Másfél hétig még biztos nem tudok. Sógorom elutazott Japánba, a Vaterék meg tornyot építenek valamelyik telefonos cégnek. Így nekem kell a Balatonra menni a hátramaradt családbeliekkel, h legyen valaki férfi is velük.
Pedig anyud jót mondott, direkte be lehet menni, persze egy kis kanyarral. Kis csalafintasággal fel kell deriteni a humánerőforrás gazdálkodással foglalkozó egység vezetőjének a nevét, és megkeresni...Hiúságnak alájátszani, és addig erősködni, hogy ott hagyhasd az önéletrajzodat.
Ezzel a pasival - gondolom - célszerű lenne majd személyesen is találkozni. Ha Pesten jársz, gyere ki hozzánk is, ha van időd, és tudunk ilyenekről beszélni, meg tudok adni céginfókat, amik fontosak.
Na, akkor még annyit mondj meg nekem, h hogyan is keressek. Elég az, h itthonról nézem a netes ajánlatokat? Gondolom nem. Mutter mondja, h mennyek fel kilincselni, de szvsz ez nem a legjobb megoldás lenne, meg nem is olyan beállítottságú vagyok, h bemegyek az első bankba. és megkérdezem, h van-e vajon szabad állás. Pedig igencsak belterjesen működhet a dolog, mert elvétve találkozok megfelelő ajánlatokkal.
Ááááááá. Bedőltem az ágyba, olyan fáradt voltam. Csak hajnalba ébredtem fel netezni egy kicsit. A haveri kör másik része ma vizsgázott, így halasztottuk a bulit. Effektive még nem vagyok diplomás. Csak jövő vasárnap lesz az átadás. Úgyhogy szombat-vasárnap éjjel-nappal orrvérzésig...