szokott nézni a szomszédasszonyom engem ha meztelenkedem a teraszon. és ha a pasimmal vagyok és esetleg a teraszon szexelünk :) ez pörget engem és a pasimat is, de ez így jó :) múlt héten pénteken a pasim dugott a teraszon , már esteledett, kutya pózban pont a fejem a szomszéd felé volt, és látta hogy néz minket, de úgy tettem mintha nem látnám, és fix hogy masztizott a látványra . Jó játék, mi élvezzük, és ő is :)
Javítva, hogy a bővített mondatba beférjen ((:
3 órás aktív lebegés ejakuláció előtti állapotban, félig ülő testhelyzet: MAKKOM kőkeményen buggyan elő, mikor fitymámat mindkét kézzel szakadásig feszítem, ölemben szomjasan rúgkapál a kéjj.. egy utólsó FESZÍTÉS.. és döntöttem: JÖHET!.. már nincs megállás, mert végre látni akarom a feltartóztathatatlan ondóáradatot, érezni gesztenye illatát, forró fényes simogatását, megadni magam a rángatózó kéjjnek... FINOM csiki.. és STARTOL a drága LÉ... fut.. fuT.. fUT.. és végre itt van!.. elérte a vesszőm... villámcsapással felér a várt pillanat, finom kis sercenés és valósággal FELROBBAN.. MAKKOM hegyén opálos kéjj cikázik... DŐL A GECI.. forrón pocskol.. fényesen ZIHÁL.. Fújtat.. SPRICCCEL.. PUMPÁL.. büszkén lüktetve szorgosan ontja a világegyetem legtitokzatosabb anyagát.. ÓÓÓóóÓÓHHhhh.. de fincsi...
3 órás aktív lebegés ejakuláció előtti állapotban, félig ülő testhelyzet: MAKKOM kőkeményen buggyan elő, mikor fitymámat mindkét kézzel szakadásig feszítem, ölemben szomjasan rúgkapál a kéjj .. egy utólsó FESZÍTÉS.. és döntöttem: JÖHET! Már nincs megállás, mert végre látni akarom a feltartóztathatatlan ondóáradatot, érezni gesztenye illatát, forró fényes simogatását, megadni magam a rángatózó kéjjnek... FINOM csiki.. és STARTOL a drága LÉ... fut.. FUT.. FUT.. és végre itt van!.. elérte a vesszőm... villámcsapással felér a várt pillanat, finom kis sercenés és valósággal FELROBBAN! MAKKOM hegyén opálos kéjj cikázik... DŐL A GECI.. forrón pocskol.. fényesen ZIHÁL.. Fújtat.. SPICCCEL.. PUMPÁL.. büszkén lüktetve szorgosan ontja a világegyetem legtitokzatosabb anyagát.. ÓÓÓóóÓÓHHhhh.. de fincsi...
Utoljára Szombaton csináltam, mert be akartam izzítani a "motort"...túlpörgetett állapotban sokkal többet bír az édes...húsz percig tartott...háromszor sültem bele a fürdővízbe...és majdnem beleájultam...kivert a víz, úgyhogy kezdhettem előlről a mosakodást. PEDIG IMÁDOM AZ ÍZÉT!!!