Kérem végezzen. Ha rendesen előkészítí egy hellyel előbbre léphet, esetleg valamelyik Ted Kovacs helyre is megszavazzák. (Tudja, van annyi protekcióm az objektív zsűrinél, mint régi zsűritag, hogy kilobbizzak ezt-azt. Tessék csak megkérdezeni másokat.)
A robbantást bízza rám.
Olvasta valaki a mester legújabb versét? Itt az első három helyen áll, de nem tudom meddig fogja tartani. Nekem panaszkodott, hogy nem kap visszajelzéseket, nem látja az olvasótábort.
en bizalmasan kezelem, de ha nem nyomnak be az elso helyre, botranyt csinalok.
nem tehetek rola. nekem kuldetesem van a Ted Kovacs ellen Henriette Wagabunde javara.
Nem autentikus ez a társaság. Egyébként meg úgy tudom, hogy lefeküdt néhány zsűritaggal, akik nyomtalanul eltüntek. Nagy a botrány. De kérlek kezeld bizalmasan az infót.
Elég sokáig visszaolvastam, de nem derült ki, hogy ki a vatta a tiz legjobb. A nyolcadikról volt vita, de az kevés. Pedig érdekelne a nemes versengés!
Miért nem állitotok össze egy-egy személyes tizet?
Ha csak a név számit és a jófejség nem, akkor az objektiv zsüri jó helyezést érdemel. Sajnos a zeuszka is, mert az nagy köcsög, de ügyes neve van. Biztos lopta.
Még gondolkozom, s jelentkezem. Üdv!
Már jártam itt a topic elején, de durván elutasítottak. Most szeretnék ismét pályázni a top10-be kerülésért. Én vagyok a legszerényebb, legkedvesebb zombi az indexen. Mindenki tanusíthatja, aki ismer. Üdv mindenkinek!
Nem ismerem el a zsűri autoritását. Nem ismerem el a zsűri létét. Valami ostoba sintér manipulációja az egész topic; már élesítem a fogaimat. Http, ha a kedvemre akar tenni, üljön be a sütőbe, amíg odaérek.
A mai nappal megszüntettük a professzionális offolásban nyújtott teljesítmények értékelését. Így Veszett Kutya automatikusan kiesett a TOP 10-ből.
Egyúttal zsosz-t a topikokban nyújtott permanensen laza, cinikus viccelődései miatt önhatalmúlag kihajítottuk a TOP 10-ből.
Egyúttal a két megüresedett helyre mouser-t és A mouser-t a zsűri egyenlő szavazati aránnyal (ilyenkor a zsűrielnök szavazata dönt) a nyolcadik, megosztott helyre tette. Gratulálunk mindkettőjüknek.