Üdv!
Pénteken (Bp) a piros 170-es busszal jöttem haza és akkor egy zsiráfpatkós (csótánytapósos ha valakinek úgy tetszik) lány adta az ihletet hogy megnyissam ezt a topikot.
A topik célja minden nap valakinek odaítélni a Nap bunkója címet, olyannak aki veletek vagy ismerősötökkel esetleg családtagotokkal bunkón viselkedett, bunkózott.
Nem politikai célú a topik, így kérnék mindenkit ne onnan válogasson!
A nap bunkója címet köztünk élő embertársaink közül válasszuk meg, mindennapi emberek közül!
Az én történetem
Szóval mint ahogy már korábban is elkezdtem, pénteken jöttem haza a piros 170-es busszal. Már a végállomásnál felszállt egy patás csaj (kb 14-16 éves lehetett) és a tízenéves öccse. Elkezdtek szotyolázni, de a szotyihéjat nem ám összegyűjtötték, hanem rögtön a földre köpték. Többen is rájuk szóltunk hogy nem így kéne, hanem kultúráltabban, ha már egyszer szotyiznak, de a csaj csak vágta a fapofákat és nem csinált semmit, csak köpködött tovább.
Lehet hogy csak én vagyok így vele, de engem iszonyatosan zavar, ha valaki szemetel, bárhol is történjen az.
Szeretném a pénteki Nap bunkója címet a zsiráfpatkós festett vörös hajú lánynak odaítélni, aki a 170-es buszon megállás nélkül szotyizott!
Ezennel a topikot megnyitom, és lehet "pályázatokat" benyújtani a Nap Bunkója címre!
Kiadó a szombati Nap bunkója cím!
UI: kiváncsi vagyok kinek fogjuk odaítélni, bár még hosszú a nap.