Reggel küldtek egy SMS-t hogy nem megy a szolgáltatás. Most este ellenőriztem, és láttam, hogy igazat mondtak: tényleg nem megy (se TV, se internet). Ahogy Svejk mondta, jó dolog, ha az emberek szavában meg lehet bízni.
Valami zavart érzek az erőben (vagyis a t-online kábeles internetben) Békásmegyeren. Némiképp úgy tűnik, hogy a DNS-szerverek nem (mindig) elérhetőek, vagyis a ping 94.199.48.135 inkább megy, mint a ping forum.index.hu
A 25/5 ös Kábeles internete a T online-nak ÉRD en egy adag Fo*. Miután bekötötték 2,5 hónapig, " javították " kicseréltek minden eshetőséget, Ház előtti doboz, és csak akkor javult ki amikor az utcában újra húzták a kábelt. A Kábel húzás után azthittem minden oké lesz, úgyis volt mostanág ( kb 1,5 hónapig ) Vasárnap Délután, 6 óra fele, a ventrillo-mon 8000-6000 res pingek kezdtek megjelenni :D mondanom se kell, gyorsan mértem egy speedtest et. 1. mérét 23/4 mb/s 2. mérés 23/0,31 körül :D
Néztem is nagyot, mondom 3 a igazság, újra trágya eredmény.
Biztos hogy szolgáltató probléma, mivel a Cisco modemen a Link, led nem villog folyamatosan, hanem néha folyaamtosan egyhuzamba világit, majd újra villog.
hibabejelentés be, fél óráig magyarázom hogy mi a baj, mire felfogja. " de hát ha van net akkor mi a baja ? " Mondom a 8000 res ping.
Na újra itt. :) A nagy T-* összeborulás után kaptak kedvezményeket a régi előfizetők is, így ezt igénybe is vettem. Idáig voltam a lenetebb írt Premium csomagban, 4 Mbit-tel (semmilyen problémám nem volt), azért fizettem 7900 forintot havonta. Igen ám, de az akció ideje alatt most 6900-ért 8 Mbitet adnak (cserébe újabb 1 év hűség). Több sem kellett nekem, váltottam.
Neten adtam le a megrendelésemet, mondanom sem kell eltűnt és elkavarták, négy hét múlva értem őket utól, hogy na mégis mi van?! Akkor egy hosszas telefonos ügyintézés után sikeresen felvették a rendelésemet (valahogy a rendszerük akkor nem volt túl felkészült egy már meglévő előfizetés csomagváltozásának lekövetésére).
Ez volt kb. másfél hónapja. A net sebessége -- ha szigorúan nézzük -- nem éri el a 8 Mbitet, de eszem ágában sincs panaszkodni. :) Átlag 7-7,2 Mbit körül van a letöltés, a upload pedig 800 kbit (ezeket stabilan tartja, nincs ingazodás). Problémám azóta egyszer volt, de egy sima kábelmodem restart megoldotta. (Jah igen, a 8 Mbites nethez kapcsolódóan lecserélték a régi Star 2003-as kábelmodememet egy újra.)
Érdekesség: még nem jött egyetlen számla sem az átállás óta.
nekem bevált a kábelnet .. elején kissebb hibák voltak amit jelentettem a szolgáltatónak és 2 napon belül javitották a szerelők .. azóta semmi gondom vele
én most szeretnék kábelnet re váltani . érdeklődnék h. van -e vmi baj velük vagy v.mi ? gondolok ienre : nincs akkora sávszélesség mint a megvett , bontja a kapcsolatot állandóan meg stb .....
Mar nem! :) Pontosan nem emlekszem mikortol, de mar honapok ota nekunk is (== t-kabelneteseknek) duplaztak a savot. Itt volt mar az ideje... februartol atleptem a (korabban megszunt) Otthon csomagbol a Premium-ba, ujra lekotottem magam, de csak egy evre, ellenben 11900 helyett csak 7900-at fizetek. Szuk egy ev mulva ismet szetnezek, hogy mi-merre-hogyan, de nem hinnem, hogy valtok t-kabelrol masra. (Telefon be sincs vezettetve meg kabel szintjen sem.)
körbejártam én is, hol olcsóbb a net, T-betűs cég nem olcsóbb!
11900 Ft-ért 2M sávszélességet 2 év hűségidővel új előfizetőknek:Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2006. február 1-től február 28-ig érvényesek,és csak olyan új végpontra történő előfizetés esetén vehető igénybe, ahol legalább 3 hónapja nincs T-Online Kábelnet-előfizetés
1M (Kábelnet Család) 1 év hűségidő, 10400Ft; + telefon (Kábeltel1) 1190Ft alapdíj + kábeltv 4520Ft, azaz 16110Ft/hó
1M Invitel korlátlan ADSL 8790Ft egy évig (kaptam ezer forint "megtartó" kedvezményt); telefon alapdíj 2800 Ft; kábeltv 4520Ft, összesen: 16110 Ft/hó! Ha a kábeltv-t lecserélem a Digitvre, akkor még olcsóbb is lesz
40GB _letöltés_ után sem túl nagy gáz, a letöltési sebességet maximalizálhatják 128kbps-ra. Tehát nem kell túlfizetni, nem szünik meg abban a hónapban a neted, csak sebességkorlátozással szankcionálHATják
nekem 2005 juliusaban jart le a ket eves huseg, s mind a mai napig a kabelnet otthon-t szamlazzak (1024/128), nem kellett csomagot valtanom. mostanaban neztem szet, hogy ennyi penzert amit most fizetek (11900/ho) milyen savot kapnek ma, s latom, hogy 2048/192. viszont ezek mar --ahogy irtatok is-- korlatozott csomagok, az otthon meg nem. na nem mintha annyit toltenek le, de a 40g-t azert parszor atleptem mar a huseg lejarta utani fel ev alatt.
Mik a tarifák? Versmondólány csak azt hajtogatja, hogy hálózaton belül 0Ft kapcsolási és 0Ft percdíj. Hálózaton kívűl? Itt is van helyi és távolsági tarifa?
Olyan előfizetőket keresek illetve azok véleményére vagyok kíváncsi, akik már használják Szegeden vagy Hmvhelyen a T- kábel által nyújtott telefonszolgáltatást. Bekötési idő, folyamatos elérhetőség, hangminőség ...? Köszi a segítséget.
Lakóhelyem T-com szolgáltatási terület, némi számítgatás után úgy döntöttem, IP telefonra szeretném lecserélni a jelenlegi vezetékest. Ehhez persze kábelnet kell./ A kábeltévém is T-kábel./
Valaki használ ilyet? Esetleg van tapasztalata a szolgáltatásról és az valós árakról??
Előre is köszönettel : oldradio
Na a jó k...a anyjukat korlátozzanak csak!A jelenlegi előfizetésem kábelnet hobbi,de ez már megszünt ugye.Korlátlan!!Novemberbe letelik a két évem,és kénytelen leszek váltani valami korlátozós szarra????Lóf@szt ezeknek!!
Ujabb fejlemény a kedves axeleroval. Ma felhivtam megint őket, hogy megtudjam kikötötték-e végre a netet. (ami ugye márt nem megy egy ideje mert a kábeltévét már kikötötték) Azt modnták hogy a hosszabítás megtőrtént. Igen a hosszabítás. Na jó ebben bűnös vagyok kicsit én is, mert még a honap elején 8.-án meghosszabítottam +1 évvel, de mivel egy hét után sem történt semmi és még nem is tudtak az 1234-nél arrol hogy meg akarom hosszabítani, meg egyébb dolgok miatt amit már irtam, elegem lett és lemondtam 16.-án emilben, (persze beszkeneltem) és 21.-én fax-on. Ugyan igy a kábelnetet is lemondtam, azzal nem is volt gond hamar kikapcsolták. Ma viszont azt mondta az ügyfélszolgálatos(1234), hogy nem is érkezett el hozzájuk semmi. Persze a mult héten már folyamatba volt a kikötés csak 8 naport kellettvárni. Nagyon érdekes... Na mindegy küldtem nekik megint egy emilt meg faxot is, és kiváncsi leszek mi lesz. Nem baj.. nemsokára bekötik a másik internetet is (persze nem az axeleroék) és akkor fizethetek 30e Ft-ot a 2 netért összesen :)
Olyan előfizetőket keresek illetve azok véleményére vagyok kíváncsi, akik már használják Szegeden vagy Hmvhelyen a T- kábel által nyújtott telefonszolgáltatást. Amire kíváncsi lennék: bekötési idő, folyamatos elérhetőség, hangminőség ...? Köszi a segítséget.
Engem ne korlátozzanak.. Lehet hogy nem érném el a 40G sürün, de akkor is. Biztos akkor lépném tul mikor nagyon szükségem lenne a gyors netre... Multkor azt is megkérdeztem, hogy mia az hogy "fenntartja a jogot" lehet hogy nem teszi ? De azt irták hogy bekorlátozza egyértelmüen. Aztán lehet hogy a valóságba ez másképp lenne, de szerintem biztos korlátoz. És az a 128kbit az nagyon kevés föleg ha 2 vagy 3M-el ment elötte.
"Kábelnet szolgáltatás esetén a havi 40 GB letöltött adatforgalmat elérő előfizetők esetén a T-Online Magyarország fenntartja a jogot, hogy az előfizető internet-hozzáférésének sávszélességétaz adott hónap fennmaradó részében 128 kbit/s-ra korlátozza."
Ezzel a kikötéssel még együtt tudnék élni!