Bocsánat, most láttam, hogy tegnap 17.30-kor újabb hírt adtak ki. Egyféle bocsánat kérés helyett egy meg nem nevezett illetékesre kenik a dolgot, továbbá méltatlankodnak, hogy Káel nem nyilatkozik (nem is értem).
Garantáltan nem pályázott. Egyébként az INDEX felhívhatná a Minisztériumot, vagy akár az Opera sajtóosztályát, és szerintem ezzel rövidre lenne zárva az ügy. Én, mint egyszerű énekes, csak pislogok, mert az Operáról maximum akkor van szó a médiákban, ha botrány van, ha dögszag van, stb. Bezzeg ha egy jó előadás születik, az nem hír. Élen jár a fikázásban a legolvasottabb napilap, elképesztő, sértő megalázó kritikáival. Sebaj, ettől lesznek ihletettebbek az előadások :(((
"Az Index több forrásból megerősített információi szerint"
és ezzel az egész hír teljesen értelmét veszti...most idézhetnénk akár minden napról, hogy az index által megkérdezett, de a véleményükhöz nevüket nem adó szakértők miként támasztják alá az szdsz aktuális álláspontját...
Mire alapozzam? Mondjuk arra, hogy Káel Csaba NEM nyújtott be pályázatot. (érkezett be pályázat, nem egy db., hanem mondjuk a háromszorosa a feltételezettnek.)
Jól van, azért van még tisztesség, érzitek: ha igaz lenne, akkor már nagyon gáz lenne...mert akkor itt a Pártállam, ahol a Megbízható Elvtárs Kijárja Nekünka Támogatást. Szakma leszarva.
Bár még senki nem cáfolta hivatalosan, hogy nem Ő lesz....
"Egyetlen pályázat érkezett eddig a Magyar Állami Operaház főigazgatói posztjára kiírt pályázatra. Az Index több forrásból megerősített információi szerint a pályázó nem más, mint a miniszterelnöki útifilmeket készítő Káel Csaba." ÉDES DRÁGA INDEX!
Ebbő az idézetből EGY SZÓ SEM IGAZ! Mlyen forrásból merítettétek? Netán láttátok a pályázatát? A többi híretek is ilyen megbízható???