott árfekvésű magyarokra túl sok jutna. Plusz a rájátszásban Tibi egész jól muzsikált, hülye lenne nem hosszabbítani. Aztán persze ez csak az én logikám, pár héten belül kiderül, hogy mi jár a döntéshozók fejében. :) 

Előzmény: TYHilton (15945)
TYHilton Creative Commons License 2019.06.05 0 0 15947

Persze titkon én is bízom benne, hogy talán valami nagy hal a mi horgunkra is akad, ezért főleg rossz, hogy semmi hivatalosat nem tudni, az eltelt egy hónapban amióta befejeztük a szezont. De nyilván meg kell azt várni, míg teljesen vége a szezonnak az utána indul a mandula

Előzmény: Lecso11 (15946)
Lecso11 Creative Commons License 2019.06.05 0 1 15946

Én arra tippelek, hogy egyik sem lesz:)

Előzmény: TYHilton (15945)
TYHilton Creative Commons License 2019.06.05 0 0 15945

Aztán ezekből a nagy nevekből nehogy Mészáros Máté legyen Kecskemétről meg Bán Tibor Oroszlányból... 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!