Keresés

Részletes keresés

WinFan Creative Commons License 2001.05.19 0 0 1
Hali!
En tegnap frissítettem. Vettem 128Mb ramot, nem bírt bebootolni a gép, rengeteg win hibaüzenet. Ghost fájlt CRC hibásnak találta, de rájöttem, ezt a ram csinálja. Visszavittem, ott a ram egy másik gépben tökéletesen működött, de kaptam másikat. Azt berakva működik a gép, de IE lefagy, kilőni viszont nem lehet, meghal egész gép.
Irány friss BIOS, felraktam, azóta nem fagy a gép, a power managmentből is eltűntek kínai krix-kraxok, viszont eltűnt a Hardware monitoring lehetőség is. Sebaj, majd reménykedünk (persze supportnak azért írtam)
Meglesem old BIOS címszónál: van hozzá régebbi BIOS, de annak .BIN a vége, ami award, az enyém viszont AMI. Sebaj, lementettem a BIOSom írás előtt, így vissza tudom rakni, csak hát kissé furcsálom a dolgot.
Nym Creative Commons License 2001.05.18 0 0 0
egy bios csere nehézségi foka kb 0. látogass el a honlapgyártó oldalára, töltsd le az új bios-t le lessz benne írva minden lépés, believe me!
Regards
Nym
Előzmény: nagylaj (-)
nagylaj Creative Commons License 2001.05.18 0 0 topiknyitó
Tudom, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de vki irja le légsíves, hogy hogyan is kell bios-t frissíteni. Vagy legalább egy linket külgyetek. Köszi. (alaplap Epox EP-8KTA3- az új BIOS már megvan)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!