Keresés

Részletes keresés

ready Creative Commons License 2001.05.16 0 0 9
Illuzio az egesz vilag.
Előzmény: ready (8)
ready Creative Commons License 2001.05.16 0 0 8
Az embereknek eszre kene mar venni, hogy az amit a tv, vagy akarmilyen sajto tenykent allit, az lehet csupan kamu is.Sajnos.En mar ugy vagyok vele, hogy csak azt hiszem el teljesen amit sajat magam erzekelek.Mit gondoltok , az amnesty international filmje lement szloveniaban.?Ugyan!!!!
Itt bizonyos emberek szitjak az ellenteteket.Penzert barmit meg lehet csinalni.Pl meg tobb penzt szerezni.Ez az rtl-klub strategiaja.Meg a tobbi szenzaciohajhasz mediae.
jinjang Creative Commons License 2001.05.16 0 0 7
Adalék a témához. Keresztanyám mesélte, a lánya látta Frei riportját a 'magyar cápakutatóval'. Kiscsaj állatimádó, meg búvárkodik, fejébe vette, hogy ő is cápakutató lesz, és addig kavart, míg fel nem vette a kapcsolatot, a híres cápaszakértővel. Az meg felhomályosította, hogy ő csak sima búvár, csak Frei sokat fizetett, hogy cápakutatónak vallja magát.
gul123 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 6
Errol nekem a Truman Show jut eszembe...
Birkak az emberek es valahol mind egy nyajhoz tartozunk :)
Előzmény: pancho (5)
pancho Creative Commons License 2001.05.16 0 0 5
A kínai parasztbácsi a mandarin nyelvet se beszéli, nyugi. :-)

Egyébként ki az a hülye, aki elhitte egy tizedmásodpercig is, hogy egy bérgyilkos lazán a kamera elé áll egy milliós nézettségű műsorban (amit esetleg rendőrök is néznek)?
Már nagy vagyok, tudok önállóan enni, ne tessék etetni.
Freitomit meg le kéne venni a képernyőről örökre, a hozzá hasonkó barmokkal együtt (szőke szenzációhajhász csaj a csiga2-n, 112-s hülyék, pestylaci stb., hosszú a sor, hálistennek ritkán nézek TV-t, akkor is minek...).

Előzmény: Degeczi (4)
Degeczi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 4
Ha szetnezel, akar itt az index forumokon is talalsz egy rakas utalast mas "riportokban" elkovetett hazugsagaira, megteveszteseire (kommandos partelhagyas, kiserletezes pilotakon).
Az apro, vizualis atbaszasok pedig folyamatosak voltak, meg regrol beugrik egy: Kinaban forgatott, ahol egy kornyeken elo hetkoznapi parasztbacsit is megszolaltatott. A kamera mutatta, amint egymas mellett allva beszelgetnek (nem hallhatoan), ami azt jelenti, h vagy Tomikank beszeli mondjuk a mandarin nyelvet, vagy az outsider bacsika egy europait (ami meg a kulfoldon elo kinaiaknak is eleg nehezen megy, hatmeg egy olyannak, akinek erre semmi szuksege).
Előzmény: tamara (1)
sörhastáncosnő Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3
írd be a keresőbe, hogy Frei, és nézd meg hány topikban volt ez már kitárgyalva...
Előzmény: Sinkovics (-)
ssneci Creative Commons License 2001.05.15 0 0 2
Egyszer néztem a Freit, de annyira mesterkéltnek tűnt, hogy azóta se. Pár hónapja belenéztem pár percre, számomra nevetséges volt: recsegett a talpuk alatt a hó, de egy csepp párát nem láttam, miközben beszéltek.
Persze nem csak az ő műsoraira jellemzőek.
Nem véletlen, hogy sorba derülnek ki a turpisságok: fizetett riportok, statiszta nézők stb.
Előzmény: tamara (1)
tamara Creative Commons License 2001.05.15 0 0 1
Ma délelőtt véletlenül néztem az ATV-n egy Sajtófórumot, ott azt mondták, hogy ez csak a kereskedelmi tévék konkurenciája. Mármint az egyik kereskedelmi tévé (Juszt) nem hagyja, hogy a másik (Frei) világ- de legalábbis ország- szenzációt csináljon valamiből. Szerintem a Juszt csak lecsapta a labdát, amit a Frei feldobott, mert ez a riport bűzlött a valótlanságoktól! - de akkor a többi riportja is hasonló módszerekkel készült????

üdvt. t.

CsiKi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 0
Nevetséges az egész.
Előzmény: Sinkovics (-)
Sinkovics Creative Commons License 2001.05.15 0 0 topiknyitó
Szerintetek ki kamuzik?Frei, vagy Juszt?
Frei embere tényleg bolti eladó, vagy bérgyilkos és a maffia oltotta le a Jusztot, hogy csináljon valamit.Mindenesetre szegény Frei ezzel az adással folyamatosan szopik!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!