Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.28 0 0 9530
mondjuk...
Előzmény: Big (the real) (9529)
Big (the real) Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9529

...marmint eves szinten?
Előzmény: Törölt nick (9527)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9528
azért a pannon stílszerűbb lett volna
Előzmény: Probatbicol (9524)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9527
te csak pedálozz szépen a másfél-két millióig... :)))
Előzmény: Big (the real) (9526)
Big (the real) Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9526

most latom csak, hogy 9300-at csinaltam..:))

vesszenek az exkommunistak!!!

Előzmény: Big (the real) (9525)
Big (the real) Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9525

bezzeg a naciktol megijedtel mi?

pedig nem is voltak..:O))

Előzmény: Probatbicol (9521)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9524
Vodafone.
Előzmény: Törölt nick (9522)
Conscience Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9523
Azt hiszi, hogy baromira megijedtünk...?

Pedig ti mindig megijedtek, amikor másféle értékek és normák mentén kezd el köröttetek rendeződni a társadalom...

Előzmény: Probatbicol (9521)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9522
de bármibe lefogadom, hogy pannonos előfizetáse van... :))))
Előzmény: Törölt nick (9517)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9521
Zsoltika láthatóan kezdi megtalálni új megélhetési forrását: hivatásos ellenálló lesz.

Ezért hajtogatta gyémántkemény eltökéltséggel, hogy "Egy fenét lesz béke! Nem kell béke!"

Ha nem kell, hát nem kell. Majd meglátjuk. Azt hiszi, hogy baromira megijedtünk...?

Big (the real) Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9520

...:O)))))

ez nagyon jo!!!

megalol..:)))))

Előzmény: züfec (9515)
Conscience Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9519
Nem értek a joghoz. De, mint mezei, lakótelepi lumpen prolinak az a véleményem, ez az egész cirkusz olyan, mint, mondjuk egy MTK-FTC focimeccset megnyer az MTK 4:3-ra, 2 11-essel, és a meccs után óvást jelentene be a Fradi vezetősége, hogy a 11-esek nem számolhatók be a mérközés eredményébe.
Más a leányzó fekvése, ha mondjuk a bajnokság elött megegyeznének, hogy a 11-eseket nem lehet figyelembe venni

Jó kis hasonlat ez...

Képzeljük el, hogy mit gondol magában a csatár, amikor mesterhármast rúg, viszont nem szólnak neki a hátvédek és a kapus, hogy bunda a meccs.
Hát ennyi...

Előzmény: Nils Holgersson (9489)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9517
"Bencsik András megvette élete első mobiltelefonját!"

Pedig az am a mocskos globalista nagytokes vilag termeke ...

Előzmény: DR.YES (9506)
züfec Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9516
Igazad van pvcpadlo! Új kormány van, tegyék a dolgukat. majd meglátjuk, jobban csinálják-e? A 100 nap 13+1 pontja jó fogódzó, bármelyik állampolgár számon tudja kérni. Szvsz, utcára menni akkor sem fognak, ha csak a fele tejesül (mondjuk, ha a 13+1-ből semmit nem teljesítenek, akkor az előbbire nem fogadnék nagy téttel, mármint, hogy nem mennek ki az utcára az emberek). 1 hónap, és a politika fórumba írogatók száma felére fog csökkeni, majd meglátjátok. Lenyugszanak a kedélyek.

Hogy örülj, sutyerák martin_:

Nevetséges volt Bencsik a kerítésbetöréssel, vicces volt Bayer a 2,5 millió ember utcára szólításának illúziójával!

Ez is a véleményem, és ezt is komolyan gondolom. Én már csak ilyen vagyok. :)))

Előzmény: Törölt nick (9512)
züfec Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9515
Kedves sutyerák martin_!

Megalol...hm...ez vajjon mi lehet??? Örülök, hogy megalol vagyok, még sohasem voltam megalol...

Egy Mészáros Tamást?
Egy Bolgár Györgyöt?

Miért, van belőlük több is?

Bizony, kedves martin_, én ezt komolyan gondolom. Miért ne gondolhatnám komolyan? Bármennyire is megalol vagyok, azért még gondolhatok komolyan bármit, nem? :)))

Őszinte tisztelettel,

a megalol Züfec

Előzmény: martin_ (9513)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.27 0 1 9514
Sziágyi Ákos: A hatalom hülyéi

Senki sem hibátlan. Nincs az a főnök, aki ne követne el néha egy-egy iszonyú ostobaságot. S ilyenkor bizony jól jön, ha körbemutathat: "hülyékkel vagyok körülvéve!" Való igaz: a hatalom idiotizmusa nem ismer határokat. A hatalom hülye, hülyékkel van körülvéve, és hülyeségbe dönt. Hülyére veszi a világot. Hülyének néz mindenkit. A meghibbanásig. S ez néha valóban elég is ahhoz, hogy saját képére és hasonlatosságára társadalmat alkosson magának. Similis simili gaudet. Van is ilyenkor öröm. Alig tudnak betelni egymással a hülyék: a hatalom és az ő teremtményei.
A hülyeség dermesztő hatású. Megfagy benne az ész. Lefagy az agy. Az arcokról a mosoly. Sebaj, majdcsak átvészeljük valahogy! Láttunk mi már karón varjút - mosolyognak ilyenkor a hülyék. Majd tornáztatjuk az eszünket: "Szergej fasza gyerek, nem fagy meg!" Lesz még olvadás a mi utcánkban. Két olvadás között azonban áll a fagy. De ahol mindenki hülye, kivéve a hatalmat, ott mégis a hatalom a leghülyébb. A meghülyült hatalom hülyeségeket eszel ki, hülyeséget csinál, hülyeségeket beszél. Ez a mi nagy reménységünk. Hülyeségben a hatalom utolérhetetlen. Pedig nagy a versenyfutás. A hülyék szinte egymás sarkára taposnak.
Politikai szempontból kétféle hülye létezik: hasznos és kártékony. Bizonyos politikai körökben így is hívják őket: hasznos idióta, kártékony idióta. A hasznos idióta tiszta hülye. Tiszta, mert önként, önzetlenül, hittel-lélekkel szolgálja azt, amit a profi politikus látszólag, szükség szerint, legyintve, kínjában, cinikusan. Tulajdonképpen annyira hülye szegény, hogy nem is tudja, mit csinál. Persze a profi politikus is hívő, csakhogy ő a hatalomban hisz. Egyes-egyedül a hatalomban. Az osztatlan hatalomban. Egy ország, egy Állam, egy Isten. Nincs kecmec. Vagy én vagyok hatalmon, vagy az Ördög. Elég volt a bálványimádásból - imádjatok engem!
A hasznos idiótának fogalma sincs róla, hogy használják őt. Titokban marad előtte küldetése, mint fali ászka előtt a fal, amelyen mászkál. Hogy is írja Kafka? "Próbáld megértetni magad a fali ászkával. Ha sikerült megtanítanod rákérdezni munkája értelmére, azzal már ki is irtottad az ászkák népet." Másként fogalmazva: ha a hasznos idióta tudná, hogy mikor, mivel, kinek és minek használ, már nem is lenne hasznos idióta. A kártékony idióta éppen fordítva: nem tudja, hogy éppen azoknak árt, akiknek használni akar. Az egyik anélkül használ, hogy használni akarna, a másik anélkül árt, hogy ártani akarna. Hát nem idióták?
A hasznos idióta ügybuzgóságával, lelkesedésével, tekintélyével, szervezőkészségével (kinek mije van) segít fenntartani, megmenteni, megszerezni a hatalmat. Ami a hatalom számára eszköz, azt ő szent célnak látja. Amit a hatalom reklámszlogennek szán, az ő fülei számára angyali üzenet. Ennyiben tényleg idióta. De mert személyével, nevével, kiállásával igazolja vagy hitelesíti a hatalmat - hasznos idióta. Idiotizmusa jól jön a hatalomnak.
A kártékony idióta ezzel szemben nagyon is tudja, mit akar. Használni akar. Ahogy nem használt még hatalomnak senki. A kártékony idióta annyira mellettünk van, hogy szinte már ellenünk. Ami a mi szívünkön, az az ő száján. Csakhogy így ellenfeleink a szívünkbe látnak. És mi van, ha a mi szívünkben esetleg nincsen semmi? Ha a mi szívünk üres? Vagy sötét indulatok kavarognak benne, amit szeretnénk elpalástolni? Ilyenkor jön a kártékony idióta, és leszaggatja a palástot. Kifecsegi titkunkat. Türelmetlenségében előresiet. Túlteljesít, túlbuzog. Persze ezzel néha valóban szolgálatot tesz, általában mégis inkább árt nekünk. Akkor és úgy fújja a mi nótánkat, amikor és ahogyan éppen nem kéne fújni. Öntörvényu, fékezhetetlen. A hasznos idióta ezzel szemben maga a fék. A mi fékünk. Bármikor beletaposhatunk, s bármikor levehetjük talpunkat róla, melyet ő áldást osztó kezünknek vél. Engedelmesen várja, mikor taposunk rá ismét.
A kártékony idiótát időnként le kell állítani. Legjobb persze örökre megszabadulni tőle. Még mindig jobb öt sértett idióta, mint egy kártékony. Persze mérlegelni kell, mit veszíthetünk és mit nyerhetünk egy kártékony idióta eltávolításával. Attól függ, milyen szinten okoz károkat nekünk. Kormányzati szinten például kifejezetten jól jön, ha van néhány kártékony idiótánk. Etessük, hizlaljuk őt mind kövérebbre, hogy amikor üt az óra, s eljön a vágás ideje - tudniillik a hatalomból kivágásé -, minél nagyobbat nyekkenjen a szarházi. Ha mi szabadítjuk meg az országot (a népet, a pártot stb.) attól a kártékony idiótától, akit magunk ültettünk a nyakára, akkor mindenki csak a szabadító tettre fog emlékezni, és hálás lesz nekünk. Így fordíthatjuk kártékonyságát a magunk hasznára. S amikor aztán ő - szembekerülve velünk, kenyéradó gazdáival - tényleg ártani akarna nekünk, már csak használni tud. Így teljesül be a kártékony hülye politikai sorsa. Elképesztően hülye. Ámde úgy kell neki!
Létezik még egy harmadik típus is, a megélhetési idióta, aki valójában nem az, csak játssza a hülyét. Ha egyszer a politikából meg lehet élni, miért ne szakosodhatna valaki a hülyeségre, ha ehhez van tehetsége?
A megélhetési idiótának számtalan közismert típusa van - a politikus bölcsességén, humorán, talpraesettségén álmélkodó lakájtól a "szirupba mártott hiénáig", a mikrofonállvány-riportertől a hu harcostársig. A megélhetési idióta eljátssza a rajongó tekintetu agyalágyultat, aki nem győz csodálkozni a hatalom zsenialitásán, mindent előrelátó bölcsességén, csalhatatlanságán. Mint Zátopek, a néhai csehszlovák külügyminiszter a régi viccben, amikor Malenkovot - a Szovjetunió korabeli vezetőjét - prágai látogatása alkalmával fácánvadászatra viszik, s Malenkov elhibázza a lövést: "Csoda, Malenkov elvtárs, isteni csoda! Telibe trafálták, az meg csak repül, csak repül!" Hány ilyen telibe trafálásról, isteni csodáról értesültünk az utóbbi években, nem számoltam, nem is érdekes. Fő, hogy az ország repül, csak repül. Ki tudja, hol áll meg?
Egy szó, mint száz: a meghülyült hatalom csak hülyékben tud gondolkodni. Veszélyes hülyékben, hasznos hülyékben, derék hülyékben, kártékony hülyékben, hülye hülyékben. Hülye népben és hülye nemzetben. Hülye országban és hülye világban. Hülye Európában és hülye szomszédokban. Mindenkit és mindent lehülyéz. Ám a hülyeség ragadós. Minél hülyébb körülötte a világ, annál jobban elhülyül a hatalom is. Hülyesége ugyanis korláttalanná válik. A hülyék kórusa igazolni fogja minden hülyeségét. Akik meg nem hajlanak meg hülyesége előtt, azok a leghülyébbek. Ezeknek nemhogy a hatalomhoz, de még a magukhoz való eszük sincs meg. Azt hiszik, a hülyeség ésszel felfogható. Kimutatható, bizonyítható, leleplezhető. Ahelyett, hogy hinnének benne. Mint a rendes hülyék. Micsoda hülyék! A hülyék országában a hülyeségből nem vezet kifelé út. "Hülyék országa" - gúnyolódnak önmagukon ilyenkor a hülyék. A sötét, sehonnai, megátalkodott, bitang hülyék - az országló, derék, talajgyökeres, tiszta hülyéken.

martin_ Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9513
Züfec te sutyerak!

te egy megalol vagy ember! Azt irod egymas szavaba vagnak; arra nem gondolsz, hogy miert? Talan a felhevult indulatok miatt, amit a "polgari osszefogas" korbacsolt fel a kampanyaval ezen belul az uccso 2 het alatt. Alaptalan ragalmazasok, hazudozasok; meg a jozan emberek is ingerultebbek a kelletenel. Azt irod bayereknal nem jobbak. En egy Meszaros Tamast, egy Bolgar Gyorgyot, egy Aczel Endret vagy egy Keri Laszlot azert tobbre tartanek egy olyan bayer Zsoltnal, aki budapestet mint vizfeju lumpenprolik varosanak tartja, egy jarai juditnal, aki egesz musor alatt kussol neha bepofazik valamit amit aznap olvasott a bencsik andras altal foszerkesztett Demokrataban. Na ne viccelj mar ember, ezt te sem gondolhatod komolyan!

csa,

m.

Előzmény: züfec (9499)
züfec Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9511
Ezt a tanácsot libás skandináv barátunknak is meg kell szívlelnie. :))) Vigyázz, kisöreg, mert ha nem tanulsz meg helyesen írni, elkap a Szmöre.:)))
Előzmény: Esbeta férje (9510)
Esbeta férje Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9510
Ez nem jó ötlet,nem érdekel,nincs is a polcunkon,de azért adok egy jótanácsot:
Ha a "kezdeni" igét felszólító módban használod,akkor KEZDD vagy kezdjed.
Előzmény: Törölt nick (9504)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9509
Kellemetlen napokat élhetsz meg ha nem fogadod el a demokratikus választás játékszabályait.

Ha akarod a te logikai gondolatmeneteden is is lehet csűrni csavarni igencsak aljas módon, íme.
Mivel az MDF-fel együtt kapta meg a szavazatok 41%-át ebből le kell vonni 5%-ot mindenképpen, tehát a te gondolatmeneted sántít.

Na most lehetne a baloldal is ojan gci mint ti vagytok és azatat találná mondani hogy a Fidesz több mint 8 párt szervezet támogatását élvezte és nem érte el az 5%-os küszöböt és ezért nem került be listás helyen a parlamentbe. Ilyen lyó bencsiklovasbauer mentalitással. Persze ragaszkodna a baloldal hogy ők csak a törvényt tartanák be olyan jobboldalasan mint az elmúlt 4 évben.

Szóval kezd el szokni a demokratikus átalakulást ha még nehezedre is esik. Nem lesz az rossz nem fog fájni, maximum nem juthacc érdemtelem előnyökhöz.

Előzmény: ptiszai (9490)
loveedim Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9508
Akkor is az egyik legnezettebb politikai "vita"musor.Ertelme ugy volna tobb,ha Bolgarral,Juszttal,Meszarossal,stb,vitatkoznanak.De azok olyan lekezeloek,le se ulnenek a jobboldali ujsagirokkal.Pedig Lovas siman ert annyit a kulpolitikahoz mint Aczel.Miert nem ul le a ket oldal vitazni?Johogy igy csak egy jo kis egyetertest hallunk mindenrol,de nem semmi a juszt klubba se az az alvitatkozas amit azok levagnak.Azert jo musor mert ritka mint a feher hollo,es itt hallod a tobb igazsagot,ha letiltjak oda az igert jogok megadasa az ellenzekieknek
DR.YES Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9507
Nekem úgy tünt, hogy KO István, Törley Zsolt és SMS András a korábbi műsorokban többet heherészett! Mi történhetett?
Végül is mindegy, a jelek szerint a nevetés nem vész el csak átalakul, ugyanis most én kuncogtam többet!
DR.YES Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9506
Bencsik András megvette élete első mobiltelefonját!
főpincér Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9505
Mindenkit várok szeretettel a"Játszunk történelmet" topicomba. Itt el lehet játszani a gondolattal, hogyan lehetett volna másképp csinálni
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9504
Lenin összes müveit vedd le a polcodról és kezd el olvasni.
Előzmény: Esbeta férje (9494)
züfec Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9503
"Jobbak! Aczél néha túl sokat beszél,a többiek egyértelműen jók."

Jó, akkor belátom, hogy nincs értelme vitázni :))))) Ez ellen nem lehetnek érveim.:))))))

Előzmény: Esbeta férje (9502)
Esbeta férje Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9502
>Érdekes, hogy ebbe a topicba főleg baloldaliak >írogatnak, egy olyan műsorról, ami belterjesen >jobboldali. Minek nézitek?

Engem pl. érdekel,mit mond a másik oldal.
(Meg szeretek borzongani, azért nézek időnként krimit,horrofilmeket...)
Ezt a műsort is nézem,ha nem is mindíg,meg nem mindíg végig,ahogy éppen a gyomrom bírja.

>Én láttam ebből az újságíróklub elnevezésű >hétfői IQ-császár műsorból egy 15 perces részt. >Többet se... Én nem sokba nézem Bayerékat, de >nehogy azt mondja bármelyikőtök, hogy Aczélék >egy fokkal is jobbak!

Jobbak! Aczél néha túl sokat beszél,a többiek egyértelműen jók.

>Tragikus, amit műveltek, egymás szavába vágtak, >megsértődtek, frázisokat puffogtattak, >szánalmasan bénák voltak. Na ennyit eről.

Neked sem kötelező olvasni minket!:-)

Előzmény: züfec (9499)
HoKr Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9501
Csak ket gyongyszemet emelnek ki. Az egyik, ahoggy kaparnak, hogy fizessen mar elo valaki a Magyar Nemzetre meg a Demokratara, kulonben mehetnek vissza a balettba ugralni :).

A masik, hogy a jobboldal -erkolcsileg- megnyerte a valasztasokat.

Annyira remeltem, hogy ilyeneket fogunk toluk hallani. Minden kivansagom igy teljesuljon :).

talisker Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9500
Hááát....

próbálom érteni ennek a négy hímgráciának a mondandóit, csak valahogy minden történést valahogy a saját igazuk megerösítéseként értelmeznek. Amellett, hogy hazudnak, mint víz.

Bencsik: MSZP szavazók 68%-a azért szavazott szerintük MSZP, mert negatív indíttatása volt (nem teccett neki a másik oldal)
A FMPP-re szavazóknál 71-2% meggyözödésböl és csak a 28% azért, mert ellenszenves neki a baloldal.
Bencsik szerint a baloldal többszörösen vesztes emiatt. Meg ök morálisan megbyerték a választást.

Drága BencsikÚr, maga szerint közel azonos számosságú szavazatmennyiség mellett a a Pógári összefogás ellenszenvességét 68% érzi, míg a baloldalét 28%. Ön szerint a Pógári összefogás részére ez egy pozitív mérleg?

Meg BajerZsolti, a jobbik magyarország nem kér bocsánatot, és jó lesz figyelembe venni, hogy mi nem elvesztettük a dolgot, hanem sosem voltunk még ilyen erösek.
1. Ha ilyen erösség nem volt elég a nyeréshez. Kvázi a másik oldal erösebb.
2. Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire lehet ezt a baromi magasztos összefogást összetartani úgy, hogy nincsen mögöttük az állami költségvetés, mint pénzeszsák.

Vivát Bencsik szerint még köszönni is megtanultak.
Ezt az oviban sem tanítják, mint tudvalevö.

Ez a Tökéczki is egy nagy barom, ahogy látom. Nála Torgyán a baloldal eszköze volt és milyen tuti, hogy eltünt a politikából.
1. Torgyán mindennél jobban utálja a baloldalt. (bár mostmár a FMPP-t is).
2. Kissé el van felejtve, hogy Tojó nélkül esélyük sem lett volna erre a 4 éves ámokfutásra, amit sikerült csinálniuk.

Bajer Zs. ismételten besulykolja, hogy aljasan hazudik az a "derék kislány", aki zsidózást hallott a Millenárison, mert az nem is igaz.

Hát baszics, elég volt csak morajló gyökér fújjolásra emlékezni, ami tömegszinten minden olyan esetben elötört a békés szeretetet hirdetö tömegböl, amikor valamilyen ellenzéki emberröl szó volt, vagy hírt mondtak be.
Bajer Zs., Bencsik úr és a többi kimért magyar biztosan nem ott volt, ahol ez történt.

Hát ez a 4 barom igencsak idegspanoló.
De én vagyok marha, mert miért nézem öket, mit várok tölük?

Bocs...

züfec Creative Commons License 2002.04.27 0 0 9499
Érdekes, hogy ebbe a topicba főleg baloldaliak írogatnak, egy olyan műsorról, ami belterjesen jobboldali. Minek nézitek?
Én láttam ebből az újságíróklub elnevezésű hétfői IQ-császár műsorból egy 15 perces részt. Többet se... Én nem sokba nézem Bayerékat, de nehogy azt mondja bármelyikőtök, hogy Aczélék egy fokkal is jobbak! Tragikus, amit műveltek, egymás szavába vágtak, megsértődtek, frázisokat puffogtattak, szánalmasan bénák voltak. Na ennyit eről.

Más: Ezt az "olcsít" dolgot tegyük már végre a helyére!

LEHET, hogy van ilyen szó, nem kétlem, de ha legközelebb aszongya Megyó, hogy "amiként azt pártunk fennen gyanította, az gazdaságnak növekedése a kívánatosnál alacsonyabb vala, de az mi kormányzásunk alatt erőteljesebb leend", akkor azt mondjátok, hogy jól beszélt, mert Tinódi is használta ezeket a szavakat? Egy gazdasági elemzésben egy bankár nem használhat ilyen szavakat, mert hiteltelen lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!