"Mondjuk Szanyinak van némi igaza a jobboldal lehülyézésében. "
Mert védi a jobboldal a magyar érdekeket?
Hmmm...
Ezt nem kellett volna irnod, egyre jobban nem tudom, hogy az MSZP-SZDSZ és a szavazói kiknek az érdkei mentén politizálnak, szavaznak.
"A fidesz ezzel szemben a hűvös elenganciát ötvözi a könnyed, szellemes és találó megfogalmazásokkal, ami elnyerte a választók tetszését."
Hát, én mindig úgy tudtam, hogy az ember már csak olyan, hogy testfelépítéséből adódóan képtelen kinyalni a saját seggét, de neked azért csak sikerült eme virtuóz mutatvány.
Egy kicsit körülnézhetnél pálinkafronton. A származástól a gyártási technológián át egészen a fogyasztási szokásokig.
Attól, hogy a Fidesz mond valamit, bizony még nem igaz, bármennyire is szeretnéd, ha az lenne.
Nos miután kitájékozódtad magad, kérlek, számolj be a tapasztaltakról.
Politikamentesen.
Kedves hurkazsírosnápolyi!
Van olyan hiba, bűn, gazemberség, amit ne tudnál pozitíven értékelni, ha az MSZP követi el? És van olyan tett, legyen az bármennyire is hasznos, ha a FIDESZ teszi, hogy te pozitíven értékeld?
Annyira elfogult vagy, hogy a saját ítélőképességed, a saját tiszteséged is feláldozod a párthűséged érdekében. Miért kell ez neked?
Azért kérdezem meg, mert a sok szellemileg alultáplált baromkodó nem érdekes, de akinek van agya, stílusa, képes saját gondolatokat leírni, annak fel kell tennem ezt a kérdést.Miért? Üdvözöl: Luby, aki Gábor
Mondjuk Szanyinak van némi igaza a jobboldal lehülyézésében.
1. A pálinkia szó szlovák eredetű és égő bort jelent.
2. A romániai magyarok körében termelt/főzött pálinka is pálinka, azonban, ha a nagy nemzeti hevületben elfelejtik az urak ott a jobb oldalon bizony azt is csak cujkanak tüntethetik fel a székely atyafiak a hivatalos buteliákon.
Szanyi et., az index réme, leszélsőjobbosozta az MDF-t, közben persze lehülyézte a jobboldalt...
Ez a faszi rosszabb, mint Keller.
Hir-tévé, felvétel után szabadon...
Ismét egy Mudura-Medgyessy mutyizás állk a háttérben. Magyar , erdélyi magyar és oláh szcoik akarnak meggazdagodni az ügyen. Amúgy a Regáátban cujka nevű ital van, amely sokkal rosszabb, mint a pálinka és nem gyümölcsből, de gabonából készül
Más kérdés, hogy az erdélyi magyar szilvapálinka világhírű, sőt ugfyanolyan jó, mint a magyarországi magyar! A Szatmári pálinka átterjed a határ 2 oldalán, de híres a kalotaszegi a doboka-megyei (Szék), a Torda-vidéki (SAzentlászló, Jára, Mészkő) a székely (pArajdtól Szerddáig és Háromszékig) szilva, valamint a székely áfonya és székely borókapálinka is, és úgy tudom a Mezőségen van almapálinka is
Azaz román palinca nincs, de az erdélyi magyar pálesz (saját tapasztalatból is) király!
Bezony nem. Ahogy a Bambi se látott soha gyümölcsöt, a "feketecimkés", meg a társai se.
De, hogy miéert kellett ebbe (is) belekeverni a fideszezést, azt nem tudom. Hacsak azért nem, mert ha a megvalósul ez a dolog, akkor a Péter-Pál féle, ipari szeszből, meg mesterséges szinezékből katyvasztott szaroknak bealkonyul. És az eszdéeszes Zwack Péter egy valag pénzt bukik rajta...
Pálinkás jó estét!
Javaslom: a pálinka legyen politika mentes...
a pancsokat meg a pártokról kéne elnevezni, a hamisságuk és/vagy mérgező,butitó képességük arányában!
A.
van a csudat! Hol van egy szo biralat is a kormany ellen, hogy a rohadek azt akarja, hogy csak itthon gyartott valodi palinka lehessen az EUban palinka neven?
Epp arrol van szo, hogy a hazai szeszgyartok vannak nehez helyzetben, mert azt nem mondhatjak, hogy eddig nem palinkat ittak hanem szar pancsot!
Az elnevezesekbol kiindulva persze mar vicc...
"a hűvös elenganciát ötvözi a könnyed, szellemes és találó megfogalmazásokkal, ami elnyerte a választók tetszését"
mond voltal te ujabban kinn az utcan? Hol talalkozol te ilyennel? Ja persze az emberek ilyenek szeretnenek lenni, de a hetkoznapokban repkednek a b+ ek, a zsebi-mobik a millionyi angol szoveg (ami nem lenne baj, ha az nyelvtudassal is parosulna, nem csak mert az olyan kulfoldiul, meg jol hangzik - mondjuk meg ki sem tudjak helyesen mondani- elnevezesek...)
Jo akkor tessek annal a parszti retegnel reklamalni akire egyebkent annyira hivatkozgat itt a jobboldal, mint A magyar emberek stb.
Szerintem meg messze nem ez a legdurvabb. A tobbi idiota jelenkori elnevezes szerintem sertobb. Ezt valoszinuleg mar eleink is viccnek szantak, az utobbiak meg jelenkori szellemi (ubi-pari meg zsebi-mobi) szinvonalunk...
Tekintve, hogy a cikk a pancsolt szeszek ellen van, nem ertem mi a baj?