Keresés

Részletes keresés

óvatos Creative Commons License 2003.04.17 0 0 39
34. abszolút ne zavartassátok magatokat, csak benéztem. én tényleg csodálkozom, hogy ilyen van.

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (38)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2003.04.16 0 0 38
Hány éves vagy Te, herceg? Mert nagyon le vagy maradva a világ dolgairól, úgy látom!
Előzmény: óvatos (37)
óvatos Creative Commons License 2003.04.16 0 0 37
megdörzsölöm a szemem és mégegyszer elolvasom a topikcímet, mert még mindig nem hiszem el, hogy ilyen van


Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2003.04.15 0 0 36
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy /6, de a Tiédet megelőző hozzászólásban említettek olyat, akinek jóval kisebb van, mint Neked. Komolyan azt gondolod, hogy neki is el kell fogadnia magát?
Előzmény: Meztelen PasiKA (33)
norbi36 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 35
Szia!

A vérpumpás módszer alatt mit értesz?
Vákumharang? Vagy valami más módszer?

Előzmény: kiki007 (32)
vastag_r Creative Commons License 2003.04.15 0 0 34
Egyetértek Veled.
Amikor megkérdeztem a menyasszonyom, hogy megfelel-e a méretem, ő kerek szemekkel nézett rám és "meglegyintett".
Nem ettől fog egy komoly kapcsolat kialakulni, vagy tönkremenni. Ha valaki erre fogja, annak sokkal inkább magában kell, hogy keresse a hiba okát.
Itt a HUSZ-on sok mindent olvastam, megismertem olyan dolgokat, gondolatokat, amiket a hétköznapi életben nem sűrűn kap meg az ember.
Ha másra nem, egy kis tapasztalatszerzésre jó volt :-)

vr

Előzmény: Meztelen PasiKA (33)
Meztelen PasiKA Creative Commons License 2003.04.15 0 0 33
A farkam viszonylag kicsi, 13/6, mégsem gondoltam idáig semmilyen növesztésre. Illetve kicsit fiatalabb koromban igen. El kell fogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk.
kiki007 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 32
Szerintem inkább vérpumpálós tornával nagyobbítsd. Nekem 16-ról 20-ra nőtt vele kb két hónap alatt. Igaz, hogy mostmár, hogy nem alkalmazom visszament eredetire, de lehet ott tartani.

Húsz év múlva meg annak örülsz, ha feláll félkeményre :-)) Én nem engedném kés alá, az tuti. Valamennyit szerintem minden beavatkozástól puhul. Én annak örülök, hogy még oylan kemény, hogy el lehetne törni. egyébként sem a hossza, a vastagsága és keménysége a lényeg. A hosszúval csak szenvdsz később. Tényleg csak a kisfarkúaknak javallott. Egy ismerősömnek állva 4 cm. Nem nőtt meg neki .-((( Ő neki ajánlott a műtét! Neked minek???

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2003.04.14 0 0 31
Kiran mester már említette, hogy egy másik topicban volt szó olyan módszerről, amely nem sebészi úton növeli meg a méretet. Szerintem ez volt az a topic: Mivel növelhetjük meg péniszünket ??????

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, műtét helyett!

Még valamit: én ugyan nem vagyok nő, de a páromtól tudom, hogy nincs mindig hüvelyi orgazmusa, amikor úgy megy el, hogy bent vagyok. Ugyanis ilyenkor is elmehet a nő a csikló (közvetlen vagy közvetett) ingerlése miatt. A hüvelyi orgazmusnak az a jellemzője, hogy a hüvely belsejének (G-pont és környéke) ingerlése váltja ki, nem olyan intenzív és éles, mint a klitorális, de sokkal mélyebb, és hosszabban tartó. A "bensőséges" jelzővel is egyetértek.

Előzmény: gruppenpár (30)
gruppenpár Creative Commons License 2003.04.14 0 0 30
Az én véleményem az alábbi:
Voltam már egy olyan pasival akinek ilyen műtéte volt.
Ő 3 4 cm növekedésről számolt be, de bizony össze-vissza himbálódzott, és ami nekünk nőknek nagyon fontos az is elromlott.
Pontosabban arra gondolok, amikor klasszikus pózban szeretkeztem vele nem tudtam jól a pénisze tövéhez dőrzsőlni a csiklóm, mert elég labilisan állt bennem s igy a vaginális vagy is az a fajta orgazmus elmaradt amit nagyon szeretek, hogy úgy menjünk el mind a ketten, hogy a hüvelyemben van. "Ez olyan bensőséges."
A lényeg, hogy lebeszélnélek róla, habár én bizony a nagy farkakat jobban szeretem és jobban is izgat az előjátékban ha látom, fogom és bizony a hüvelyemben a vastagság nagyon kellemes ingert jelent.
Előzmény: Sinkovics (-)
vastag_r Creative Commons License 2003.04.14 0 0 29
hmmm, ma chatelés közben szó esett erről. Egy leányzó "vagy annak tűnő személy" megkérdezte, hogy alávetném-e magam ilyennek.
Nem miatta, csak úgy általában.
Mondom, nem. Eddig nem sok gondom volt a méretével és ezek után már nem is nagyon foglalkozom ezzel.
A csajszi pedig el kezdte magyarázni, hogy ő nagyon szereti a nagyobb méretű farkakat.
Megkérdeztem, hogy a párjának, barátjának mekkora van.
Nem mondott számot, csak annyit, hogy nagyobb mint nekem :-)))
Mindenesetre az én véleményem az, hogy azért meghosszabbítani, hogy látványra nagyobb élvezet legyen, eléggé butaság :-)
Persze ez is saját vélemény.

Ama izomgyűrű átvágásával kapcsolatban pedig, szerintem is nagyszerű érzés, amikor úgymond "felnyársalja" az ember az asszonyt :-))
És ezt a párom is mondta nemegyszer :-)
Ezt az "erőt" elherdálni kár...

vr

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.06 0 0 27
Mondjuk főleg, hogy a csajsziknak sem kellemes amikor "nyomod" a méhszájat.
Szvsz dicsekvésből "f@szság", a szex terén meg elfelejtheted a "full-bent" érzést, amit én pl. nem szívesen hagynék ki.
Persze partnere válogatja, de ahogy írtad a méreteiddel nem lehet gond, viszont ha nagyobbítasz sokkal több gondod lehet majd az ágyban a partnereddel "közben".
Kicsit off, de engem pl. az jobban érdekelne, hogy elvileg egy kis műtéttel megoldható, hogy a nyelvet sokkal jobban ki lehessen nyújtani.
Persze van aki azt mondja, hogy az a kis "fék" amit akkor átvágnak pl. megakadályozza, hogy alváskor háton fekve a nyelv hátracsússzon így elkerülendő a fulladásos halált.
Nem tudom mi az igazság.
Valaki esetleg?
(Bocs az OFF-ért)
Üdv:
Hunter
Előzmény: LamaXX (26)
LamaXX Creative Commons License 2001.09.05 0 0 26
Szerintem kár arról filózni, hogy most kell-e, vagy sem. Kb 4-szer leírta, hogy nem erről, hanem a műtétről magáról szeretne beszélni. Szerintem igaza van (amúgy igazat adok azoknak akik szerint 13-15 centi fölött semmi értelme sőt felelőtlenség és marhaság is).
No1Nina Creative Commons License 2001.09.05 0 0 25
Jaj neeeee. Ha valakinek tényleg kínosan kicsi és zavarja vagy ez gondot okoz neki, akkor talán... de egyébként azonnal felejtsd el!
Előzmény: Sinkovics (-)
brianwhite Creative Commons License 2001.09.05 0 0 24
Kicsit nem idevaló a téma, erről jut eszembe, hogy néhány hölgyismerősöm nem hiszi el, hogy létezik 30 cm fölötti működő farok. Tehát ami rendesen fel is áll. Nincs valakinek néhány képe ilyenről vagy valamilyen linket nem tudtok ide betenni?
Előzmény: sziszi37 (22)
Lator Creative Commons License 2001.09.05 0 0 23
Gondolom azért fekszik, mert mikor ez felállt, akkor elájult :))
Egyébként nem cserélnék vele.........
Előzmény: sziszi37 (22)
sziszi37 Creative Commons License 2001.09.04 0 0 22
Hát neki tuti nem kell kés alá mennie
jinjang Creative Commons License 2001.05.16 0 0 20
Bizony, bizony. Nem mindig kéjmámor, ha a méhszájat döngeti a 'behatoló'. Ha az én párom mondana olyasmit, hogy kés alá vinni az övét, szájon vágnám. Tán ott is hagynám, mint eszement hülyét.
Előzmény: Mindenbe_belekotyogó (18)
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 19
"Persze lehet, hogy én is egy vagyok azok közül, akit a Frei is, meg az ÖKM is átvert a kamu dolgokkal. "

Ha a Frei nem is, de az orvosnak tuti bevételforrása leszel egy ideig. Ha meg utókezelés is kell, az még jobb. Ha pedig saját felelősségedre megy és utána komlikációk lépnek fel, akkor otthagyod a gatyádat ( akarom mondani a farkadat ) is.

Előzmény: Sinkovics (17)
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 18
Hát, te tudod. Szerintem a méreted jó. Én nem vállalnék semmilyen kockázatot a dologért. Már csak azért sem, mert a feleségem megtiltaná, mert ő nagyon szereti az enyémet nem tűrné, hogy hozzányúljanak fölöslegesen. Ugyanis nálunk van beleszólása és nekem is, hogy ő mit csinál magával.

Nem válaszoltál arra, hogy a barátnőd milyen magas. Ezek szerint nincs állandó partnered? Azért kérdeztem a magasságot, mert ebből lehet következtetni a hüvely hosszúságra. Ha túl hosszú a farkad, akkor az fájhat a lánynak ( tapasztaltam bár nekem nem olyan hosszú, de ha egy lánynak rövid a hüvelye, akkor nincs mit tenni )

Őszintén szólva még most is gyanakszom, hogy ez az egész csak provokáció, mert annyira furcsa a hozzáállásod.

Előzmény: Sinkovics (16)
Sinkovics Creative Commons License 2001.05.15 0 0 17
Ja, a lényeget majdnem elfelejtettem!Még egy ősrégi ÖKM-ben láttam egy faszit, akinek 13 cm-es volt, és 16-17-est csináltak belőle.Nyomta is bele rendesen a csajba.Azon nem látszódott semmi vágás, meg giliszta effektus.Meg nem is állt csálén (ez a giliszta mellett a másik nagy gáz.)
Persze lehet, hogy én is egy vagyok azok közül, akit a Frei is, meg az ÖKM is átvert a kamu dolgokkal.

Sinkovics Creative Commons License 2001.05.15 0 0 16
Na!
Persze megmondom. 17.5 körül mozog (néha kissebb, néha egy picivel nagyobb)
Az inditékomat ne keresd, elmondom inkább még egyszer.
Szóval.Mint már írtam, nem én vagyok a pszichiátriáról szabadult komplexusos, pattanásos, szemüveges, aki a Dunának megy, ha nem lesz 25-ös dákója.
Csak ha működik ez a műtét, akkor miért ne tehetné az ember "jobbá" (mint egy rossz robot) magát?Igazából ezért nem is nagyon gondoltam az ilyen vákumos meg pumpás hülyeségekre (nem vagyok se hülye, se cirkuszi bohóc), ezt a műtétet egyszer megcsinálod, aztán csáó (azt azért el kell mondanom, hogy valószínüleg nekem soha nem lesz elfekvőbe egy ilyen műtétre pénzem. Csak érdekel és játszok a gondolattal.).
Arra kinek van kedve, hogy minden kúrás előtt vákumozza magát.
Vagy nem kell minden kúrás előtt?Ezeket a szerkentyűket nem igazán vágom, ha időtök engedi irhatnátok róluk pár sort.
De ezek a súlyzós gyakorlatok nagyon gázosak!Lógó állapotban +4 cm?Ez meg főleg!Mivel a vastagság nem változik hogy fog az kinézni?Mint egy rohadt giliszta!Na mindegy, várom még az okosságokat, mert ez egyre jobban érdekel!
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.15 0 0 15
Ne rizsázzunk, kérem!

Megmondanád, hogy a te farkad milyen hosszú? És a barátnőd milyen magas? Azért kérdezem, hogy megtudjuk az indítékaidat.

Előzmény: Sinkovics (11)
Onyx Creative Commons License 2001.05.15 0 0 14
Dereng valami... egen, te már írtál erröl a centizősben... Nos két centi az két centi. Mondhatni semmi. Az is érdekes, hogy az átlagosnál méretesebbek akarnak még nagyobbat. Lám, XXI. század elején is él a sokezer éves primitív hatalom-szimbólum, a fallosz (ön)imádata.
Előzmény: Törölt nick (12)
Sinkovics Creative Commons License 2001.05.15 0 0 11
Köszönöm az igen értelmes vicceket.Szerintem nyissatok egy másik forumot és ott szórakoztassátok magatokat!

Szóval tényleg olyasmiről hallottam én is mint a Spektrumon.Nem ültetnek be semmi idegen szart, mondhatni "ami van abból gazdálkodnak".Tudom, hogy mindenki jön a nem a méret a lényeg dumával.Szerintem aki ezt írta, az nem olvasta el figyelmesen az elejét.Nekem se a barátnőm mellének a mérete a lényeg, de ha egy ugyanolyan csaj jönne mint Ő, és szép szilikonmellei lennének, biztos, hogy őt választanám.
A méret szerintem sem sorsdöntő, és nem fogom magam fölkötni, ha kicsinek találom (egyébként nem), de ha lehet miért ne?
Aki kopasz, az ültessen be magának hajat, ha neki jó, akkor megteheti.Akinek kicsi az műttesse meg, ha neki ettől jobb, akkor miért ne?Én így látom.
És milyen mellékhatásokról beszéltek?Gondolom nem a +3 cm-ről.De komolyan, azok is vannak?

Légyszives értelmesen szóljatok hozzá, vagy inkább ne is!

persil_01 Creative Commons License 2001.05.15 0 0 10
A Spektrum TV-s változatnak az volt a lényege, hogy mivel a hímvessző kb. fele a testen belül van, ezt egy kis szabászattal kijjebb húzzák. Így pár centit lehet rajta hosszabbítani. A vastagsága értelemszerűen ettől nem változik. A műtété után azonban még hosszabb utókezelésre van szükség. Súlyokat kell rá aggatni, hogy kint maradjon.

Szóval összegezve, szerintem egy fillért sem ér meg a dolog.

Az internet egyébként tele van mindenféle természetes faroknagyobbító eljárásokkal. Hát.. Én kételkednék azokban is, de ha már mindenáron növelni kellene, akkor inkább úgy.

Onyx Creative Commons License 2001.05.15 0 0 9
lehet, hogy keverem a merevedéses izével ^_^x

naaa... akkor mire gondolsz?

Előzmény: Törölt nick (8)
Onyx Creative Commons License 2001.05.15 0 0 7
a beépített pumpára gondolsz?
Előzmény: Törölt nick (6)
Mindenbe_belekotyogó Creative Commons License 2001.05.15 0 0 5
Ez csak vicc, ugye? Mármint ez a hozzáállás.
Előzmény: Sinkovics (-)
int21h Creative Commons License 2001.05.15 0 0 4
Bizony, majd a vámosok gyanús szinű afrikai csempészárut szagoltatnak ki a kutyáikkal :)

Már előre látom a cikket a blikkben:

"Ehmed Tökül török kamionosra felfigyeltek a vámosok furcsa viselkedése miatt. A kamion szétszerelésekor egy duplafalú hűtőkamrában 400 darab falloszt találtak. A szállítmányt a vámosok lefoglalták és március 10-én a kalózkazettákhoz hasonlóan úthengerrel semmisítik meg."

Előzmény: SubWoofer (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!