Keresés

Részletes keresés

Leofan Creative Commons License 2007.01.07 0 0 14

Kedves Kutyarajongó Társak!

 

December 30.-án reggel keservesen síró kiskutyát találtunk a házunk előtt.

Természetesen befogadtuk, a mi három kutyánk mellé.

Tündéri, alkalmazkodó, kedves és nagyon értelmes kiskutya, aki max. 3 hónapos lehet.

 

Lassan kiderülget, hogy mi is a kiskutya hányattatott rövidke sorsának története és ha minden igaz (ami nagyon szomorú), akkor a mamája egy golden retreiver keverék kutyus volt, aki rajta kívül még 4 kisebet ellett, a többiek és a mama is eltűnt. A "gazdi" sem a mamakutyát, sem a kölyköket nem keresi, sőt, valószínű örül, hogy megszabadult tőlük.

 

Benji - ez a nevet kapta, megkapta, valószínű élete első, oltását, szép, egészséges, fényes fekete bundájú, hátsó lábain fehér papucsos eb. Az állatorvos szerint is tiszta labradoros. Ha onnan jön, ahonnan a fáma szól, akkor esélyes, hogy labrador a papa.

 

Nagyon kérlek Benneteket, ha tudtok olyan csodás embert, aki új, szerető otthont tudna adni ennek a kedves kiskutyának, jelentkezzen nálunk.

(Sajnos, mi csak ideiglenesen tudjuk tartani, mert kis kertünkben már hárman vannak, két óriás és egy kis öreg keverék. Ők bár elfogadták a kis jövevényt, kissé lelkibetegek amiért rájuk kevesebb idő és figyelem jut.)

Benjit természetesen csak igazán jó helyre adjuk tovább. Vagy kutyatárs kell neki vagy olyan gazdi aki él hal érte és közelében lehet!

 

Segítségeteket köszönöm és bocs a sok helyfoglalásért!

 

Nóra 06 30 314 00 61

Balázs 06 30 9246 230

leownora@enternet.hu

 

marcsello Creative Commons License 2001.05.29 0 0 13
vickie,

semmi baj, csak nem tudtam hogy most akkor mi is a helyzet. Remélem majd ha úgy adódik, nagyon szép kiskutyát tudsz ajándékba kapni.

Így viszont nekem még maradt egy Gordon szetter keverék kislány kutyám ajándékba, akit érdekel, nagyjából 2 hét múlva elvihető oltva, féregtelenítve.
Akire még nincs "vevő" az egy nagyon nyugis kutyalány lesz, viszont gordon méretekkel mérve elég szép nagy testtel (Gordon nagyapja méreteit örökölte). Az anyja nagyon aranyos, gyerekszerető, többszörös díjnyertes családból származó kutyus.

érdeklődni mélben lehet: mkrenner@pgsm.hu

üdv,

marcsello

Előzmény: vickie (12)
vickie Creative Commons License 2001.05.28 0 0 12
Szia Marcsello, elnézést a hallgatásért, nem tudtam megnéztem a mail-eimet, csak a küldők nevét. Sajnos elnapolódott az egész kutya-projectet. Köszönöm a fentartást, látod részemről a topic is egy időre eltolódott.
köszönöm az eddigi segítségeteket
csaó
v.
dorset Creative Commons License 2001.05.28 0 0 11
Hallali!

Nálam is bőséges az állomány! Jámbor hároméves keverék pitbull kan (macska-természetű, bújós) gazdát keres, csak lakásba!
Valamint egy univerzális labrador keverék, ő is kan, öt hetes, de ugat a szentem veszettül.

Előzmény: marcsello (10)
marcsello Creative Commons License 2001.05.24 0 0 10
vickie,

kérem mindenképpen jelentkezz a kutyusok ügyében, mert egyre szaporodnak az érdeklődők. Addig nem ígérem el mindkettőt, amíg nem szólsz, hogy mit döntött a kupaktanács...

üdv,

marcsello

Előzmény: vickie (8)
cukorfalat Creative Commons License 2001.05.21 0 0 9
Bar ugy latszik letrejon a blokibiznisz, azert en is benevezek, hatha ismertek olyan embereket, akik hasonloan ajandekblokire ahitoznak.
Nalunk epp most (Ket hete) születettek tündérbogar kiskuyak. A mama egy szupi voros briard, a papa meg egy do:go:s nemetjuhasz. Azt mondta a szomszed, hogy Kantor dedunokaja. (Akkor csak ven benne valami do:g:-)).
Nekunk van 3 torzskonyvezett blokink, de egyre jobban kezdek rajonni, hogy tk, nem is a fajta szamit, hanem az, hogy egy jol kezelheto, es erdekes bloki legyen. Oriasi elonye az ilyen blokiknek, hogy kizart ugyanilyennel talalkozni az utcan. Egy idoben baromira zavart, hogy egy csomo olyan kutyat lattam a kiallitasokon, mint az enyemek....
Szoval, nem akarom itt felmagasztalani a "fajtalanok", ha tehetnem, es a csalad nem kapna egnek allo hajat attol az otlettol, hogy negy kutyank legyen, en tutibiztos megtartanam. Trafo - mi igy hivjuk - nagy lesz, az tuti, meg az is hosszu szoru, emelett jo hazorzo, es csaladcentrikus (briard szokas), plusz kituno kabitoszerfelkutato (nemetjuhaszszokas:-).
Kizarolag kerteshazba, es ajandekbe, hasznalati utasitassal. Megnezheto, megbögybörézhető (Bp, 17. ker), csak elotte egy mail.
udv cuk.
vickie Creative Commons License 2001.05.16 0 0 8
Köszi a segítséget, megkaptam a képeket Marcsellotol, most kupakol a tanács. Küldök majd mailt, ha újra működik a mailbox:o(
marcsello Creative Commons License 2001.05.16 0 0 7
sway,

válaszoltam is, küldtem képeket is, a részleteket majd telefonon egyeztetjük.

vickie,

maradt még kutya Neked is egy.... :-)))

marcsello

Előzmény: Törölt nick (5)
Cucuka Creative Commons License 2001.05.16 0 0 6
Vickie!

Már számtalan kutyus örökbefogadásában, és adásában bábáskodtam. A mi Bobbikánk is árva kutyus volt. Tegnap egy kis cicát is örökbe fogadtunk. Mindíg megnézem milyen körülmények közé kerül a kis állat. Ha szándékaid komolyak, segítek. Ha pár nap múlva is kutyus nélkül vagy, írj e-mailt! Ha úgy alakul kocsival segítem mozgásod. (persze ingyen) Nagyon jó lenne ha te is örökbefogadó szülő lennél!
Ja és még valami:

Nem vagyok menhelyi dolgozó, egyszerűen csak jót akarok.

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 5
Marcsello, nekem mindenképpen kellene egy kiskutya, már írtam az e-mail címedre, ne lepődj meg, mert nem az indexes címemet hanem a valódit adtam meg!
vickie Creative Commons License 2001.05.14 0 0 4
Legyetek oly szívesek, adjatok egy menhely címet, mert egyet sem tudok! XVI. kerület közelében, mert babával nehéz mozogni.
köszi
Marcsello
Már küldtem is egy mailt.
Előzmény: Sobe (3)
Sobe Creative Commons License 2001.05.14 0 0 3
Kedves Vickie!
Irány az álletmenhely! Amikor én legutóbb meglátogattam egy telepet, még szopós kiskutyák is voltak, meg olyan 2-3 hónaposak is, legalább 15. Biztosan találni fogsz olyat, amilyenre vágytok! Kérlek, próbáld meg!
marcsello Creative Commons License 2001.05.14 0 0 2
vickie,

nálunk most kéthetesek a kölykeink, akik nem éppen tervezett alomból származnak. Két kislány kutyus van, anyukájuk Gordon szetter, apukájuk magyar vizsla keverék. Az anyuka hihetetlen kedves, gyerekszerető kutya (nálunk is 4 gyerek nyúzza...) A kölykök nem fajtiszták, de nagyon szépen fejlődnek, épp most nyílik ki a szemük, kb 4-6 hét múlva lesznek elvihetők ajándékba. Nem kérek értük semmi, be lesznek oltva, féreghajtva. szeretném őket jó helyre adni, gyerekek közé lehetőleg kertes házba.
Ha érdekel, tudok küldeni képeket az anyjukról, meg a kölykökről is.

üdv,

marcsello

Előzmény: vickie (1)
vickie Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1
Nekünk egészen kölyök kölyök kell. Ott pedig (férjem szerint) kb. fél éves a legfiatalabb.
Lord Iffy Creative Commons License 2001.05.14 0 0 0
én azért a helyedben csak elnéznék egy menhelyre! ha már úgyis mindegy milyen kutya, miért ne segitenél öt helyett legalább egy-en??
Előzmény: vickie (-)
vickie Creative Commons License 2001.05.14 0 0 topiknyitó
Most borzalmasan bunkó módon off-leszek:
Mivel félek a házunkban,(mert a házőrzőnk tavaly meghalt), elszaporodtak a pimasz kandúr macskák,a lányom odáig van a kutyákért: szóval kölyök kutyát keresek. Lehetőleg középtermetűt,(az álmom egy drótszőrű vizsla). Nem kell, hogy fajtiszta legye, nem kell törzskönyv meg ilyenek. Viszont nem is szeretnék pénzt kiadni rá (max. 5ooo-et). Tudjon
viszont csúnyán ugatni (kerítésen keresztül), ellenben legyen gyerekszerető, játékos jópofa. Olyan vakarcsos.
Elnézést kérek az off-ért, de kutyatelepre azért nem szeretnénk menni, mert nem egy kutyával, hanem kb. 5-el
érkeznénk meg, mivel mindegyiket haza akarnám vinni.
Várom a segítő mail-eket
köszi
v.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!