Tudja valaki, hol tárolja a Thunderbird a tértivevények standard szövegét? ('E tértivevény csak azt igazolja, hogy az üzenetet megjelenítették a címzett számítógépén. Nem garantálja azt, hogy a címzett elolvasta az üzenetet vagy megértette azt.')
Remélem, hogy jó helyen, s azt is, hogy nem nagyon gyermekded a problémám. Letöltöttem a Firefox 5.0-t, majd SAJÁT GÉP , D MEGHAJTÓ , ...exe , kérdés-futtatja-e , ujraindit, és a probléma-a Firefox megjelenése u.a., mint a 3.6-os verzióé. A 4.0-feltöltéskor az új arculattal, gombfunkciókkal jelent meg, egy ideig igy is használtam, mire megszoktam, egy villanás, és beállt a régi arc. Mit csináltam rosszul? köszönöm
Még ebben az évben kéne megoldanom ezért kérek segítséget Ujra kellett raknom a rendszerem és a progikat, és annak ellenére hogy fennt van az Acrobat reader9 a a Firefoxal egy olyan oldalra megyek ahonnan rákattintva PDF fájlt kéne megnyitnom nem indul el az acrobat és nem tudom megnézni a fájlt. A F-ban a Beállítások között ott van az acrobat. Mi lehet a hiba?
Beraktam egy kapcsolót: browser.sessionstore.resume_session=true
Most lehet hogy jó lesz, tesztelem.
A bezárós ablaknál pedig azt vettem észre, hogy ha másik ablak -pl. a letöltésvezérlő- nyitva van, akkor figyelmeztet, ha csak a böngésző ablak van nyitva, akkor pedig nem.
Feltelepítettem a FF3-at háromszor és háromszor letöröltem. Folyamatosan 30-80% processzorhasználat és úgy zúgott winyó mint álat. Visszaraktam a 2-est , azóta béke és nyugalom.
"Lehet, hogy a kolléga arra gondol, hogy mozgatáskor látszik a fül(ek) felirata, és ez zavarja... " Így van, de erre már találtam megoldást: nem nézek oda.
Viszont van egy másik működési eltérés a 2.xx és a 3 között: amikor több nyitott füllel zártam be a FF-ot, akkor a legközelebbi megnyitáskor a 2.xx a bezáráskori állapotot adta vissza (gondolom: a cacheből), az aktuális állapothoz a Frissítés gombra kellett kattintani. Az FF3 viszont kérdés nélkül újratölti az oldalakat. Ez jóval lassabb, mint a FF2 módszere, meg aztán itt-ott el is veszítem a fonalat, hogy hol tartottam az olvasásban.
Hogyan lehetne az FF3-at rávenni, hogy cache-ből induljon?
>találgathat, hogy mi mit jelent, mert ragaszkodom a magyar nyelvű verzióhoz.
Nem biztos, hogy ez gondot jelent, egyszer mikor IBM-él dolgoztam, tajvani kolléga (aki egy szót nem tud magyarul) úgy remote-olta a gépemet, mintha tősgyökeres magyar lett volna...