barátnő 6.0-t upgradeltem mennyaszonny 1.0-ra, majd feleség 1.0-ra ...
kedves sorstársak legyetek elővigyázatosak, jól gondoljátok meg a változtatásokat!
feleség 1.0-ból hiányzik - a barátnőben amúgy kiválóan futó - orálisszex7.2, valamint van egy elkerülhetetlen, sokak számára kellemetlen komponense, az anyós62.3! valamint az upgrade után az addig támogatott programok (haveri sörözés4.1, meccsrejárás2.2, stb) sorra fagyást okoznak.
ha valaki az upgrade után jutna arra a felismerésre, hogy a feleség 1.0 nem az ő operációs rendszere és szeretné telepíteni a szerető 1.0-t (ami lényegében a barátnő 7.2-vel azonos), az igen óvatosan kell, hogy a registryben átírjon dolgokat, ugyanis, ha feleség 1.0 észreveszi a telepítési kísérletet, automatikusan uninstallálja magát és olyan fontos rendszerfájlokat is letöröl (money.dll, car.sys, house.com), amelyek hiányában a szerető1.0 telepítése "nem áll rendelkezésre elegendő erőforrás" üzenettel megszakad!
Tegnap a feleségem beírt valami parancsot a progijába amitől lefagyott a rendszere, a kékhalál állapotában találtam rá. Első ijedségemben megprópróbáltam tűzkövet cserélni ez eddig mindig javított az állapotán (az enyémen kevésbé) de semmi. Végül gondolataimat összeszedtem és telepítettem a Gondos áziasszony 2001-et a Béke és csend kiegészítőlemezzel amihez nagyon praktikus távirányító is (többeközött 'morgás leállít' és 'kikapcsol' gombokkal) tartozik.
Köszönöm!
Itt megragadnám az alkalmat és expressz megrendelném HotNightCyclon márkajelű új terméküket DeLuxe kivitelben PerpetumMobile hidraulikával.
Szőkét ha lehet, de csak távirányítós változat érdekel.
A múlt évben a Barát 5.0 verziót Férj 1.0 - ra cseréltem és azt tapasztaltam, hogy az új program váratlan változtatásokat eszközölt a pénzügyi modulokban, korlátozott hozzáférést a virág és ékszer alkalmazásokban, melyek folyamatosan működtek a Barát 5.0 alatt. Továbbá a Férj 1.0 kitörölt más programokat, mint például a Forró szex 1.0 és Románc 9.9 -est, viszont felinstallált értékes, de nem kívánt programokat, mint UEFA 5.0 és NBA 3.0. A beszélgetés 8.0 már nem fut és a Takarítás 2.6 teljesen lefagyasztja a rendszert. Próbáltam a Cívódás 5.3 -at a gondok megoldására, de hiába.
Elkeseredett Feleség
Kedves Elkeseredett Feleség!
Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Barát 5.0 csak egy szórakoztató program míg a Férj 1.0 egy operációs rendszer. Próbálja meg beírni a következő parancsot: C:/ AZT HITTEM SZERETSZ és telepítse a könnyek 6.2- verziót. A Férj 1.0 ekkor automatikusan elindítja a Hibáztam 3.0 és a Virágok 7.0 felhasználói modulokat. Ne feledje azonban, hogy a túlzott alkalmazás a Férj 1.0 - át az Összegömbölyödött Csend 2.5, a Bolondóra 7.0 vagy a Sör 6.1 alapértelmezésre készteti. A Sör 6.1 egy különösen rossz program, mert generálja a "Hangos Horkolás" hullámfájljait. NE telepítse az Anyós 1.0 -
át, ne telepítsen másik Barát programot. Ezek nem támogatott felhasználások és tönkreteszik a Férj 1.0-át. Összefoglalva: a Férj 1.0 egy nagyszerű program, de a memóriakapacitása korlátozott és nem tud gyorsan alkalmazkodni az új alkalmazásokhoz. Gondolkozzon el kiegészíto szoftverek beszerzésén a rendszer feljavítására. Én személy szerint a MelegÉtel 3.0, CsábosFehérnemu 5.3-at és a TartsdmegJóalakod 10-et javaslom.