Keresés

Részletes keresés

Kovács 1997 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 48

Hellósztok Lengyelországba keresnénk munkát jobban Gdańskban tudtok ajánlani valamit ?

dolfi81 Creative Commons License 2017.10.03 0 0 47

Sziasztok! Ha külföldön dolgozol vagy dolgoznál de nincs szakmád tanulhatsz online, a tanfolyam hossza rajtad múlik. Tobbet ér mintha a piacon vennél egy okjs bizonyítványt. 06209605880 vagy info@kepzes.eu

www.kepzes.eu

Jannek Creative Commons License 2017.08.27 0 0 46

Szép napot mindenkinek acsokat keresek FInorszagi munkára hosszú távon munka szerződés finn havi kereset 2000 euró havonta brigádot is várok együtt embernek kell beszélni angolul elég tél+37258311388 vagy skype henap.janoa

ifj. Pál István Creative Commons License 2017.03.06 0 0 45

Bonyhádi kőműves brigád keres Ausztriában vagy Svájcban munkát.

Érd.:

Pál István

06-30/431-8851

D.Gábor82 Creative Commons License 2016.08.24 0 0 43

Sziasztok! Valaki hallott már a Maka Gmbh.-ról? Ha valaki tud valamit írjon  már vissza nekem mielőbb ha lehet. Előre is köszönöm.

Zoli.Bp Creative Commons License 2014.10.17 0 0 42

Szia!

Keresek egy lányt 18-30 éves kor között aki jönne velem Ausztriába,Graz városba egy étterembe dolgozni mert nincs most barátnőm,és amit ajánlottak munkát Grazban oda csak most párt vesznek fel dolgozni.Szerintem a szállás miatt.Tehát nekem egy kamu barátnőre van szükségem,és teljesen szex mentes!
Az osztràk tulajdonosnak 27 ètterme van már ès az a tapasztalata,hogy a párokkal van a legkevesebb gond,azok maradnak hosszú tàvra.Egy baràtom bátyja a barátnőjével dolgozik az osztrák tulajdonosnak az egyik éttermében már több mint három éve ők ajánlották. Osztràk bejelentés,nincs magyar közvetítő! Kezdès október 27-én. 1000 euró+szállás+étkezés,osztrák munkatörvénykönyv szerint jár minden. Ha beszélsz társalgási szinten németül akkor kiszolgálás ételt,italt a munka és ebben az esetben a fizetés is több, ha nem beszélsz németül az nem gond picit sem, nyelvtudàs nèlkül a munka az asztalok rendbentartàsa. Sürgős mert választ kell adnom két napon belül. Küldj fotót és röviden írj magadról mert a kölcsönös szimpátia nagyon fontos lesz, mivel egy lakásban kell majd laknunk.  E-mail:szentirmaizoli@gmail.com Zoli

Zydeco99 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 41
Gasztro Job Creative Commons License 2014.08.17 0 0 40

Szeretnél külföldön dolgozni de nem tudod hol kezdj hozzá?

Ezért vagyunk mi, a Gasztro Job, hogy teljes nyelvi alappal és szakmai tudással tudj neki indulni!

Keress minket bizalommal, bármilyen kérdésben szívesen segítünk!

Hegedüs Krisztina tel.: +36 30 289 9721

E-mail: hegeduskrisztina1225@gmail.com

Állás keresési tanácsa Creative Commons License 2014.08.10 0 0 39

Németország

Raktáros tehergépkocsi kamionsofőr jogosítvánnyal

Cégünk németországi telephelyére Münchenbe keresünk 5 fő raktáros-tehergépkocsi vezetőt.

Feladatok:

- Raktári teendők ellátása

- Tehergépkocsival történő szállítás

- Beérkező áru mennyiségi és minőségi ellenőrzése és átvétele 
- Áru összekészítése, szállítólevél kiállítása 
- Raktári rend fenntartása 

Feltétel:

- Német nyelvtudás

- C+E kategóriás jogosítvány
- Egészségügyi alkalmasság

Előny:

- Raktározásban szerzett tapasztalat

Kínálunk:

- Németországi versenyképes jövedelem 
- Munkavégzéshez szükséges korszerű tárgyi feltételek 
- Kellemes németországi munkakörnyezet

További információkat csak az állásinterjún tudunk adni.

Amennyiben Önt, rokonát, ismerősét, kollégáját érdekelheti a lehetőség, küldje el önéletrajzát.

maria.fekete1@upcmail.hu

Cooper AoNang Creative Commons License 2014.08.04 0 0 38

Munka- és karrierlehetőség Thaiföldön:

http://cooperbudapest.typepad.com/blog/2014/08/eladó-az-életem.html

Nagy Andrea Nárcisz Creative Commons License 2014.06.27 0 0 37

Esküvői ruha varrására keresek varrónőt Írországba. Kezdő fizetés 6.50 font/óra , próbaidő után 6.60-7.10 font/óra. Heti 35 óra munkaidő. Habi bónusz: 100 font. Ingyenes egészségügyi ellátás ( hamarosan  nyugdíj is lesz). Ingyenes angol tanfolyam. Szállás 220 font / hó.

Írországi forgalmas pubba keresünk Sous Chefet ( Second Chef). Angol nyelvtudás és releváns tapasztalat szükséges. Fizetés: 24000 Euró / év

e-mail: angolmunka@mlap.hu

fellenoord Creative Commons License 2014.01.09 0 0 36

Sziasztok!

Ha valaki szeretne vendéglátásban, esetleg az egészségügyben elhelyezkedni,

jellemzően angol nyelvterületen, akkor ajánlom, nekem is szereztek munkát, semmiért nem kell előre fizetni, ha valamiért kell (előfordul, de nem magas összeget), akkor csak a szerződés aláírásakor.

Nézzetek rá!

http://nav-services.com/

Holland munka Creative Commons License 2013.08.26 0 0 34

Sziasztok!

Cégünk (Artiflex B.V) keres Armaflex szigeteőket Hollandiába.

Feltételek:
- több éves szakmai tapasztalat
- VCA diploma
- Holland adószám (SOFI nr.)
- alap angol vagy német vagy holland nyelvtudás

Előny:
- jogosítvány, saját autó

Amit adunk:
heti fizetés bankszámlára utalással + szállás + km költségtérítés saját autóra

Akit érdekel a munka, az jelezze itt nekem vagy az a.csipke@rtiflex.com e-mail címen.

hééé... Creative Commons License 2013.08.14 0 0 33

Szia. Lehet tudni, hogy milyen munkát kerestél? Mosogatás, takarítás?

Én is mennék ki, s kicsit tanácstalan vagyok. Munkaközvetítőre gondoltam, de nem találtam róluk jót.

Előzmény: npvali (32)
npvali Creative Commons License 2013.08.08 0 0 32

Hm, azért ez érdekes. Rengeteg munka van kint. Nekem 2 hét alatt sikerült találnom és negyedik nekifutásra. Persze senki nem ugyanazon a szinten tud kezdeni, mint amin otthon volt.

Egy viszont biztos: itthoni munkaközvetítőkkel tilos szóba állni.  A tavozzangolosan.hu és EU work-öt és társait el kell felejteni nagyon gyorsan.

Előbbi ráadásul csúnyán drágán ajánlja azokat a szolgáltatásokat, amit pl a londonimagyarok grátisz adnak a szálllás mellé.

EU work ingyenes, de katasztrófális az ügyintézésük.

Mindent el tudtam intézni magamtól neten turkászva és állandóan kérdezve.

Előzmény: a harang népe (29)
tengereczki pál Creative Commons License 2013.07.29 0 0 31

Costin Lóránd Mihály,álnevén Pályer Tibor...svájcban,ausztriában,németországban románként,magyarnak adja ki magát,így dolgoztat magyar gipszkartonosokat,festőket,majd eltűnik a pénzükkel!

Szárazépítők figyelem,mindíg van egy aktuális bűntársa is,ennek a nevében is adnak fel hirdetéseket,az apródon...és más oldalakon is!

A fényképét simán kiadja a google,mert igen régóta folytatja a csalássorozatát.

VIGYÁZZATOK CSALÓ!!!!!!!!!!!

tothm63 Creative Commons License 2013.07.13 0 0 30

Hobli Kft.-vel Vigyázz!!!!!

HOBLI-GENERAL Kft.kivisz dolgozni Németországba,majd amikor fizetésre kerül sor 1 hónap múlva,akkor nem fizet!Azért,hogy közben dolgozz,és ne halj éhen 10-20 eurókat ad! A fizetés napja 10-e,előtte már 1 héttel felad  egy hirdetést,miszerint villanyszerelőket keres hosszútávon Münchenbe!Erre felvesz 8-10 embert dolgoztatja,majd nem fizeti ki őket! Hónapok óta így csinálja! Németh István veszi fel az embereket minden szépet és jót ígérve!!A cég ellen 7 db végrehajtási eljárás van elrendelve,melyet mindenki megtekinthet az ingyenes céginformációs honlapon:http://www.e-cegjegyzek.hu/index.html

A cég fent van a fekete listán is:http://www.feketelista.hu/

Munkaügyi Bíróságon rengeteg per van ellene folyamatban!Még a hivatalos iratokat sem adja ki a felmondás után!!!

a harang népe Creative Commons License 2013.06.23 0 0 29

Barátom lánya Londonba ment szerencsét próbálni, kitűnő angol nyelvtudással. Ja, itthon, bankban dolgozott, de nem felső végzettséggel. 2 hónap után sem talált munkát, se pasit így hazavánszorgott. A barátom felesége viszont egy kórházban kapott munkát itthon, nagyon meg van elégedve:)

Peter Rasi Creative Commons License 2013.06.22 0 0 28

Angliai munkak egeszsegugyi(orvosok,apolok,gyogyszereszek,kardiologusok,fizioterepista,pszihologia, stb)vegzettseggel rendelkezoknek, az angol nyelvtudas feltetel,szolgaltatasaink munkavalaloknak ingyenesek..szakmai ,angol nyelven irt oneletrajzokat a recruitment@ircltd-uk.co.uk  cimre varjuk..Tobb informacio a 0044 845 1166 368-as szamon vagy a ceg website-jan : http://www.ircltd-uk.co.uk/

Kata196704 Creative Commons License 2013.05.02 0 0 27

Sziasztok!

Tud valaki valamit erről a névről,illetve cégről!

Solymos Csilla, a Telecomex Kft.

Minden segítséget előre köszönök!

Edemis Creative Commons License 2013.04.05 0 0 26

Sziasztok!

Én Tenerifére vagy Dél-Spanyolországba szeretnék menni dolgozni, szerencsét próbálni. Valakinek van tippje, hogy hogyan induljak el?

eztneválaszd Creative Commons License 2013.03.27 0 0 25

Sziasztok!

Angliába dolgozni akaró emberek figyelmébe ajánlom!

Ezzel a céggel ne foglalkozzatok!!!

http://www.manchester.co.hu/

NEM KÖZVETÍTENEK MUNKÁT, CSAK LAKÁSOKAT ADNAK KI!

Néha napján elvisznek egy-egy regisztrációra, csak azért, hogy megmutassák, dolgoznak.

Én már több mint két hónapja itt vagyok, ezelatt összesen dolgoztam 13 napot. Ráadásul regisztrációs díjat is kérnek, ami Angliában TILOS! Most ott tartok, hogy bármelyik nap az utcára kerülhetek, mert nem tudom fizetni a lakbért.

A képeken szereplő lakásoknak köze sincs a valósághoz, 10-12 fő lakik egy házban, 1-2 fürdőszobának titulált helyiséggel és jó esetben nem vizesek a lakások.

Most másik cégen keresztül talán kapok munkát, arról is beszámolok később.

nyuszko7 Creative Commons License 2013.02.22 0 0 24

Sziasztok!

Ismeri valaki az Eu- Work-öt? Mik a tapasztalatok? Megbízhatóak? Vagy felejtős?

Előre is köszönöm!

Ha valaki tud Ausztriába, vagy Németországba gyári munkát, akkor írjon! Köszönöm!

karce89 Creative Commons License 2013.02.02 0 0 23

Leendő diplomamunkám kutatásához hozzájárulva megkérek minden kedves segíteni vágyó fórumozót, hogy szánjon a kérdőívre pár percet, amennyiben tervezi, vagy csupán szeretne kimenni külföldre dolgozni. Köszönöm! 
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/615547518/

golfdva Creative Commons License 2012.08.04 0 0 21

Szép estét!

A mai nappal végleg elhetároztam,hogy elhagyom a munkahelyemet amint lehetőségem nyillik rá ...jelenleg az elhíresült Jabil Kft-nél dolgozom de meguntam azt,hogy soha sem az számít amit tudsz,sokkal inkább az,hogy miként tudsz mások eltiprásával előbbre jutni.

Sajnos idegen nyelvet nem beszélek-a makogást nem nevezném annak-és szakmám sincs,mindezek ellenére már voltam ,kereskedő,takarító,gumis,építésvezető szerű valaki,felszolgáló,sütöttem lángost palacsintát.....sok ebből csak idény munka volt.

Szivesen dolgoznék egy külfüldi autóbontóban vagy szervízben mivel a hobbym az autószerelés,de nem riadok meg az építőipartól sem,belsőépítészet,kert rendezés vagy valami b-kat.jogosítvánnyal és vagy 2 millió km-tel a lábamban sofőri munkát,de végül is jöhet bármi ami a 87ezres kézhez kapott fizumnál jobb.

Én sem kérem ingyen a segítséget de mivel nekem sem fizetnek előre a semmiért így csak is indokolt esetben adok ki pénzt,de sikerdíjat nagyon szivesen fizetek!

45 éves férfi lennék egy 17 és egy 6 éves gyermekkel egy régi vw golffal-öreg de megbízható,az autó is :))

Köszönöm,a mail címem a nickemnél.

brothers71 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 20

Kedves fórumozók!

1, Először telefonon érdeklődtem, egy úrral beszéltem telefonon először, elmondta a felvilágosítást, amit végighallgattam. Később átgondolva az egészet visszahívtam- megint csak érdeklődve- az információ hasonló volt, lényegében ugyanaz! Pár nap elteltével újra telefonáltam, hogy nem e találkozhatnánk személyesen?! Korrekt tájékoztatást kaptam egy vezetékes telefonszámmal, hogy időpont egyeztetés végett érdeklődjek ott, de természetesen van lehetőség.

Másnap telefonáltam a megadott irodai számon, ahol készségesen egy hölggyel beszéltem, és 2 nap múlvai időpontot beszéltünk meg.

2, A megadott időpontban megjelentem az irodában. Nincs rossz helyen a Fő téren van, Kapuváron szinte a belváros. Minden normálisnak tűnt. Személyesen készségesen fogadtak, az információ itt is ugyanaz volt. Vittem magammal német nyelvű önéletrajzot, próbáltam segítséget kérni, hogy ez így jó- e, a hölgy gonosan átnézte, adott tanácsot, sőt több helyesírási hibát, nyelvtani hibát észrevett, és jelezte. Perfekt német egyébként, ahogy én észleltem. (közben telefonhívása is volt, ott is németül beszélt, kicsit beszélek én is, így pár dolgot megértettem- valami jelentkezőkről volt szó, hogy a kiküldött 6 ember közül 4- et alkalmaznának).

Szóval minden egyeztettünk, mindenről felvilágosítást kaptam, így - mivel volt személyes találkozás is- minden kérdésemre kaptam kielégítő választ, szerződést kötöttünk.

18.000 Ft-ot kértek előre, számlát is kaptam róla- mikor kérdezte, hogy milyen névre írja a számlát, próbálkoztam, hogy nem kell nekem számla...- rögtön szólt a hölgy, hogy itt minden esetben minden bevételről számla készül, így kaptam is! KORREKT! (sok helyen már biztos mondták volna, hogy rendben...).

A német nyelvű önéletrajzot ott hagytam, de mondta a hölgy, hogy pár napon belül ki fogják a hibákat javítani, és postán el is fogják nekem küldeni a javítottat, hogy lássam.

3, Pár nap elteltével jött is a boríték, valóban benne volt a javított fényképes német nyelvű önéletrajz. Ez is rendben volt.

A helyszínen egyébként korrekt felvilágosítást kaptam, ezen kívül kaptam három nyelvű önéletrajz mintát, különböző információkat, és egy 32 oldalas komplett katalógust (egyébként 12 ország van benne) minden hasznos infóval a külföldi munkavállalással kapcsolatban.

Minden információt megkaptam!

4, Kb.: 2 hét telt el amikor megint csak levelet kaptam. Ez egy igazolás volt jó pár külföldi munkáltatóval kapcsolatban, hogy a cég hova, kinek, milyen munkára jutatta el az önéletrajzomat.

5, Ezt követően nem sok idő telt el, kb.: 1 hét telefonon kerestek egy külföldi számról, felvettem, de mivel nem tudok annyira németül- segédmunkára jelentkeztem, azt mondták nem kell német nyelvtudás- nem értettem sok mindent amit telefonba nekem mondtak. Gyorsan felhívtam az irodát, bediktáltam a számot, és kértem, hogy intézkedjenek. A hölgy készséges volt, kb.: 10 perc elteltével vissza is hívott, hogy beszélt a megadott számon egy úrral, és azért kerestek, hogy mikor tudnék kezdeni. Nagyon megörültem, és a hölgy azt is lebeszélte, hogy elsejétől munkába állhatok.

6, A megadott napon, időben jelentkeztem osztrák munkaadómnál, minden olyan volt, mint ahogy otthon megbeszéltük, semmiben igazából nem csalódtam. Fizetés, szállás, étkezés.

Azóta is itt dolgozom konyhai kisegítőként.

Ezzel a bejegyzéssel, és konkrét történettel szeretém az AnZoRo Kft. munkáját megköszönni, és ha engem kérdez valaki, én a céget csak ajánlani tudom!

Sok sikert kívánok további munkakeresőknek!

Sziasztok!

Angel 49 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 19

Sziasztok!

Találkozott, illetve volt már valaki kapcsolatban Csikós Ágnessel? Angliába (Manchesterbe illetve Chadderton/Shaw-Oldham) kínál álláslehetőséget Szeretnék sok-sok véleményt, elsősorban arra vonatkozóan, megbízható-e, igaz-e amit ígér. Várom olyan jelentkezését, hozzászólását, aki közvetlen tapasztalattal rendelkezik. Köszönöm mindenkinek!

Holland munka Creative Commons License 2011.11.29 0 0 18

Megbízható, dolgozni akaró és RUGALMAS (telefonhívás után pár napon belüli indulás!) embereket keresek légtechnikai szerelő (ipari légtechnikai szerelés) és szigetelő (Armaflex, Rockwool ismeretekkel) pozíciókra Hollandiába. Feltétel: szakmai végzettség, de legfőképpen tapasztalat (referenciával), erős alap angol vagy német, vagy holland nyelvtudás, érvényes TÜV/VCA/SCC vizsga papír. Előny: autó. Ha valakit érdekel küldjön ide önéletrajzot: adrienn.csipke@yahoo.com

Macs88 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 17

Sziasztok!

Szeretném felvenni olyan emberrel/emberekkel a kapcsolatot, akik Pandorf és környékén dolgoznak!!! Köszö előre is!

manony Creative Commons License 2011.09.29 0 0 16

Halihó! 
Szeretném a segítségeteket kérni külföldi munkavállalással kapcsolatban. Szeretnék dolgozni külföldön (bmilyen ország érdekel, ahol az angolt lehet használni, ill. Írország különösen is, de bmilyen más országra is nyitott vagyok). Végzettségem médiával kapcsolatos. De bmilyen tisztességes(!) állást szívesen vállalnék. Angolul elboldogulok, jelenleg is dolgozom az ügyön (angoltanulás). Egyszer már voltam kint hosszabb időt külföldön. 
Az email címem: anolomanolo@freemail.hu 
A válaszokat nagyon köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!