Keresés

Részletes keresés

Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.05.23 0 0 9
elmondjam, hogy lesz csöves valakiből?
láttam erre egy tényleges példát, saját szememmel nem a tv-ben, persze nem kell elhinni

alkoholista volt a lelkem, semmi nem érdekelte, csak, hogy bebaszhasson, se a férje, se a gyerekei, se az anyja (aki öngyilkossági kísérletet követett el a lánya miatt), se a gyógymód, semmi a világon. tűrték évekig. pedig az anyagi helyzetük nem volt meg hozzá, hogy etessenek egy naplopót, aki csak a kárt csinálja. megmondták, elmegy, vagy kidobják. elment. 2 nap múlva visszajött, hogy jó útra tér! esküszik. 1 hét múlva nem mert hazamenni. azóta sem. egyszer valaki látta egy kukában turkálni. csöves lett. ki a hibás? ;)
P.P.

Előzmény: Mijamoto Muszasi (8)
Mijamoto Muszasi Creative Commons License 2001.05.23 0 0 8
Csöves azért lesz valakiből, mert nem vágyik többre, mint hogy meg legyen a napi kannásbora, neki több ennél nem kell, nem is dolgozik meg érte, hogy legyen... minden csöves a társadalom áldozata? Persze. Holnaptól én se fogok csinálni semmit, baszok dolgozni, majd eltart a társadalom! Azaz ti. Bennevagytok? Mert ha nem, nagyon nagyon érzéketlenek vagytok az én problémáimra, amelyek abban merülnek ki, hogy nem vagyok hajlandó semmit se tenni a magam ügyéért...

Odáig még oké is lenne, hogy ő így akar élni... szíve joga, tegye. Csakhogy közben lerohasztja azt a környezetet is, amit a nálánál igéényesebb emberek alakítottak ki, mert nem akanak állat módjára élni. A csövit ez nem zavarja. Széttöri az ülőpadot, nem az övé.
Leszereli a Kresz táblát, eladja a MÉHbe, mit izgassa magát, nem az övé. Betör egy házba, leüt 100 forintért, miért izgassa magát, nem az övé, legfeljebb leültetik, bennt meleg van, meg ingyen kaja.
Az ilyenekekt, akik más munkáját teszik tönkre, el kéne különíteni a társadalomtól, hogy ne rombolhassanak, hagyják normálisan élni a normális embereket, akiknek ugyanúgy szar naponta munába járni, kínlódni, de hajlandóak ezt megtenni, saját magukért.

A régi rendszer egyetlen szimpi vonása volt, hogy az ilyen lumpen elemeket, akik mindekinek csak kárára voltak, egyszerűen kitiltották a városból.

CHemotox Creative Commons License 2001.05.23 0 0 7
Téged nem nevezlek problémának, mert ahoz butuska vagy. Kérdésed másik felére meg a válaszom: empátia! (Gyorsan vegyél elő egy könyvet, hátha megtálod, hogy mit is jelent. Aztán dumcsizunk.)
Előzmény: Sommersby (6)
Sommersby Creative Commons License 2001.05.23 0 0 6
Mi a problémád?
Voltál már csöves, vagy csak olyan Mérleg utcai, tanteremben gyakorló harcos vagy ?
Előzmény: CHemotox (5)
CHemotox Creative Commons License 2001.05.23 0 0 5
Muszasiról még ezt is eltudom képzelni. Róllad szintén.
Előzmény: Sommersby (4)
Sommersby Creative Commons License 2001.05.23 0 0 4
Miért vágyna valaki rá, ha ki tud szabadulni abból az életformából ? Azt nem úgy választják az emberek, hogy most én elmegyek 2-3 évre csövesnek.
Vagy azt hiszed?
Te sem vagy egy észlény.
Előzmény: CHemotox (3)
CHemotox Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3
Tudod, hogy mit jelent az emberség? Legyél pár évig csöves, akkor sem fogod érteni, de nagyon vágyni fogsz rá.
Előzmény: Mijamoto Muszasi (-)
vamzer Creative Commons License 2001.05.23 0 0 2
"Nekem mindenestre tele a tököm a sok tetűvel, "

Ezt én úgy pontosítanám, hogy nekem tele van a tököm veled.
Mit lehetne tenni veled?
Azt hiszem egy mód lesz rá. Ha így folytatod, téged innen ki fognak vágni, látva többi írásodat.
Tehát az én problémám megoldódik lassan.

Előzmény: Mijamoto Muszasi (-)
Derek Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1
"Szóval mit lehetne tenni a csövikkel?"

Es mit kene a csoviknek tenni veled?
Mondjuk ez sem egy rossz scenario.

Előzmény: Mijamoto Muszasi (-)
Sommersby Creative Commons License 2001.05.23 0 0 0
0 topic lesz.
Veled is lehetne tenni valamit.
Előzmény: Mijamoto Muszasi (-)
Mijamoto Muszasi Creative Commons License 2001.05.23 0 0 topiknyitó
Nekem mindenestre tele a tököm a sok tetűvel, amit a buszokon hintenek szét, meg az egésznapos dögléssel meg kunyizásssal.

Zúzzák be őket vaalmi munkatáborféleségbe, amíg ki nem képzik magukat vagy valami állást nem találnak. Kötelezzék őket közmunkára. Így csak rabolnak meg kunyiznak egész nap, aztán jól leisszák magukat kannásborral.
Nem igaz, hogy kizárólag önhibájukon kívűl kerültek ilyen helyzetbe, csak a mai tsd. olyan hülye, hogy eltartja, megtűri őket.

Nehogymár rendes dolgozó emberek szívjanak folyton néhány alkoholista, lumpen alak miatt (persze kivétel az a néhány százalék, aki önhibájábó került ebbe a helyzetbe).

Szóval mit lehetne tenni a csövikkel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!