Keresés

Részletes keresés

blekpúder Creative Commons License 2001.05.19 0 0 14
jól megszívta a frejtomi megis érdemli. a szakma meg szívhatja a fogát hogyaszonygya juszt juszt nem kellett vón lejáratni a szakmát. de hiteltelen szemét eltűrése az olvasó kigúnyolása. másik ügy meg gondolom nincs emberek. legalább azzal védjük a saját magánéletünket, hogy kiváncsiságunkkal nem bátorítunk geciket. gondolom ti sem néznétek szivesen az asszonyt a neten egy pónival a seggében. pedig lehet, hogy nem is lenne hamisítvány. vagy igen.
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.18 0 0 13

Ha igaz, Csisztu Zsuzsát sajnálom. Elég szemét húzás volt ezt a videot közkinccsé tenni, akárki is tette. Amikor egy ilyen elkészül, a bizalom a fő szempont. Ezért mocsokság ezzel visszaélni.

Frei Tamás körül elég mesterséges ez a hisztéria. Ha náció nélkül csak államfőt mond, abba is bele lehetett volna kötni. Jó egy héttel előtte lehetett látni az előzetes reklámozást. Addig miért nem lázadozott senki?
Szerintem tehetséges ember, többet tud, mint ilyen szarságokat csinálni, én jobban örültem volna, ha a 168 Óránál marad tényfeltáró újságíró.

Előzmény: chronic (11)
Lora L Creative Commons License 2001.05.18 0 0 12
Hallottam. Pletyi az egész, de végülis az egész téma az, nem?:-)
(Mondjuk RTL Klubostól hallottam.)

Előzmény: Aksi (10)


chronic Creative Commons License 2001.05.18 0 0 11
Aksi!
A témában van hölgy (Csisztu), vannak Urak, és van szex is. Nem????
És Csisztu nem forrt össze a szexxel. Bár annyibol jo az ominozus film, hogy nem megrendezett, hanem "eredeti" és nem mentes az érzelmektől.
A rossz csak az, hogy más magánéletéhez a nagyvilágnak holmi kevés köze van.
De ha az ember elkészít egy ilyen videot, arra vigyázni is szoktak. Vagy nem???
Frei pedig?
Szakmailag ettől jobban már nehéz lesz lecsusznia.
Bár ebben nem csak a fidesz pr a ludas. Elméletileg van annak a bizonyos kereskedelmi TV-nek egy vezetősége is. Ennyire rossz a vezetőség?
Ennyire szenzációra mennek? Ennyire könnyen feláldozzák az embereiket a hírverés miatt? Hogy legyen körülöttük valamilyen akár rossz akár jó "reklám"???
Aksi Creative Commons License 2001.05.18 0 0 10
Hogy kerul ez a topic a HUSzba?? Moderator!!
Szegeny Csisztu neve mar osszeforrt a szex-el??

Lora,
Honnan tudod hogy a ferje ideggorcsben fekszik? Forras?

Előzmény: Lora L (6)
Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 9
:-)))
Előzmény: Bouillon Gottfried (8)
Bouillon Gottfried Creative Commons License 2001.05.18 0 0 8
Szerintem Freinek rosszabb, Csisztunak legalább volt már jó is :-)))
Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 7
Utolsó OFF a politikával.

Nem, én sem hiszek a Jusztnak. Az egész dolog olyan esetlegesen halad, de ez a botrány nem annak indult, mint ami lett belőle végül. Elindult, aztán mindenki ráült, és próbálja magának kihasználni. Hülye Frei meg csak pislog, de nem tudom sajnálni.

ON

Tényleg nagyon sajnálom viszont a Csisztut, és ez mindentől független. Hazudik-e róla, vagy nem, álszent tyúk-e vagy nem, nem érdekel. Ez az ő magánélete.

Előzmény: Lora L (6)
Lora L Creative Commons License 2001.05.18 0 0 6
Tamás!

Nem hülyeség, amit mondasz, ha így értetted, akkor nagyrészt igazad van, bár valószínűleg kicsit más irányból nézzük azt a bizonyos politikai palettát:-)) Nem szögesen más irányból, de kicsit másikból:-)))

Én értettelek félre, a PR-t úgy értettem, ahogy azt az az elmebeteg Juszt kitalálta...:-)) Amit ő mondott - szóval azért a 77 magyar népmesével ne etessük egymást...:-(
De amit Te mondasz, az OK. (Még más oldalról nézve is:-) Magam sem szeretem, ha érzelmekkel akarunk hatni a jónépre racionális dolgokban.:-)

De ennek a politikán a helye, itt inkább a Csisztu a téma, nem????:-)))
(Mondjuk amit a Frei művel, az nézeteim szerint durvább pornó mint bármilyen korhatáros cucc...)

Na, őt továbbra is sajnálom, még akkor is, ha hülyeség volt letagadni, szvsz. Bár a jónép, aki nem látta, talán beszívja, hogy nem ő volt, és akkor megint csak a szemét-havkerezés (ami marhaság, mert ugye videón járt körbe először), meg a hülye fake-ezők lesznek a téma...

Állítólag a férje már teljes ideggörcsben fetreng miatta. Mondjuk ezt sem értem, mi köze ahhoz, mit csinált Zsuzska, mikor még nem is ismerte őt, dehát lehet, kicsit prűd a szentem, nomeg persze azért kellemetlen, mikor ilyesmit túl sokan látnak.

Előzmény: Tamás (5)
Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 5
Nem hülyeség a fidesz-PR. Mert mi is történt?

Frei leszállította a soros gagyi szar műsorát. Mint az összes többi, ez is lement, arra számított mindenki, hogy majd jól megnézi a nép, ámul egyet, beszél róla "hú, de kemény bérgyilkoscsávó vót a frejben tennap, egy misi dollár a miniszterelnök díja appám" két napig, aztán viszlát. Jöhet a következő vacak. Senki nem foglalkozott volna vele.

Viszont a műsort látták a fideszes PR-osok, akiknek mostanság egyre erősebben kell dolgozniuk azon, hogy vezérünknek szimpátiát sajtoljanak ki a népből. Hogy a legegyszerűbb: sajnálat, gyerek, család, védtelenség - ezek kiváltanak az emberekből érzelmeket. Úgyhogy megszületett az ötlet: csináljunk botrányt.

Megcsinálták. Ment az érzelmekre hatás: hogy Orbán szegény gyermekei, ha ezt meglátják, jaj szegények, hogy a papát valaki meg akarja ölni, jaj. Nyomatékosan megjegyzem, a világon sehol (az értelmesebb felében) nem lett volna probléma egy ilyen riporteri kérdésből: ha a Frei amerikai tévébe szállítana műsort, az amerikai elnök árát kérdezte volna. A politikai paletta jobboldala persze egy emberként támogatta, verték az asztalt, hogy felháborító. A baloldal megint csak ült és azt sem tudta köpjön vagy nyeljen a Viktorék megint meglepték őket.

Miután kitört a botrány, csak akkor kezdtek el utánajárni a szakmai kérdéseknek. Nem véletlen, hogy pont a Juszt, aki ugye Viktorékat nagyon nem szeresse, és nagyon szeretne valami látványossal visszakerülni a média központjába - amihez neki a Frei holttestén keresztül vezetne az út.

Szóval a botrány kipattanásához mindenképpen az kellett, hogy valaki az ügyben elkezdjen kavarni, és ez a fidesz volt.

Előzmény: Lora L (4)
Lora L Creative Commons License 2001.05.18 0 0 4
A Fidesz-PR szvsz marhaság, de egyébként teljes egyetértésem. Qrvára sajnálom viszont Csisztut, kinek mi köze hozzá, hogy 10 évvel ezelőtt, egy részeg éjszakán a barátjával felvették videóra az akciót??? Ettől most ő rosszabb ember lenne? Ez nevetséges.
Viszont azt nem értem, miért kellett letagadni?

Frei meg elhúzhat a halál nemesebbik szervére.

Előzmény: Tamás (2)
Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 3
szóval épp ideje, hogy...
Előzmény: Tamás (2)
Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 2
Egyértelműen Csisztunak rosszabb, illetve én őt tudom sajnálni. A Frei a gagyi szemétjével meg épp ideje eltűnjön a francba, még akkor is, ha sajnálatos módon a fidesz-PR kellett ehhez.
Sheme Creative Commons License 2001.05.18 0 0 1
Legalább volt egy kis öröme Csisztunak - meg a kanjának! ;>
Előzmény: chronic (-)
leha Creative Commons License 2001.05.18 0 0 0
a Frei riportnak 0 valóságalapja van ...
attól még rossz neki, mert szakmai hitele, mint olyan már nincsen neki
chronic Creative Commons License 2001.05.18 0 0 topiknyitó
Ez egy érdekes kérdés. Most kit kell jobban sajnálni? Freit a bérgyilkosai miatt, vagy Csisztut a Home Video miatt?
Tény: A home video miatt még nem öltek meg senkit, legalábbis egyenlőre, de ha Frei riportjának van valoság alapja is, hát akkor az valakinek lehet hogy nagyon nem jó...

Most akkor Kinek a rosszab??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!