4 alapemberünk hiányzott, és szerintem Luka sem volt még mindig 100%-os. Az ilyen vereségek sajnos benne vannak. Teljes kerettel szerintem nincs sok esélye ellenünk egyik csapatnak sem. A Nyíregyháza meg a kupában mutassa meg, hogy mekkora sztár. Ritka egy unszimpatikus csapat, szinte végig pofáztak mindenért, pedig a meccs 3/4 részében nekik kedveztek a bírók. Hajrá Kapos!
Innentől kezdve, hogy zsebben a második vereség, jó lesz mindenkinek összekapnia magát és kettőzött erővel nyomni, még mielőtt nagyon elkényelmesednénk.
Ide biztos ne hozzàk Polgárdyt. Normális csapatban nem él meg. Őnzöbb mint egy amerikai. Mafc se sokat ér vele, hiába dob 30pontokat mikor kapnak róla 50et.
Komoly ami ott zajlik. Polgárdy one man showján kívül a kupameccsen sem mutattak semmit és a stat alapján ma sem lehetett nagyon másként. Két kulcsmeccs volt a héten nekik és teljes szétesés. Azért szezon közben, benne az alapszakasz második körében olyan restartot nyomni nem lesz egyszerű, mint amiről nyilatkozott a meccs után.
Igen, ez abszolút benne van. Az sem lenne meglepő, ha vasárnapig még több megbetegedés lenne a csapatban. Betegen, 5-6 órát utazni oda majd vissza közben még kosarazni is, az nem egyszerű.
Tegnap úgy nyertünk nagyon siman a MAFC ellen 30 ponttal, hogy szerintem helyenként nem is volt se jobb a játékunk, illetve igazán nem is voltunk jók sem.
Tetszett viszont Polgárdy oneman showja a túloldalon, el tudnám viselni, ha nálunk játszana, akár az A-ban is majd.
Antalics fixen sérült, látszott a mozgásán, a pályán lévő rövid idő alatt is észrevehetetlen volt. Luka reméljük lesz, mert nélküle jóval gyengébbek vagyunk. Szőke ugye a legutóbbi hazai sérült meg és még úgy is visszatért a pályára. Talán egyik sem súlyos, a hiányuk reméljük inkább csak annak szólt, hogy a zöld csoportos szinten játszó TF volt az ellenfél.
Bálint és Luka vajon felépül a MAFC elleni rangadóra? Nagy szükség lenne rájuk. Gratulálok a mai győzelemhez! Remélem senki nem sérült meg, Antalics meglepően kevesett játszott ma.
Az biztos, hogy a 2024. év, az elmúlt évek legmozgalmasabbja volt és sajnos abszolút negatív viszonylatban. Teljes kilátástalanság és eredménytelenség az A csoportban, aminek meg is lett az eredménye. Ezt már ezen a fórumon bőven kitárgyaltuk, nem is akarok újra belemenni. Engem az továbbra is zavar, hogy a felelősök pozícióban maradtak, de majd akkor hátha komolyabban veszik a feladatot.
2025. év ennél csak jobb lehet egy bajnoki címmel és kupagyőzelemmel, bízom abban, hogy teljesülni is fog és újra falragyog a nap a kaposvári kosárlabda között.
Kívánom, hogy legyünk méltó házigazdája a Magyar Kupa hétvégének is és főleg jussunk is be a Hepp döntőjébe.
Voltak jó momentumaik, távolról veszélyesek voltak, de abszolút kézben tartottuk a meccset. Hiányzók sajnos megint voltak, főleg Antalics és Markovics akik az aktív rotációból hiányoztak, de gondot most ez sem okozott.
A csapat stabil, a keret bő, az eredmények jönnek, jó úton haladunk a célok eléréséhez. Még csak két meccs az előnyünk az első helyen, ha az alapszakasz második felét is hasonló mérleggel nyomjuk le, akkor biztos, hogy még nagyobb előnnyel tudjuk zárni az alaszakaszt.
Lóránt nagy erősítés a MAFC-nak ez nem is kérdés, főleg velünk szemben, akik gyengén állunk magas poszton. Hepp kupában gyorsan ki is derül majd, hogy mire megyünk ellenük, de ha már idehoztuk a kupadöntőt, akkor foggal körömmel kell menni a győzelemért.
Lóránt elsö mecse a mafcban 17 pont 6 böl 5 dupla dobott,tripla 4böl 2 ment be 10 dobásából hét ment be és leszedett hat lepatanót 20 perc alatt 26 val jegyzet
Jó kis összerakott csapat volt ez a Tarján, ha idegenben lett volna a tegnapi, szerintem megfaztunk volna. Hianyzott Markovics nagyon, szerintem ő a csapat vezére.
Az elso kor 10/1 lett, gratula hozza a csapatnak! A masodikban 8 hazai lesz, kell az alapszakasz 1. a végére, gondolom a MAFC is be akar jelentkezni a feljutasert, nem veletlenul erositenek.