Keresés

Részletes keresés

Vad Creative Commons License 2001.05.28 0 0 10
én is!
Előzmény: Alapító Atya (-)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.05.27 0 0 9
Támogatom.
Alapító Atya Creative Commons License 2001.05.27 0 0 8
Hát igen nagy "veszélyben" van a trilógia. Mondhatni már el is késtünk! :-( Nagyon valószínű, hogy ma már élő ember nemsokára nem láthatja életében együtt a Munkácsy trilógiát. Nem baj! Majd biztos megvigasztalódik ha megnézi a Hídembert!
:-(

AA

Előzmény: kékbarisnya (7)
kékbarisnya Creative Commons License 2001.05.23 0 0 7
Támogatom, ha tényleg szükség van rá, ha tényleg veszélyben van a Munkácsy-trilógia. Műkincseinkre szükségünk van, méghozzá itthon. Igaz, hogy vagy 30 éve nem is jártam Debrecenben, de oda még talán eljuthatok, ami az USA-val kapcsolatban nem valószínű.
borsalino Creative Commons License 2001.05.23 0 0 6
Természetesen én is támogatom mert ez a kép egyetemes kultúránk egy része.Nekünk sokat jelent mig egy köcsög amerikainak semmit.Legnagyobb festőnk képeinek itthon a helyük!!!
Alapító Atya Creative Commons License 2001.05.11 0 0 5
Kedves Csülök!

Szerintem tudnának + szavazatokat szerezni a fiúk ezzel is.
Ami a hozzászólás tüzijátékos részét illeti, sajnos igaz!
:-(
Sokaknak sokkal szebb pár pukkanó fénycsoda, mint a világ összes festménye együtt! Sőt, mintha egyre több ilyen ember lenne!
:-(((

Nem biztos, hogy sikerül itthon tartani a trilógiát, de legalább próbáljuk meg! Ha elég sokan lennénk, és elég hangosak is, akkor talán sikerülhet!

Alapító Atya

Előzmény: Csülök (2)
Csülök Creative Commons License 2001.05.11 0 0 4
Na ja! Csak, hogy téged (meg engem) ki kérdezett?
Előzmény: pancho (3)
pancho Creative Commons License 2001.05.11 0 0 3
200 millióért is lehetne, de ezek tavaly is 1 milliárdért rendeltek >:-(
Nekem idén elég lenne egy 100 milliós tűzijáték is, a többi mehet pl. ilyen célokra, meg az árvízkárosultaknak lakásépítésre.
Előzmény: Csülök (2)
Csülök Creative Commons License 2001.05.11 0 0 2
Kedves Alapító Atya!
Én támogatom a felhívásodat, de félek semi értelme! Hány szavazatot lehet szerezni egy Munkácsy kép itthon tartásával? 200 millióért gyönyörű tüzijátékot lehet rendelni, ami igazán megragadja fantasztikus szépségével a polgárokat, de egy Munkácsy kép... :(
Alapító Atya Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1
Kedves Ssneci!

Akkor Rád hasonlít?
:-)

Előzmény: ssneci (0)
ssneci Creative Commons License 2001.05.11 0 0 0
nagy 0
Alapító Atya Creative Commons License 2001.05.11 0 0 topiknyitó
Szia!

Csak annyit kérnék, hogy írd meg: támogatod vagy ellenzed a felhívásunkat.

"Felhívás a Magyar Köztársaság Kormányához és Parlamentjéhez!

Tisztelt Képviselők!

A Független Polgári Párt szeretné felhívni az Önök figyelmét arra, hogy a Munkácsy trilógia sorsa az Önök kezében van! Önök dönthetik el, hogy Munkácsy Mihálynak a Golgota című festménye egy kanadai nappaliban, vagy a magyarországi Déri Múzeumban lesz-e kifüggesztve, illetve közbenjárhatnak, hogy a Krisztus Pilátus előtt című képet a jelenlegi tulajdonosa Joseph T. Tanenbaum örökös letétbe helyezze Magyarországon!

A Golgota ára 1 millió dollár. Az egyik minisztérium vállalta az összeg egyharmadának kifizetését. A Déri Múzeum mindent megtett, hogy a maradék kb. 200 millió forintot összegyűjtse, de kilátástalan a helyzet. Adományokból kb. 5 millió forint fog összegyűlni.

Ezért arra kérjük Önöket, hogy biztosítsák a teljes pénzmennyiséget a kép megvásárlásához! Ha semmilyen pénzeszköz nem állna rendelkezésükre, akkor javasolnánk, hogy az Országimázs Központnál lévő kb. 3,5 milliárd forintból vegyenek el 300 milliót! Mi úgy gondoljuk, hogy a képek Magyarországon tartása jelentősen javítaná az országunk megítélését a saját állampolgárai szemében!

Bízunk abban, hogy Önöknek is fontos a Munkácsy trilógia sorsa!

Tisztelettel: Jánosi János, a Független Polgári Párt elnöke

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!