A Tv2 azt csinal amit akar, jelentsd fel, majd az ORTT +bunteti ha jogos volt.
Ha manipulal akkor mi van? Mindenki manipulal a sajat tehetsege es lehetosege szerint. Itt ne elsosorban politikara gondolj, de gondolhatsz arra is.
Szar a szavazogep, na es akkor mi van?
Nem kell nezni a tenyeket sem, a korridort meg plane.
Erdekes, hogy Neked rogton az jutott eszedbe, hogy biztosan azert qrtak el, hogy csalni lehessen. Ne maaa...
A Sztahanovisták úgy tudom nem 10 percet melóztak nem arról voltak híresek. Látod Jaküssz, ha olvasnál is nem csak írnál talán pártod sem a kukában lenne jelenleg.
Egyébként ez nem is annyira érdekel sokkal inkább az, hogy az én ezer szavazatom után másnap megjelent kb. 3000 ellenszavazat. Szóval az a büdös nagy helyzet, hogy a TV2 manipulált szavazási eredmányek felhasználásával manipulálja a közvéleményt. Remek. Szerinted ez helyénvaló?
:o)))
Mondom KIPRÓBÁLTAM.
Nekem pedig rólad mindig az jut az eszembe, hogy 2002 után úgy eltűntök, mintha sose lettetek volna és be kell vallanom ilyenkor mindig egy fokkal lyobb kedvem lesz.
Megnéztem én is, tényleg nagyon gáz az a szavazógép. Legalább egy cookie-t raktak volna fel.
De engem jobban érdekel az, hogy mi késztet arra valakit, hogy ezerszer szavazzon? Nincs munkája vagy ezért fizetik? Miért akarja mindenáron a saját véleményét látni eredményként?
Erről a kékcédulás szavazások jutnak eszembe egyébként...
Kipróbáltam a Korridor.hu szavazógépét és nagy meglepetésemre 10 percen belül több, mint ezer szavazatot tudtam leadni. Azért ez nem semmi, de a nagyobbik baly az, hogy ezeknek a szavazásoknak a végeredményét a Tényekben tényként fogják leadni. Hát a csiga elmehet Korridorostol a büdös francba és ezt vehetik szó szerint