Sajnos mintha több játékos is fejben nem lenne ott, hiányzik a koncentráció, és ez bizony tavaly nem volt jellemző. És igen, a mester is hibázik. Talán még a kp-ra és a támadószekcióba is elférne 1-1 ember, a sérülések miatt is elég vékonyak vagyunk.
Csak ismételni tudnám a Fradi meccs után is a 6410-es hozzászólásomat, ha volt is a klubnál valami egyéb cél, akkor most az újra kell tervezni és egyértelműen a biztos bennmaradás kell hogy meglegyen.
Ha az az ára, akkor a szép játék se kell, ha nem tudunk annyira eredményesek lenni, akkor legalább hátul legyünk magabiztosak és szépen kapargassuk a pontokat. Mostani forma alapján bizony örülék egy x-nek is Miskolcon. Remélem rám cáfolnak a fiúk...
Kicsit (szokas szerint) borulatobb vagyok. Szerintem nagyon nagy hiba volt Szabotol a kovesdi meccsre valo felkeszites, kezdocsapat osszeallitas es a 4-es csere vegrehajtasa is.
De azt hiszem dicsertem mar eleget ahhoz, hogy most szidjam kicsit :) Ha az a kovesdi meccs meg lett volna, akkor a tegnapi fradi ellenire nem kellett volna rafeszulni, mert foleg, hogy karako vezette ez akkor is vereseggel vegzodott volna, ha jobban jatszunk... es ha kevesebb energia ment volna ebbe tegnap, akkor a pihent Diosgyor ellen tobb eselyunk lenne vasarnap. Igy azt hiszem faradtabban ott is elbukunk majd, pedig az alapbol, ahogy irod is, gyerhetobb lett volna.
Azutan fogadjuk a jo formaban levo Paksot, nem is folytatom...
Nem volt ez rossz, egy egyértelműen erősebb ellenféllel szemben jól tartotta magát a csapat. Több támadást hiányolom. A Diósgyőr szerintem gyengébb ellenfél egy fokkal, ott könnyebb lesz. Véget lehet vetni ennek a csúnya vereségsorozatnak. Most úgy érzem, a helyén van a csapat, valahol a középmezőnyben, de elég messze a kiesőzónától. A kiesőjelölt csapatok ellen egyértelmű, hogy győzelmi esély lesz ezzel a játékkal. Hajrá!
Pénteken sajnos házon kívül leszek, pedig Soroksár nincs messze. Remélem, a Magyar-Kupában megyünk egy nagyot! Tavaly elég gyorsan hazaküldött az ETO (akiket aztán hazaküldött a Loki, akiket aztán hazaküldött a Puskás, akiket aztán hazaküldött a ZTE :).
Ezek után tényleg örüljünk, ha ottragadunk az élbolyban egy Mezőkövesd elleni győzelemmel. Kíváncsi leszek, hogy oldja meg SZI, bár úgy gondolom, fogják tudni helyettesíteni Nagy Krisztiánt is. Szegénynek lesz ideje gondolkodnia...
Egyetértve a leírtakkal, érzek némi identitászavart idén.
Ugye tavaly egyértelmű volt, feljutók vagyunk, kiscsapat, benn kell maradni, bármi, ami e felett van, már ajándék.
Idén? 2.helyezett csapat, EKL résztvevő, válogatott kerettag (remélem hamarosan válogatott) játékosokkal, most akkor kik is vagyunk és hová tartunk? Élmezőny újra? Talán még sok lenne ez a teher.
Középmezőny? Biztos bennmaradás?
Nem egyszerű kérdések ezek, és ezekre kell választ találni a szakmai stábnak és a klubvezetésnek.
Én őszintén szólva örülnék bármilyen helyezésnek 2. és a 8. között, csak a játékunk és a csapategység legyen meg.
Vissza a földre. Megyünk Soroksárra, jön a Mezőkövesd. Ha ezeket a meccseket meg tudjuk nyerni, újra ott leszünk a legjobb 4-5 csapat között. Én a Magyar-Kupára idén nagy jelentőséget szentelnék, nőtt a tétje tavaly óta (EL-indulás EKL-indulás helyett). Hátha meg tudjuk nyerni. A bentmaradás nem kérdés, hogy meglesz.
Igen, szerintem is jol irod, hogy tavaly ezek a meccsek sokszor vegzodtek X-re. Talan az az oka, hogy akkor meg nagyon nagy energiakkal vedekeztunk, nem veletlenul volt Bencenek annyi dolga. Gyakran torte a hatunkat a halo, eleg csak az elso debreceni meccsunkre visszagondolni.
Most magabiztosabban jatszunk, de ezzel egyutt mindket idegenbeni meccsunkon erezheto volt, hogy jo lesz majd az X, nagyon nem eroltetunk semmit, de persze meg is buntetnek miatta.
Nem baj az ha mar nem vagyunk besz@rva, de akkor tamadjunk ugy, hogy az jojjon at, hogy tenyleg nyerni akarunk. Ez a jo az x is hozzallas sztem most forditva sul el.
Nem tudom sikerult-e normalisan leirni, de remelem javulunk majd.
Ez a tegnapi produkció megint nem volt valami acélos...
Egy kicsit azt érzem, mintha kiismerték volna a játékunkat, egy valamirevaló csapat megszerzi ellenünk a fölényt a középpályán, lezárja a passzsávokat és a széleket, letámadja a védőinket, ez utóbbira pedig látványosan nem volt elleszerünk. Tavaly ezeket a meccseket le tudtuk hozni x-re.
+ van egy pár ember aki szerintem fejben sincs ott. Kellene a szünetben valami csapatépítő közös program, vidámpark, állatkert, topless bár, akármi csakhogy kicsit összerázódjanak már.
Nem rossz ez. Szendrei most kicsit jobb, de még mindig kevés. Májert én behoznám a 2. félidőre. Volt, hogy szerencsénk volt a kapunk előtt. Talán Iyinbor is bejöhetne, de nem hiszem, hogy megbontja hátul SZI. Lőhettünk volna gólt! Hajrá!
bevallom en nem vagyok egy nagy valogatott fanatikus, de a minoseg es a harcmodor a szerbek javara szol, nalunk a csapatszellem szerintem most jobb, de ez alapjan 2-1 a szerbeknek :) de ne legyen igazam!!!