Keresés

Részletes keresés

MORPHEUSZ Creative Commons License 2001.05.23 0 0 10
Csak nagyon röviden egy-két kérdésedhez:
1./ "Bp. lezüllesztése" ez az ami jelenleg van folyamatban a rengeteg pénzelvonás miatt!!!
2./ "Az EXPO lemondása".... Te nem akkor hívsz vendéget, ha van hová-miből-mire? A nagy magyar pusztát azaz a "semmit" évtizedek óta mutogathatjuk mint extra idegenforg. látványosságot, de lásd be azért az EXPO mégiscsak más.....Ezerszer megindokolták már nagyon okos szakértők, hogy mibe került volna ez? Szerinted hány "Bokros-csomag" lett volna elég erre, hogy ekkora infrastrukturát kiépítsünk az országban és főleg mennyi idő alatt????
3./ "Energiaipar (stb) elprivatizálása" Szerinted ha a mai kormány lett volna akkor kormányon mit- és főleg hogyan privatizálta volna el az általad említetteket????
Előzmény: MoJo JoJo (7)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.05.23 0 0 9
Angyalkám!

1. Ugye nem óhajtod, hogy a téged csak ezen a nicken ismerők előtt esetleg lebuktassalak? Akkor tedd meg, hogy az "inkognitómat" békén hagyod ;-)
2. Az expo lemondásával kapcsolatban nem értünk egyet. Szerintem legalább akkora marhaság volt, mint most az olimpia rendezéssel kapcsolatos ötletek.
3. A Bokros csomagot én is utáltam a kitalálójával együtt, sajnos több általam hozzáértőnek tartott ismerősöm meggyőzött utólag, hogy akkoriban nem nagyon volt választási lehetőség (max. a nevét módosithatták volna, és akkor nem a Bokros neve maradt volna fenn az utókornak, hanem valaki másé.
4. Ha mást nem emlitek, csak az országblamázs központot, meg a heppiend káeftét, már azt hiszem ezek is súrolják az mszpnek felrótt dolgokat :-)

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.23 0 0 8
Mit is tesz az orszag fejlodeseert?
A B-csomagot meg inkabb hagyjuk, azt mar rendesen kiveseztuk mar mas topicokban, nem tudom mi a bajod vele.
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 7
Drága aurorix!

Abban jobb, hogy többet tesz az ország fejlődéséért. Az, hogy a hatalom csal vagy klientúrát épít, az többezer éve így van. Ezért kétszínű az MSZP, tudhatná...
Tudod az MSZP alapvető dolgokat rontott el (energiaipar, hírközlés elprivatizálása, expo lemondása, Budapest lezüllsztése, Bokros-csomag, amit 80%-ban eltörölt az AB stb...)

Előzmény: Virág Árpád (6)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.05.23 0 0 6
Drágám! Miért csinálod ezt? ;-)
Te is jól tudod, hogy kedvenc fideszed semmivel sem jobb, mint az általad felemlegetettek...

A topicnyitónak meg csak annyit: ritka nagy baromságot irtál a cimben.
Van jópár gengszter a fideszben, de ettől még nem bűnszövetkezet...

Előzmény: MoJo JoJo (2)
Zmac Creative Commons License 2001.05.23 0 0 5
Viszont biztos hogy cleantone névrokona! :)
Előzmény: HitetlenTamaska (4)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.05.23 0 0 4
Nem vagy esetleg a néhai Hans Castorp unokatestvére?
Előzmény: Bono Vox (-)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3
De sz@rul fogalmaztam! :-(
Előzmény: MoJo JoJo (2)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 2
Na jól van. Ügyes voltál, s menj vissza az SZDSZ székházba, s dicsekedd el, hogy milyen ügyes voltál.

De tényleg. Vannak még ilyen hülye emberek?

Tudod mi a bűnszövetkezet? MSZP és SZDSZ. Már ezerszer elmondták miért.

Előzmény: Bono Vox (1)
Bono Vox Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1
Ostoba én nem vagyok, Te viszont anélkül, hogy leostobáználak vagy vak vagy, vagy egy fideszes seggnyaló. Van nekik itt a fórumon még egy pár ilyen!
Előzmény: sesebese (0)
sesebese Creative Commons License 2001.05.23 0 0 0
ez egy igaz nagy 0 kérdés, ostoba vagy
Előzmény: Bono Vox (-)
Bono Vox Creative Commons License 2001.05.23 0 0 topiknyitó
Vagy nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!