Cső !
Én Bakó Sanyi vagyok.
.
( hatásszünet*** )
.
És az igazság az,hogy nem tudok rajtad segiteni.Mivelhogy Szepsiben lakom.
És e kisváros 30 km-re helyezkedik el Kassától nyugati irányban a határtól 10 kilóméterre. ÉSZAKRA !!!!!
Van kb. 10 ezer lakosa, a fele annak is szlovák.Van egy-két zenész is.
Már mindenkit kipróbáltam,egyben sem volt elég szufla.
24 leszek június 13.-án.Az elso dobfelszerelésemet 1990 március 18.-án ,a név-
napomon kaptam apámtól.Azelött két kis pergon doboltam úgy egy évet ,elötte pedig
füzeteken, könyveken.Akkoriban tört be a Metallica hozzám ajtóstul.Lars Ulrich volt az
Isten. Hát megpróbáltam ot utánozni.Döngettem a Metallicát ,FNM-t ,Pearl Jam -et stb.
és megpróbáltam ugyanazokat a trükköket alkalmazni.
Aztán játszottam ilyen-olyan zenekarokban,de mindig hiányzott az,akivel kommunikálni
tudtam volna,ha volt is,akkor is csak egy-egy rövid pillanatra.
Egyedül élvezem a legjobban .( nyugi*** ) Nincs semmi apró ..csaság ,ami kizökkenthet a ritmusom-
ból.
Na igen! Csakhogy igy nem lesz belolem '' Lars Ulrich '',erre csak most jöttem rá ,ahogy
a szemétbe dobtam a Sziget iroda elutasító válaszát a fellépésünk ügyében.(tavaly összehoztam egy gitár - dob - computer kombinációt eros 45 percben REG név alatt).
Mindezt azért irom ,mert konkrétabban a dobolásról nem tudok szólni.Annyit mindenesetre elmondhatok,hogy saját készitésu fém dobokon játszom:2 pedál ,4 átmenet , 2 üst,stb. Ritmusvivo cintányéromat pedig fölváltottam 54-es ágyúlöveg hüvelyre.A vizuális hatás 100 %.(ez mint reklámszöveg szolgál***)
Hogy milyen zenét szeretnék játszani ?
KORN orült vagy.( pl. ***) Ez azt jelenti, hogy olyan zenét akarsz csinálni.
OK! Olyan jót ? Vagy ugyanolyat ? Redben,tudom nem illik kérdésre kérdéssel.
Én régi-Metallica ''őrült.
KONKRÉTAN össze akarom hozni a világ legjobb bandáját . MAGYARUL !
Kell egy bogos.Olyan ember, akivel sziklaszilárd alapot képezhetek. Agresszív gitár.
Agressziv,de okosan az. Egy kelloen önzo szólógitáros,aki nem fél a harmóniától és a
mol hangoktól.Ennek a kis iparnak lüktetni kell a ritmustól !
Hogy az egészet átitassa az ének.
És szavakat adjon neki e magyar nyelv.
( *** a szerk. )